Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger sluit terugkeer Ferguson niet uit: ‘Het is als een bepaalde drug’

Laatste update:
/

Arsène Wenger onderhield jarenlang een ijskoude relatie met Sir Alex Ferguson, maar de afgelopen seizoenen werd de band hechter. Nu de Schot is gestopt is bij Manchester United, is le Prof de langst dienende manager in de Premier League. Wenger mist de rivaliteit met Ferguson al een beetje en sluit in gesprek met Sky Sports zelfs niet uit dat de kauwgomkauwende Sir Alex op korte termijn terugkeert als coach.

“Over zes maanden weten we waarschijnlijk meer. Je kan het echt niet uitsluiten”, knipoogt Wenger. “Het is moeilijk om een bepaalde drug niet meer te gebruiken, wanneer je die dertig jaar wel hebt genomen.” De 71-jarige Ferguson werd onlangs nog met het bondscoachschap van Ierland en Australië gebruikt, maar het laatstgenoemde land heeft in de persoon van Ange Postecoglou al de geschikte man gevonden.

Wenger gold met Ferguson als een van de boegbeelden van het Engelse voetbal, maar gelooft dat er in de toekomst niet snel een manager zal zijn die bijvoorbeeld een decennium dezelfde baan behoudt. “Inderdaad, het milieu is veranderd. De druk is veel groter en mensen bewaren minder snel de kalmte. Ik had bijvoorbeeld niet gedacht dat Ian Holloway in oktober onder druk zou staan nadat hij Crystal Palace naar de Premier League had geleid”, aldus Wenger.

Denk jij dat Sir Alex Ferguson nog terugkeert als trainer/bondscoach?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Denk het niet, maaar hoop het wel.

Als Man u blijft sukkelen het hele jaar door en Moyes krijgt het niet voor elkaar zie ik Ferguson nog voor eventjes terugkeren voor Man u terug op de rails te zetten.ik voel gewoon dat die nog terugkeert en ik hoop het eigenlijk ook wel gewoon.wat een fantastische trainer is het ook!!!!

26 oktober 2013 om 10:39

Moyes wordt niet na een jaar vervangen.. hoe wel dit niet veel betekent tegenwoordig heeft hij wel een contract voor 7 jaar...daar is denk ik toch wel een aanpassing jaar bij gerekend

Tja, wie zou hij moeten gaan trainen? Of gooien ze Moyes er zo weer uit?

Dat laatste wat wenger zegt snap ik niet helemaal, dat ian holloway bij CP aan kwam stonden ze 1e vervolgens promoveren ze met alle nodige moeite via de play offs en dan haalt hij in de zomer 5 of 6 spelers die hij amper gebruikt.. Dan heb je je werk niet zo goed gedaan volgens mij en is het niet zo gek imo dat hij ontslagen is.

26 oktober 2013 om 10:51

En als je kijkt naar de voorgaande jaren, toen liep het erg stroef bij Palace. Ze moesten noodgedwongen altijd hun beste spelers verkopen om de club van het faillisement te redden. Niemand had vorig jaar verwacht dat Palace zou promoveren, ze hadden een zwakkere selectie dan bijvoorbeeld Watford en Brighton. Uiteindelijk krijgt Holloway het toch voor elkaar, een meesterprestatie, en nu in de PL wordt hij er gelijk weer afgedankt. Belachelijk, want the Eagles kunnen gewoon niet beter.

26 oktober 2013 om 12:20

Ik denk dat de basis voor die prestatie is gelegd door zijn voorganger. Ik denk dat als ze eerste staan en hij een meesterprestatie had geleverd waren ze eerste gebleven.
On: zou niet weten naar welke club hij nu zou moeten gaan.. Denk dat hij alleen eventueel in een bestuurlijke functie bij man utd aan de gang kan/wilt.

Ferguson laten terug keren als coach met moyes als assistent, kan misschien nog wel wat leren van de grote Ferguson

Ferguson laten terug keren als coach met moyes als assistent, kan misschien nog wel wat leren van de grote Ferguson

Sportief hebben ze misschien een ijskoude relatie maar ze hebben wel groot respect voor elkaar. Toen Wenger op de schopstoel zat omdat resultaten uitbleven en de fans vroegen om uitgaven was Ferguson de eerste die zei dat het belachelijk was als ze Wenger zouden ontslaan en de domste beslissing ooit.

Ik zie Ferguson niet terugkeren en Moyes moet gewoon vertrouwen krijgen. Moyes moet wel de kans krijgen om op blank te beginnen en niet half met oude en half met nieuwe patronen.

26 oktober 2013 om 12:05

Inderdaad. Ferguson bewondert Wenger en vice-versa. Beide zijn totaal verschillende trainers maar boeken wel hun resultaten!

26 oktober 2013 om 12:09

Zij zitten in hetzelfde schuitje, de top van de trainerswereld en weten dan ook als geen ander wat daar voor nodig is en hoe lastig het is daar te blijven. Wanneer mensen elkaar zo goed kunnen begrijpen is er automatisch respect, of je degene nou mag of niet.

26 oktober 2013 om 13:41

Laat hem lekker wegblijven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren