Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wie gaat, Wie komt?

Laatste update:

Het is ons allen wel duidelijk dat FC Twente een succesvol seizoen heeft gedraaid. Ook als men op de laatste speeldag tegen NAC Breda de titel alsnog verspeeld mogen de spelers en begeleiding trots zijn op wat ze hebben neergezet. Er wordt dan ook veel gesproken over de aanval van FC Twente op de traditionele top drie. Voorzitter Joop Munsterman richt de pijlen op PSV door aan te geven dat zijn FC, gezien de achterban, zo groot kan worden als de club uit Eindhoven.

Een topclub dient er in ieder geval voor te zorgen dat men ieder seizoen een selectie heeft waarmee voor de prijzen gestreden kan worden. En met dit gegeven komen we direct een mogelijk struikelblok tegen als we kijken naar het FC Twente voor komend seizoen. De kans is groot dat er een geheel ander team komt te staan. Blaise Nkufo verlaat FC Twente als topscorer aller tijden. Luuk de Jong is talentvol maar is hij al klaar om wekelijks te laten zien dat hij de top van de Eredivisie aan kan? Vagif Javadov is halverwege het lopende seizoen aangetrokken, maar sindsdien is er weinig van hem vernomen.

Zoals in voorgaande seizoenen zijn de buitenspelers van FC Twente vaak aantrekkelijk voor grotere clubs. Marko Arnautovic en Eljero Elia zijn vorig seizoen, met succes, vervangen door Miroslav Stoch en Bryan Ruiz. Met name die laatste lijkt niet te houden, maar zal wel een ruime winst gaan opleveren. Over Stoch is eigenlijk nog niets bekend. Er van uitgaande dat een of beide spelers vertrekken, dan zal ook voor die posities versterking moeten komen. Bernard Parker heeft dit seizoen laten zien dat hij het niveau niet aan kan.

Ook in de rest van het team zijn er nog wel een aantal twijfelgevallen. Kenneth Perez loopt op zijn laatste benen en de goed keepende Sander Boschker zou ook een fantastisch slot van hun loopbaan hebben bij een kampioenschap. Douglas staat bij vele scouts op het lijstje en kan dus ook miljoenen gaan opleveren.

FC Twente staat wellicht een grote renovatie te wachten. Een gehele voorhoede, een nummer tien, een sterke centrale verdediger en een keeper zouden zo maar vervangen moeten worden. De miljoenen uit de Champions League en de opbrengsten uit de eventuele verkopen van Ruiz en Douglas moeten voldoende zijn om weer een waardige selectie neer te zetten. Tot aan komend seizoen zal de grote vraag blijven; "Wie gaat, Wie komt?"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het een goed verhaal. Weinig vernieuwend, maar je schetst een mooi beeld.

Het is de keerzijde van een goed seizoen als Nederlandse club. Na één lekker jaar heb je zó kans dat er drie goede spelers vertrekken. Bij Twente komt daar dan ook nog bij dat er spelers stoppen. Vorig seizoen heeft Twente laten zien goede gerichte aankopen te kunnen doen, ik denk dat dit seizoen weer moet kunnen.

Denk je zelf dat Boschker vervangen moet worden door die Bulgaar? Ik denk zelf namelijk niet dat hij nog een compleet seizoen kan bijbenen.

Goed stuk met dingen die eigenlijk al bekend zijn maar weinig aandacht genieten tot nu toe.
Het enige puntje van kritiek is dat je wel erg kort bent in je uiteenzetting. Je zou bijvoorbeeld ook je wat verder kunnen verdiepen in interessante spelers. Die in jouw ogen Twente waardig zijn.
Ik hoop in ieder geval op een spannende slotdag.
Het is goed dat je belicht dat de keerzijde van een goed seizoen het vertrek inluid van je topspelers!
Het is nu aan Twente om te laten zien hoe ver ze zijn en waar ze toe in staat zijn qua scouting en het op de been brengen van een elftal met een aantal nieuwe spelers.

4 sterren krijg je van mij omdat het toch wel wat meer uitgezet had kunnen worden. Verder nog een compliment: je schrijfstijl is goed en ik kan je niet betrappen op een fout qua zinsbouw.

Dat je schrijft niets meer van Javadov gehoord te hebben vind ik toch wel treurig, zeker voor een clubexpert, hij heeft enkele maanden aan de kant gestaan door een meniscus operatie.
Voor de rest lees ik alleen maar wat iedere Nederlander had kunnen schrijven, wel leuk opgeschreven dat dan weer wel.

Had je 3 sterren willen geven, maar door zo'n blunder als over Javadov worden het er 2

21 april 2010 om 12:14

Volgens mij weet hij wel wat er aan de hand was met Javadov en doelt hij op het feit dat we daardoor totaal niet weten wat we van hem kunnen verwachten. Maar ik kan er naast zitten.

21 april 2010 om 12:20

De operatie aan zijn meniscus was inderdaad wel bekend.
Hij heeft juist op het moment dat ik het bovenstaande instuurde weer minuten gespeeld bij jong Twente.

21 april 2010 om 16:07

Dan nog vind ik de zin ' Vagif Javadov is halverwege het lopende seizoen aangetrokken, maar sindsdien is er weinig van hem vernomen' gewoon slecht en niet waar, immers je hebt toch vernomen dat hij al een paar trainingen had gehad en toen geblesseerd raakte.
Maar ik kijk uit naar je nieuwe bijdrage, want dat je schrijven kunt staat niet ter discussie, hoop wel dat je dan wat dieper ingaat op de materie.

Ik vind het echt heel slecht, sorry. Dit stuk heeft geen meerwaarde, mijns inziens. Zwak taalgebruik, geen humor, geen mening, geen nieuws. Dus geen column. Een samenvatting van constateringen die iedereen toch al weet.

aardig geschreven maar niet nieuwswaardig.
Je had bv. ook aan kunnen halen wat er met Arnautovic staat te gebeuren.
Wordt waarschijnlijk pijnlijk voor hem maar zal het rode shirt wel weer gaan dragen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren