Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wereldgoal Griezmann kan puntverlies Atlético niet voorkomen

Laatste update:

De landstitel was inmiddels al een utopie geworden voor Atlético Madrid, maar het elftal van Diego Simeone moet nu ook serieus achterom gaan kijken in LaLiga. Donderdagavond werd er met 1-1 gelijkgespeeld bij Deportivo La Coruña, waardoor de voorsprong op nummer vijf Real Sociedad nog maar één punt bedraagt.

Atlético won dit seizoen in de competitie slechts vijf van zijn twaalf uitwedstrijden en ook in Riazor liepen los Colchoneros al vroeg achter de feiten aan. Na dertien minuten spelen werd José Giménez het leder ontfutseld door Florin Andone, nadat de centrale verdediger onder druk was aangespeeld door Jan Oblak, waarna de aanvaller alleen op de doelman van Atlético af kon: 1-0. Het betekende voor Andone zijn achtste competitietreffer dit seizoen.

Deportivo liet het initiatief na de openingstreffer aan Atlético, maar de bezoekers slaagden er in de eerste helft niet in de Galicische muur te slechten. Ángel Correa was na een individuele actie dicht bij een doelpunt, maar de Argentijn stuitte op landgenoot Germán Lux. Aan de andere kant had Pedro Mosquera op slag van rust de 2-0 op zijn voet, maar de poging van de middenvelder werd onschadelijk gemaakt door Oblak.

Sterspeler Antoine Griezmann was een uur lang in toom gehouden door de defensie van Deportivo, maar de Fransman nam Atlético halverwege het tweede bedrijf alsnog bij de hand. Griezmann ging op een meter of 25 van het doel van Lux een combinatie aan met invaller Yannick Ferreira Carrasco en liet het net vervolgens bollen met een schitterende uithaal: 1-1. Atlético eindigde het duel met tien man, nadat Fernando Torres het veld in de slotfase moest verlaten met een ogenschijnlijk ernstige hoofdblessure. De Spanjaard leek zijn ploeg daarvoor nog aan een zege te helpen, maar zijn schot werd op miraculeuze wijze gepareerd door Lux.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een wedstrijd minder dan wie, Voetbalzone? Real Sociedad en Atletico hebben allebei 25 wedstrijden gespeeld. Deportivo, Celta, Real Betis en Real Madrid zijn de enige clubs die nog een wedstrijd moeten inhalen. Overigens hoop ik dat het goed gaat met Torres. Het zag er echt heel akelig uit, maar hopelijk valt de schade mee.

heel weinig info over het feit dat torres zowat dood werd gemaakt.

2 maart 2017 om 23:03

Echt belachelijk ingekomen door die verdediger! Laatste nieuws is dat hij zelfs in het ziekenhuis moet blijven vannacht! Ik hoop echt dat er niks ernstigs/blijvends aan de hand is...

2 maart 2017 om 23:04

Hij is al terug bij bewustzijn

2 maart 2017 om 23:13

Jezus, dat zou wel erg extreem zijn

2 maart 2017 om 23:14

Ik las nu dat de situatie stabiel is en dat er morgen getest gaat worden..

Wat een bullshit dat deze wedstrijd niet uitgezonden werd op ziggo.
Schandalig zelfs, foxsports zendt alles maar dan ook alles uit waar ze de rechten van hebben, ziggotje laat liever herhalingen en samenvattingen zien dat live wedstijden.
En dan nog een hoge som vragen voor abonnementsgeld, ziggo schaam jullie diep!!

2 maart 2017 om 23:19

Zullen ze daarin niet een keuze hebben moeten maken? Zo werkt dat ook met de Engelse wedstrijden, ze mogen er maar 1 uitzenden. Dan snap ik wel dat ze voor Sevilla kiezen

2 maart 2017 om 23:25

Nee bij de Spaanse is dit niet het geval zie ook gister Real en Barca speelde ook kort achter elkaar.
Daarbij heb je bij de Engelse dat ze allemaal zelfde tijd spelen, vandaag speelde Sevilla 45 min later dan Atletico.

2 maart 2017 om 23:32

Ah oke, dan is het inderdaad vrij bizar!

3 maart 2017 om 03:03

Ze mogen er maar 1 tegelijkertijd live uitzenden

3 maart 2017 om 11:16

s-madrid Er mag maar 1 tegelijkertijd uitgezonden worden. Toen Real begon was Barca al klaar. Maar toen Sevilla begon was Atletico nog niet klaar, maar was het maar rust. Dus logisch dat ze voor Sevilla-Athletic kiezen i.p.v. de nummer 4 tegen de nummer 17.

Torres is bij bewustzijn en heeft al gepraat, hij moet minstens een nacht ter observatie in het hospitaal blijven, hij zou een zwaar hersenletsel hebben opgelopen. Hij is nog niet safe want met zulke hoofdtrauma's moet voorzichtig omgesprongen worden, ik bid voor hem..

2 maart 2017 om 23:37

Ow, pff. Ik hoop het dat het goed komt

Heh? Wat is er gebeurt met Torres?

Gelijkspel tegen Deportivo. Ath Madrid verzwakt steeds schande

vind het best triest dat VZ voor de Nederlandse competitie als iemand geblesseerd is geraakt door een overtreding 16 artikelen maakt, en als een speler uit het buitenland iets overkomt het wordt afgedaan met 3 zinnetjes.

De blessure van Torres moet me meteen herinneren aan die van Huntelaar met Oranje in Engeland. Wat ik zo zag bij Torres is dat hij compleet knock out ging, maar ging hij echt 'bijna dood'? Het temperament van de warmbloedige in het Riazor maakte het drama compleet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren