Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wij hebben alleen vertragende Rooney, hij hoort niet in Engels elftal thuis’

Laatste update:

Wayne Rooney maakt met Manchester United een uitermate teleurstellend seizoen door, en het is de vraag of de aanvaller zijn vorm op tijd zal hervinden voor het WK dat komende zomer plaatsvindt in Brazilië. Niet iedereen in Engeland vindt dat Rooney in de nationale ploeg thuishoort.

/

Martin Allen, trainer van Edgar Davids’ ex-club Barnet, schrijft in zijn column in de Daily Mail dat Rooney wat hem betreft buiten het WK-team van bondscoach Roy Hodgson wordt gelaten. “Wereldkampioen worden we toch niet. Vroeger hadden we nog een uitblinkende Paul Gascoigne, nu hebben we alleen een vertragende Rooney. Hij heeft zijn beste tijd gehad”, merkt Allen op over de 28-jarige aanvaller.

“Ik zie liever dat Steven Gerrard dieper gaat spelen, zoals Andrea Pirlo doet. Frank Lampard en James Milner kunnen de jonge spelers ondersteunen, zowel op als naast het veld”, vervolgt Allen. “Ik denk dat iedereen in Engeland, ongeacht het resultaat, trots zou zijn als ons land wordt vertegenwoordigd door jonge, goede, snelle spelers, die ervaring opdoen voor het EK van 2016 en het volgende WK. Jongens als Luke Shaw, Danny Welbeck, Ross Barkley, Adam Lallana, Raheem Sterling, Alex Oxlade-Chamberlain, John Stones en Jordan Henderson.”

Ben je het met Martin Allen eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rooney is natuurlijk in potentie wereldklasse maar ik heb niet het gevoel dat hij hetzelf eruit wil halen. Dit is zijn laatste kans om het te laten zien op een wk, maar hij zal nooit tippen aan Shearer of Sherringham.

6 mei 2014 om 09:33

Je bedoelt de spits Teddy Sheringham?

Sheringham was echt een pure spits en die heeft inderdaad wel het fantastische moyenne van 11 goals in 51 caps.
Rooney mag inderdaad hopen dat hij met zijn 38 goals in 89 caps ooit nog eens de schoenen van Teddy mag poetsen.

Proost zou ik zeggen.

6 mei 2014 om 09:51

Hehe falen en dan zo reageren.
Rooney heeft in mijn optiek veel meer potentie dan hij daadwerkelijk laat zien, hopelijk gaat hij weer eens vlammen.

6 mei 2014 om 10:13

Dus nu moet je eerst een feit gaan opzoeken voordat je je mening mag geven ? als ik over beide zou beschikken dan weet ik wel wie ik opstel.

6 mei 2014 om 10:51

En dat is de reden waarom jij nooit over zo een optie gaat beschikken.

Rooney heeft het beter gedaan dan Sheringham, daar heeft jou mening niks mee te maken, statistieken spreken voor zich.

6 mei 2014 om 11:25

Iedereen met een beetje voetbalverstand weet dat Rooney veel meer bij heeft gedragen aan het Engelse voetbal dan Teddy Sheringham.
Dat ik daarbij voor de volledigheid inderdaad de exacte cijfers google is in mijn optiek alleen maar netjes.

Jouw mening strookt totaal niet met de duidelijk aantoonbare realiteit. Ongelijk toegeven blijft lastig voor sommige mensen.

6 mei 2014 om 16:09

Denk dat hij bedoelt dat een speler als Sheringham alles uit zijn carriere heeft gehaald.

Rooney is in potentie een wereldspeler, maar laat ook vaak genoeg zien dat het langzaam een volgevreten vedette aan worden is. Die bankrekening word toch wel gevuld door die boeren van Man Utd...

Achterlijk salaris van hem

Of je wordt ff wakker met 3 liter drank in je kop. Wat een maf zeg.

Logisch. Rooney is dit seizoen gewoon heel constant en heeft in 29 duels maar 15 goals en 10 assist gegeven in een kwakkelend team van United.

Wat een onzin van die manager.

Ik denk, persoonlijk, dat een aanval met Rooney en Sturridge juist goed zou werken met Rooney als spits en Sturridge als de lopende en snelle man eromheen. Ze hebben beide bewezen te kunnen scoren en het zijn twee verschillende spelers die elkaar goed aanvullen, volgens mij.

Rooney is niet meer de Rooney die het geweest is. Alleen zou ik hem absoluut meenemen naar het WK. Heel veel aanvallers van wereldniveau heeft Engeland nou ook weer niet, of die het buitengewoon goed doen.

Rooney ziet er misschien niet heel erg fit uit, maar dat is hij zeker wel. Engeland moet zijn aanval om Rooney heen bouwen ipv hem als zondebok aanwijzen. Niemand verwacht van Engeland dat ze het WK winnen dus ze moeten er gewoon van genieten en het EK van 2016 als doel stellen.

Hart
Johnson
Cahill
Jagiel/Terry
Shaw/Baines?
Lallana
Wilshere
Gerrard
Sterling
Sturridge
Rooney

Het is inderdaad erg slim om je beste speler thuis te laten. Als ik die namen zo zie heeft Engeland nog best een aardig team, met die jonge gasten vermengd met de oude garde. Die zouden zomaar ver kunnen komen.

6 mei 2014 om 09:55

Jokes. Engeland heeft elke eindronde weer een aardig team, maar ver komen doen ze nooit.

Rooney hoort in het nationale elftal van Engeland!
Iemand met zijn strijdlust is juist iets dat de engelse nodig hebben.
Verder denk ik ook dat Rooney en Sturridge goed bij elkaar passen!
Gerrard erachter!

Heb me altijd afgevraagd waarom het nationale team geen hecht team kan zijn.
Zoveel potentie, zowel jong en oud.

engeland zal weer geen hoge ogen gaan gooien. OA daar in Manaus hebben ze het al moeilijk genoeg met de omstandigheden, met klotsende oksels het veld op. Rooney is een heel aardige speler ( maar zeker geen briljant genie) maar verder ontbreekt er nogal wat aan, het is vaak erg voorspelbaar, hard werken en hard rennen. Al decennia lang hetzelfde spelletje.vooral in de as. Je mist de echte creatieve genialiteit in het team. En daarin zit ook het verschil met de echt grote landen/goede teams.

6 mei 2014 om 18:47

@abe

je hebt wel gelijk dat er al decennia lang creativiteit wordt gemist in het engelse elftal en vooral in de as.

Echter kun je niet ontkennen dat er wel degelijk een stijgende lijn in zit.

Waar we bij een vorig WK (ff uit me hoofd) beschikking hadden over middenvelders als Gerrard, Lampard, Barry, Milner, Parker, Carrick en de flanken vulden met Milner, Young, walcott en Swphilips ben ik meer dan tevreden over de middenvleders en flankspelers van nu.

Bekijk deze namen nog eens en vergelijk met Gerrard, Wislhere, Barkley, henderson, lallana, Oxlade Chamberlain, Welbeck, Sterling

Overigens niet eens met jouw mening over rooney. Rooney is wel degelijk briljant. We zitten in een alstige poule, maar als we deze door komen kunnen we nog een leuk toernooi tegemoet gaan met deze spelers en Sturridge/rooney voorin

Engeland heeft niets beters dan Rooney, dat is nu eenmaal het probleem. Vanuit hun underdog rol zouden ze nog wel eens een team kunnen verrassen maar normaal gesproken mogen ze blij zijn met een volgende rondeplek.

6 mei 2014 om 18:48

Volgens mij zijn er maar een paar landen die voorin iets beter hebben dan Rooney.

Op dit moment zijn dat Suarez, Ronaldo en Messi, maar wanener rooney in topvoprm verkeert doet hij ook voor deze spelers niet onder (vraag is uiteraard of hij op het WK zijn topvorm kan behalen), maar ik vind "ze hebben niets beter dan Rooney" bepaald geen schande. Dat hebben zo'n 29 andere landen ook niet

Ik weet niet of hij een aantal wedstrijden Man Utd heeft gekeken maar daar blonk Rooney wekelijks uit. Die man heeft zo'n drive dat is niet normaal. Deze gast moet (en gaat) mee naar het WK en zal hopelijk goed spelen.

Wat een kul. Rooney moet altijd spelen, met z'n ervaring en schot. Bij mij zou Barkley er ook altijd instaan ipv een oudere middenvelder.

Puur waarheid wat hij allemaal verteld

En dan neem je lampard wel mee? Frank is n held maar hij beloopt t bij chelsea al niet eens meer.

toch opmerkelijk om te zien.. in Nederland hebben we ongeveer het laagste verwachtingspatroon aller tijden terwijl we toch een aantal spelers hebben met wie je op een WK aan kunt komen met Van Persie, Robben, De Jong & Krul terwijl die Engelsen het al jaren met Rooney en Gerrard moeten doen!

ik denk dat Oranje het beter gaat doen dan de Engelsen

Denk je echt dat iemand in Engeland een manager van de 2de of 3de league serieus neemt als ze dit lezen? Rooney moet zoiezo mee! Beste spits van Engeland die ook op 10 kan spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren