Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger is het eens met Henry: ‘Hij was dat bedrag absoluut waard’

Laatste update:

Alexis Sánchez had zich geen betere start bij Arsenal kunnen wensen. De aanvaller scoorde dit seizoen al achttien keer en manager Arsène Wenger is blij verrast door de manier waarop de Chileen zich heeft aangepast aan de Premier League: “Hij is een van de snelste adaptors die ik in deze competitie heb gezien”, zegt hij op de website van Arsenal.

/

“Ik denk dat dat komt doordat hij zich geaccepteerd voelt door de andere spelers en doordat hij weet dat hij een belangrijke speler voor het team is. Alexis is een speler die de rol in de as anders invult dan Olivier Giroud, want hij is ook nog eens heel beweeglijk. Hij duikt in alle ruimtes op”, aldus Wenger.

Thierry Henry noemde Alexis onlangs de beste aankoop in zes jaar van the Gunners en de coach gaat daarin mee. Hij vindt Laurent Koscienly echter een geduchte tegenstander: “Het is moeilijk om die twee met elkaar te vergelijken. Misschien is Sánchez een van onze betere aankopen, maar kijk je dan ook naar de prijs? We hebben good money voor hem betaald. Of hij dat bedrag waard was? Absoluut.”

Denk jij dat Alexis Sánchez dit seizoen de topscorer van Arsenal wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonder deze man stond Arsenal in het rechter rijtje, echt een gigantische aanwinst.

17 januari 2015 om 10:38

Inderdaad, Barcelona zal zich nog wel eens achter de oren krabben. Arsenal had ook interesse in Pedro, hadden ze die beter kunnen verkopen

17 januari 2015 om 10:43

Ach Sanchez moest in een rol spelen die niet ideaal voor hem was. Hij heeft wel altijd de volle 100% gegeven en deed het vorig seizoen wel goed. Ben blij voor hem dat hij nu zo goed op z'n plek zot bij Arsenal.

17 januari 2015 om 10:56

Bwa, Alexis is beter voor Arsenal maar Pedro past beter naast Messi, bij Barca dus. Ik denk niet dat ze spijt hebben van de verkoop vn Zlatan, Alexis of Cesc.

17 januari 2015 om 10:42

Zonder Sanchez stonden ze ook plek 5e-7e, neemt niet weg dat dit een wereldtopper is.

17 januari 2015 om 12:31

Ongelooflijk hoeveel topics over alexis verschijnen. Niet meer normaal, men gaat zo boze ogen doen, en zie je dat alexis en blessure oploopt.

17 januari 2015 om 12:36

Neemt de druk weg bij özil. Vroeger ging het altijd over hem. Bij real had nog wel wat meer bliksemafleiders rond hem, maar toch denk ik dat hij het nu eens echt gaat laten zien.

17 januari 2015 om 17:32

Probleem van Ozil is niet Ozil maar Wenger en zijn beleid. Ten eerste koopt hij Ozil, de beste 10 ter wereld toen. Oke. Je speelt dan met Giroud, Cazorla, Rosisciky en Walcott dacht ik om hem heen. Dat zijn allemaal spelers die naar de bal toe komen en totaal geen diepgang hebben, Walcott moet dat wel hebben maar die wilt de bal ook veelste vaak in zijn voeten hebben. Dan heb je al niks aan Ozil want Ozil was o zo goed bij Real omdat hij alleen maar lopende spelers omzich heen had. Benzema gaat diep, Ronaldo denkt maar aan 1 ding en dat is scoren en Di Maria's taak was om het veld diep breed te houden en extra creativiteit te brengen in het spel, ondanks dat ze allemaal goeie voetballers zijn wouden zij de bal niet want zij wisten dat Ozil de beste was met de bal en dat hij wel voor een kans-rijke positie zou zorgen, dat klopte ook. Bij Arsenal heb je een totaal ander beeld en bovendien speelde Ozil vaak op links of op rechts wat niet zijn positie is, daarvoor koop je hem ook niet.

Nu heb je wel een ander soort beeld bij Arsenal. Sanches is tenminste een speler met diepgang maar hij wilt het liefst ook een vrije rol en ook wel ballen maar ik denk dat hij en Ozil onderling er wel uitkomen. Welbeck is ook een lopende jongen en The Ox/ Walcott zouden dat ook moeten zijn maar die willen ook het showtje stelen inderdaad. Ik zou gewoon slim spelen. Je zet Welbeck of Giroud in de spits, Daar achter heb je Ozil en rechts Sanches en links wie je ook maar wilt. Eventueel Welbeck daar want die kan hard werken.

Zonder diepgang bereik je niks en dat is eigenlijk het probleem van Arsenal.

Hij krijgt bij Arsenal veel meer ruimte dan bij Barcelona en is ook nog eens de ster van het team. Goeie speler die Alexis z'n handelings snelheid en techniek is niet op het niveau van neymar of Messi maar z'n doorzettingsvermogen en conditie is echt heel goed. Ik denk dat hij heel erg van z'n ervaring bij Barcelona profiteert als je gewend bent om altijd weinig ruimte te hebben ontwikkel je toch een betere techniek en inzicht wat hem nu erg helpt in de premier league. Bij Barcelona zou hij denk ik niet zo uitblinken maar ik vind deze man wel een stuk beter dan Pedro, al kan ik me niet voorstellen dat Alexis tevreden zou zijn met een reserve rol en bovendien is Pedro kind van de club.

17 januari 2015 om 11:09

Handelingssnelheid Messi en Neymar hoger dan van Alexis? Denk het niet. En Neymar zijn techniek is ook zeker niet hoger dan die van Alexis, ik zou eerder gelijkwaardig zeggen.

17 januari 2015 om 11:20

Br7, wat een onzin. techniek van Neymar heeft bijna niemand en laat staan de handelingsnelheid van Messi.
Alexis is qua techniek en snelheid meer vergelijkbaar met C. Ronaldo

17 januari 2015 om 12:02

Pff ga tennis kijken. Neymar z'n techniek ik zeker beter dan Alex grappenmaker. Alexis is een geweldige voetballer maar vergelijken neymar en al helemaal messi heeft hij vaak ruzie met de bal. Waarom denk je dat barça hem überhaupt verkocht heeft

Sanchez, Ozil in goede vorm + Cavani zou Arsenal naar zijn oude gloriedagen kunnen brengen.

17 januari 2015 om 12:06

Ik gun het Arsenal wel. Als ze op termijn nog eens een topkeeper, goede verdediger en spits er bij aan kunnen trekken zouden ze best weer een keer mee kunnen doen. Op elke linie 1 topversterking, behalve het op het middenveld.

17 januari 2015 om 13:07

een goede cvm zou ook niet misstaan denk ik, een goede keeper, verdediger, middenvelder en spits dan zijn ze echt een topteam, maar dan ben je ook al gauw een 130miljoen verder..

17 januari 2015 om 15:11

Ze moeten het gewoon een keer doen. 130 miljoen in een jaar uitgeven is maar 'iets' meer dan normaal. Ik heb het gevoel dat Arsenal nog best een gewilde club is en wanneer ze hun best doen, ze best spelers als Cech, Subotic, Reus, Mandzukic o.i.d. aan kunnen trekken.

17 januari 2015 om 12:33

zou hard nodig zijn, in een competitie waar liverpool en manchester united verreweg van goed zijn staat arsenal maar slechts 5e..is niet geweldig..

Grappig hoe Arsenalfans altijd haatten op The Spurs omdat Bale alles alleen deed. Maar he kijk, nu hebben ze hetzelfde voor met Sanchez en dan hoor je ze niks zeggen hoor

17 januari 2015 om 11:29

Waaron zouden we op de San Antonio Spurs haten?

17 januari 2015 om 13:01

Omdat de naam ''spurs'' erin zit

Alexis als topscorer zou zomaar kunnen. Speelt ook gewoon supergoed. Maar het zouden ook Aguero, Bony of Costa kunnen worden. Ook Costa heeft zich geweldig aangepast aan de bpl. Zijn samen met Suarez, Lewandowski en Ibra de beste spitsen op dit moment (Messi is niet een echte spits). Zijb gewoon allemaal belangrijk voor hun team met de vele goals

17 januari 2015 om 12:00

Alexis is geen diepe spits. En Aguero wordt topschutter, door de penalties

17 januari 2015 om 13:00

Niet overdrijven. Aguero heeft pas 2x uit een penalty gescoord

17 januari 2015 om 13:40

Aguero is ook gewoon de beste spits in Engeland dus dan maak je kans om topscoorder te worden. Zonder blessures en met een fitte David Silva stond hij misschien wel op eenzame hoogte.

17 januari 2015 om 13:58

Niet door de penalties. Maar gewoon door de beste spits in de PL te zijn

17 januari 2015 om 14:59

Ik vind het een geweldige spits. De beste in de PL en misschien zelfs de beste diepe spits in Engeland.

Alexis wordt geen topschutter, omdat Arsenal zo zwak is en hij een winger is. Dan moet je echt uitzonderlijk zijn (zoals Ronaldo) om topschutter te worden.

Agüero gaat het winnen van Diego Costa omdat Agüero de penalties neemt. Hij zal er in de 2e seizoenshelft nog wel een stuk of 4 zo maken denk ik. Dat bedoel ik.

De Pitbull van Arsenal!!! Ben echt blij voor hem. Een hele harde werker. Hij verdient het zeker. Hij speelde in Italië erg goed en sommigen zeggen dat hij het niet waar kon maken in Spanje, maar hij had daar ook zijn momenten waar hij gewoon aan het uitblinken was. Hij doet het nu heel erg goed in Engeland!


Na jaren zuinig doen, werden nu weer topspelers gehaald. Met een paar ervaren aankopen kan dit team nog jaren meedoen om de prijzen. Wenger heeft spelers aangetrokken die nog wat jaren te gaan hebben. Ik verwacht Arsenal over een 1, 2 seizoenen weer bovenin de PL. Zeker omdat Wenger langzaam bouwt kan hij rekenen op spelers die voor hem door het vuur gaan. Hij geeft veel vertrouwen en heeft een zeer brede selectie. De bank tegen Stoke was ontzettend sterk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren