Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: 'Het was vier keer frustrerend, maar altijd op het nippertje'

Laatste update:
/

Arsenal hoopt dit jaar eindelijk weer eens de laatste acht van de Champions League te bereiken. The Gunners behoren vrijwel steevast tot de ploegen die deelnemen aan de knock-outfase, maar daarin ging het vier keer op rij mis. Twee keer Bayern München, Barcelona en AC Milan waren tussen 2011 en 2014 te sterk voor het elftal van Arsène Wenger. "Daar hebben we van geleerd", zegt de Fransman nu.

Arsenal krijgt woensdagavond bezoek van AS Monaco en hoopt in die wedstrijd een eerste stap te zetten op weg naar de kwartfinales van het kampioenenbal. "In deze fase van het toernooi zijn de verschillen klein. Daar moet je rekening mee houden. Je krijgt niets cadeau en vaak draait het om één doelpunt verschil. De afgelopen vier jaar waren frustrerend. We vlogen eruit, maar altijd op het nippertje."

Met name in het eerste duel is het volgens Wenger zaak om oplettend te zijn. "We hebben drie keer in de eerste dertig minuten een tegentreffer moeten incasseren, dat bleek funest. Twee keer zijn we uitgeschakeld door de latere winnaar, en altijd op doelsaldo of op één doelpunt verschil." Ook tegen Monaco wordt het niet eenvoudig, verwacht de geroutineerde coach. "Ze zijn fysiek sterk en daardoor ook verdedigend goed. Het is een gedisciplineerd elftal dat hard werkt."

Bekert Arsenal dit keer wel door?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enige keer dat we er echt niet uit hadden hoeven vliegen was tegen AC Milan. Die andere jaren was de tegenstander aantoonbaar beter. Wenger is eindverantwoordelijke dus hij moet er voor zorgen dat de ploeg niet zo naïef voetbalt en niet zo snel een goal tegen mag krijgen.

Buiten dat, ik kan niet wachten tot die regel omtrent het uitdoelpunt afgeschaft wordt. Komt het voetbal zeker ten goede.

24 februari 2015 om 17:08

Makkelijker gezegd dan gedaan met een elftal zonder echte mannen. Dit jaar lijkt het er al meer op, al mis je een ervaren slot op de deur op het middenveld. Coquelin verdient echter alle vertrouwen, dus ik ben zeer benieuwd morgen.

24 februari 2015 om 17:13

Het dubbel tellende uitgoal is juist bedacht om het attractiever te maken. Ga maar na, nu heeft de uitploeg een reden om de aanval te zoeken, en de thuisploeg valt over het algemeen ook aan.
Zonder die regel gaat het gebeuren dat de uitploeg met 11 man gaat verdedigen.
Ik snap je punt, maar afschaffen lijkt me niet de oplossing.

24 februari 2015 om 17:33

Nouja, ik ben ook zwaar tegen. Maar die regel in de verlenging mag er ook snel uit, die is helemaal erg. Dan sta je na 2 wedstrijden 3-3. Scoor je 1x en moet de ander meteen 2 scoren. Slaat nergens op.

24 februari 2015 om 18:33

Ja, 3-3 na 2 wedstrijden. 2x 2-1 bijvoorbeeld. Scoort de uitploeg de 2-2 in die 2e wedstrijd, zou de thuisploeg 4-2 nog moeten winnen. Pure onzin. Ãœberhaupt is die regel cru, want als je na 80 minuten in de 2e wedstrijd zo'n stand hebt is het ook gedaan. Gewoon een onnozele regel.

24 februari 2015 om 18:33

Ja, 3-3 na 2 wedstrijden. 2x 2-1 bijvoorbeeld. Scoort de uitploeg de 2-2 in die 2e wedstrijd, zou de thuisploeg 4-2 nog moeten winnen. Pure onzin. Ãœberhaupt is die regel cru, want als je na 80 minuten in de 2e wedstrijd zo'n stand hebt is het ook gedaan. Gewoon een onnozele regel.

24 februari 2015 om 19:04

Maar is het dan niet oneerlijk dat de thuisploeg de beslissende verlenging voor eigen publiek speelt?

24 februari 2015 om 20:09

Je hebt zowel voordelen als nadelen aan die regel en voordelen en nadelen zonder die regel.laat het zoals het is.het zal nooit goed zijn.je hebt er die de regel wel graag hebben en je hebt er die de regel liever kwijt dan rijk zijn.mij maakt het niet zoveel uit.met of zonder regel de wedstrijden zullen sowieso meer inhoudend zijn in de knock-out fases.de belangen zijn gewoon te groot.

Monaco gaat hopelijk voor een stuntje regelen. Is goed voor het franse voetbal.

Ik denk dat Arsenal dit jaar wel de laatste acht bereikt. AS Monaco is een tegenstander die zeker te pakken is, al geven ze weinig goals weg in de Champions League. Het zal daarom ook lastig worden maar ik denk dat Arsenal meer kwaliteit heeft dan AS Monaco en daarom zullen ze naar mijn verwachting ook doorgaan.

24 februari 2015 om 16:55

Nou Monaco is goed in vorm en heeft nog veel aardige spelers. kurzawa,joa moutinho,jeremy toulalan,subasic en abdenour en niet de te vergeten dimtri berbatov. Dus word denk ik moeilijk voor Arsenal.

24 februari 2015 om 17:01

Monaco scoort weinig, maar krijgt ook zelden goals tegen en is dus een lastige tegenstander. Concentratieverlies zou fataal kunnen blijken voor Arsenal.

24 februari 2015 om 17:04

Het wordt moeilijk voor Arsenal, maar als Monaco wint hebben ze een stuntje geregeld?

Arsenal heeft meer kwaliteit, hoort deze wedstrijd te winnen, alleen mag niemand onderschat worden. Ze kunnen best voetballen bij Monaco, anders kom je niet door de poule in de CL.

24 februari 2015 om 17:07

Monaco is ook gewoon Europese suptop. Word uiteraard heel moeilijk voor Arsenal. Monaco is in de groepfase ook en moeilijke tegenstander gebleken voor deze clubs zenit Benfica en bayer Leverkusen en dit zijn gewoon goeie teams. Dus word moeilijk voor Arsenal.

24 februari 2015 om 17:17

Nou, ik vind de subtop bestaan uit Dortmund, Arsenal en Atletico etc. Monaco hoort dus zeker niet in dit lijstje thuis. Te weinig kwaliteit in de breedte en hadden ook een vrij makkelijke poule. Volgend seizoen denk ik ze dus ook niet meer terug te zien in de knockout stages.

Ik ben benieuwd of het team nu ook op CL niveau volwassen kan spelen. Er blijven een aantal spelers in het team zitten die soms een onzekere indruk maken of soms wat minder concentratie/handelingssnelheid hebben. Dit resulteerde de afgelopen CL edities in onnodige rode kaarten en tegen doelpunten (het hakje van Fabregas tegen Barcelona, de rode kaart van Van Persie, de rode kaart van Sczesny tegen Bayern vorig jaar, een aantal makkelijk weggeven tegendoelpunten in en tegen Milan etc).

Vooral tegen een defensief stabiel team als Monaco mag er geen enkel moment van concentratieverlies zijn, een tegengoal morgen kan fataal worden.

24 februari 2015 om 17:41

Die rode kaart van Rvp, krijg er nog steeds rillingen van als ik er aan terug denk. Nog nooit eerder heb ik het geweten dat een speler een 2de gele kaart krijgt voor het wegtrappen van de bal na het fluitsignaal. (dat amper hoorbaar was door het kolkende Nou Camp)

24 februari 2015 om 18:14

Schandalige rode kaart was dat. Meerdere barca spelers schoten de bal ook weg na het fluitsignaal maar kregen toen geen geel.

On: Arsenal moet in mijn optiek gewoon doorbekeren. Maar dat zei ik tegen milan ook. We zullen zien morgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren