Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger legt uit: ‘Hij moest gewoon regelmatig aan spelen toekomen’

Laatste update:
/

Slechts één seizoen was Lukas Podolski echt zeker van zijn plaats bij Arsenal. De Duitse flankaanvaller deed het daarin goed, maar viel in zijn tweede jaar wat terug en dat kostte hem uiteindelijk min of meer de kop. Vorig seizoen gebruikte Arsène Wenger hem nauwelijks meer en volgde in januari een uitleenbeurt bij Internazionale. Nu is de wereldkampioen definitief weggegaan en wacht hem een avontuur bij Galatasaray.

De dertigjarige Podolski kreeg de zegen van Wenger om te vertrekken. Hoewel zijn contract nog een jaar liep, had de trainer er geen bezwaar tegen om hem definitief te laten gaan. “Lukas speelde op een plek die al goed bezet is, want we hebben veel buitenspelers of jongens die op de vleugel kúnnen spelen. Ik had het gevoel dat er voor een speler met zijn statuur hier te weinig kansen voor hem zouden zijn, hij moest gewoon ergens heengaan waar hij wel regelmatig zou spelen.”

Wenger vindt de keuze van Poldi voor de kampioen van Turkije verstandig. “Als Lukas het vertrouwen krijgt van zijn trainer, heeft hij echt de potentie en het talent. Ik was er niet zeker van dat ik hem dat hier nog kon geven”, aldus de trainer van Arsenal. Podolski speelde in totaal 60 competitiewedstrijden voor the Gunners en scoorde daarin 19 keer. Hij eindigde tweemaal als vierde in de Engelse competitie met zijn club.

Lukas Podolski is op het goede moment vertrokken bij Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Succes Podolski.
Heb al zin om je fijne linker er op los te zien combineren met Sneijder.
Ik ga persoonlijk Galatasaray en Fenerbache wat meer volgen in ieder geval volgend seizoen!

9 juli 2015 om 21:43

19 goals in 60 wedstrijden is ook zo slecht nog niet
Galatasaray gaat aan hem nog wel wat plezier beleven denk ik

9 juli 2015 om 21:51

Waarvan de helft als invaller.
Hij heeft in ongeveer 31 wedstrijden 19x gescoord.
Geen slechte cijfers maar kwam technisch helaas te kort voor het Arsenal spelletje.

9 juli 2015 om 22:56

Denk technisch gezien niet eens. Het ontbrak hem aan snelheid en het snelle passing spel van wenger paste uiteindelijk niet bij hem, vooral niet op de flanken. Vind hem beter achter de spits of als spits, zoals bij koeln.

10 juli 2015 om 06:20

Jij bent duidelijk geen liefhebber van het spelletje denk ik? Maar meer van de grote namen. Jammer dat je dit vaak tegenkomt. Mvg, profanalist

Succes Poldi. Ik heb genoten van zijn tijd bij Arsenal. Was een echte Gunner en vooral een anti-Spurs :D Nee, vond hem serieus altijd passievol. Zowel op als buiten het veld. Wens hem veel succes in Turkije en met zijn verdere loopbaan. Denk eerlijk gezegd wel dat hij daar nog genoeg te bieden heeft.

10 juli 2015 om 00:20

Het is zeker een gepassioneerde speler en ik mag Poldi ook wel, ook al ben ik Spurs-fan. Goede sociale gozer en ook nog een best goede voetballer. Was wel duidelijk dat hij net te kort kwam voor Arsenal, maar daaronder kan hij zo een van de betere spelers zijn.

Toch apart dat deze jongen overal faalt, behalve bij de nationale ploeg (nu ook niet meer trouwens).

9 juli 2015 om 21:46

Bij Koln was hij gewoon heel erg goed hoor.

9 juli 2015 om 21:46

Vond hem bij koln toch aardig voetballen. Lijkt wel of hij alleen maar in duitsland kan aarden.

9 juli 2015 om 22:56

Het viel bij Arsenal ook best mee hoor. Als ik even naar de statistieken kijk zie je dat hij 3.272 minuten heeft gespeeld bij Arsenal in de EPL. Daarin heeft hij 19x weten te scoren. Dat betekent per 173 minuten een goal.
Een wedstrijd duurt 90 minuten dus binnen de 2 wedstrijden scoort hij 1 keer.
In de CL bij Arsenal speelde hij 726 minuten en scoorde daarin 8x, wat uitkomt op 91 minuten per goal. Ook vrij netjes, nietwaar?
Opzich zo slecht nog niet toch? Verder kon ik zijn wilskracht altijd erg waarderen!

Dom van Galatasaray om amrabat te laten gaan en dan met alle respect een podolski binnen te slepen.

Arsenal was toch een stapje te hoog voor Poldi

9 juli 2015 om 22:59

Het komt erg hard aan ja, lig nu te huilen..

Nee, vertel waarom jij dat denkt? Ik zie het namelijk niet. City is het ook binnen 8 jaar ofzo geworden. Waarom kan Arsenal het niet? Alles is aanwezig, behalve 1 a 2 versterkingen, maar die komen er sowieso wel binnen 10 jaar haha.
De vergelijking met Feyenoord snap ik niet helemaal, verklaar je nader.

Helaas is zijn totaalplaatje net niet goed genoeg voor Arsenal. Een wereldklasse afmaker met zijn kanonsschot maar technisch te matig. Wordt een aantrekkelijk seizoentje zo in Turkije met al die namen.

Podolski komt zijn hele carrière al te kort voor de Europese top. Zal vast nu wel een held worden in Turkije.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren