Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

West Brom presenteert opvolger Pulis: ‘Meer dan driehonderd duels ervaring’

Laatste update:

Alan Pardew is de nieuwe manager van West Bromwich Albion. Dat heeft de club uit de Premier League woensdagochtend wereldkundig gemaakt. De ex-trainer van onder meer West Ham United, Newcastle United en Crystal Palace is bij West Brom de opvolger van Tony Pulis. Pardew heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2020.

Pardew neemt zijn voormalige assistent John Carver mee naar the Harwthorns. De trainer noemt zijn klus bij de Premier League-club een ‘mooie uitdaging’. “Ik ben enorm verheugd met deze kans bij West Brom en kijk ernaar uit om aan de slag te gaan met een zeer getalenteerde groep spelers”, aldus Pardew op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever. “Onze eerste klus wordt het behalen van resultaten en klimmen op de ranglijst.” West Bromwich staat momenteel op de zestiende plaats in de Premier League, met twaalf punten uit veertien wedstrijden.

Volgens voorzitter John Williams was het een unaniem besluit van de clubleiding om de 56-jarige Pardew aan te stellen. “Alan brengt ervaring van mere dan driehonderd Premier League-wedstrijden met zich mee. Hij heeft een dynamische manier van leiding geven, waar de club van kan profiteren. We waren onder de indruk van wat hij ons had te vertellen en te bieden. We kijken uit naar een nieuw tijdperk onder zijn leiding.” Zaterdag debuteert Pardew langs de lijn bij zijn nieuwe club tegen zijn voormalig werkgever Crystal Palace.

Goede zet van West Bromwich Albion?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het blijft toch wonderlijk dat die lage middenmoot / degradatie clubs altijd blijven roteren tussen die paar oude mannen die daar altijd werken; Moyes / Pardew / Allardyce / Hodgon / Pullis en vroeger Harry Redknapp.

29 november 2017 om 12:06

Ik vind het van Pardew wel meevallen.
Zie mijn reactie hier onder ook, maar hij behoort nog niet echt in dat rijtje. Bij Newcastle United lang gezeten en verkocht aan 'zijn' clubje Crystal Palace. Bij Palace is hij als de meeste andere trainers snel ontslagen.

Allardyce, Hodgon en Redknapp begrijp ik volledig. Tony Pulis, Moyes en Pardew zijn toch weer andere gevallen om uiteenlopende redenen. Maar dat is mijn mening.

29 november 2017 om 12:51

Dat gebeurt in Nederland ook al sinds mensenheugenis. Kijk naar trainers als Pastoor, Groenendijk, Faber, Maaskant en iets langer geleden Gert Kruys, Jan van Dijk, Adelaar en dan vergeet ik er vast nog een hele hoop. Als je eenmaal in het circuit zit kom je vrij snel weer aan een baan.

29 november 2017 om 13:24

Vooral opvallend is het feit dat Allardyce nog altijd mag aanschuiven bij PL clubs of Motd na wat er vorig jaar naar buiten gekomen is over hem... Lijkt echt een ons kent ons verhaal

Deze man vind ik een beetje eng. En eigenlijk heb ik een beetje een hekel aan mensen die 'eng' zeggen over mensen, want hoe goed ken ik die vent nou eigenlijk echt?

Maar als trainer heeft hij het soms goed gedaan, soms wat minder. Hij komt naar mijn idee nog net uit de oude vijver waar elke keer wordt gevist. Hij is de vijver ernaast.

Ik heb verder niks Wba, het is vooral knap dat ze al zo lang in de PL blijven.

Nog een kleine opmerking: Janssen werd op de laatste tranfserdag in verband gebracht met Wba. Ik ben blij dat hij niet hier naartoe is gegaan, want ik denk echt dat het een slechte keuze was voor zijn carriere. Zeker als je ziet hoe WBA het nu doet en hoe Janssen geliefd wordt bij Fener.

Wat is dat toch met Engelse clubs en het nonstop recyclen van dezelfde, enorm slechte, coaches? Je schiet er geen meter mee op. Kijk naar Hull City vorig jaar (en dit jaar Watford). Zij durfden de gok aan met een jonge buitenlandse trainer met nieuwe frisse ideeën en kijk wat het ze opleverde. Hull begon ineens te winnen, maar begon de eindsprint helaas te laat en Watford staat als sinds speeldag 1 in het linkerrijtje.

29 november 2017 om 12:52

Dat gebeurt in elk land.

29 november 2017 om 13:03

Wat te denken van David Wagner bij Huddersfield? Het hoeft verder niet eens per se een buitenlandse trainer te zijn, maar durf is een opkomende coach aan te stellen met een frisse en vernieuwende blik in plaats van zo'n oude rot. Eddie Howe bij Bournemouth is een voorbeeld van een goede jonge Engels trainer en zo lopen er vast wel meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren