Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: ‘Als ik langer dan vijf tellen aan pensioen denk, raak ik in paniek’

Laatste update:

Arsène Wenger is 65 jaar oud, maar de iconische oefenmeester van Arsenal heeft er nog altijd geen genoeg van. Collega en generatiegenoot Sir Alex Ferguson zette in 2013 een punt achter zijn loopbaan als manager van Manchester United, maar Wenger is vooralsnog niet van plan om het voorbeeld van stoppen te volgen.

/

“Pensioen? Ja, ik denk er soms aan. Niet langer dan vijf seconden, want dan raak ik in paniek”, laat Wenger weten een the Guardian. “Toen we bij Manchester United speelden, kwam ik Ferguson tegen. Ik zei: ‘Kom op, mis jij het niet?’ Hij zei: ‘Nee’. Hij heeft er genoeg van. Hij gaat naar iedere wedstrijd, maar hij heeft paarden. Ik heb geen paarden.”

“Enthousiasme? Dat is het probleem eerlijk gezegd niet. Ik ben nog altijd even toegewijd. Hoe vaak je iets hebt gedaan, maakt niet uit. Het gaat om de liefde. Voetbal is iedere dag weer nieuw. Na iedere nederlaag zeggen mensen: ‘Wat is hij aan het doen?’ Je hebt echter geen tijd om terug te kijken, de voorbereiding op een nieuwe wedstrijd is begonnen. Voetbal vraagt altijd honderd procent toewijding.”

Arsène Wenger kan nog jaren mee op topniveau

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wenger is een echte liefhebber.
Die moet gewoon doorgaan bij Arsenal en nergens anders.
Daar gaan ze een standbeeld voor hem oprichten als hij stopt.

23 juli 2015 om 10:58

Als Arsenal fan moet ik toch zeggen dat hij zijn beste tijd gehad heeft.. Het is een hele eigenwijze trainer die bepaalde spelers, die een zwakte vormen voor het team, toch wekelijks opstelt. Verder zijn de aankopen die hij doet vaak waardeloos of onbezonnen, nu moet ik wel heel eerlijk zeggen dat het afgelopen twee jaar iets beter gaat, maar spelers die echt van de club houden zoals Van Persie, Nasri, Sagna etc, gaan weg vanwege het feit dat er geen prijzen gewonnen worden. Alleen de fa cup dan.. Dat is gewoon jammer, maar het blijft een legende die Arsène Wenger!

23 juli 2015 om 11:25

Dat er geen prijzen gewonnen worden/ werden zal toch wel te maken hebben met geldbesparing afgelopen jaren? Wanneer er geen grote bedragen uitgegeven worden ben je in Engeland al snel kansloos. Dan kun je nog zo'n goede trainer zijn, maar moet je het van gelukjes op de transfermarkt hebben.

Nu ze weer de miljoenen kunnen uitgeven zie je dat ze gelijk weer de weg naar boven hebben terug gevonden.

23 juli 2015 om 11:46

Dat klopt! Maar ook met paniekaankopen ter vervanging van spelers die weggaan.. Door meer te investeren in betere spelers zoals Özil en Sanchez worden de resultaten inderdaad beter! Maar hij blijft toch vasthouden en de huidige verdediging waarin ik Mertesacker als een zwakte zie, daarom snap ik niet waarom hij Gabriel of Chambers niet op die positie neerzet..

23 juli 2015 om 12:14

Jij als Arsenal fan weet helemaal niks. Hoe kan je dat nou zeggen man? Moet je eens zien wat die man allemaal heeft binnen gehengeld de afgelopen jaren.. stuk voor stuk spelers die zonder Wenger bijzonder lastig waren gekomen.

Hij is koppig en heeft ontzettend veel vertrouwen in zijn spelers, maar dat heeft er altijd in gezeten, dat was in de tijd van de Invincibles niet anders, enkel was het materiaal gewoon een stuk beter.

Er zit geen slijtage op Wenger, bullshit als; zijn tijd is gekomen is nergens op gebaseerd. Beoordeel hem maar vanaf het moment dat er realistisch gestreden kan worden om de hoofdprijzen, daar zijn we nog een Benzema of Lewandowksi van verwijderd.

Ben zo klaar met dit soort 'fans'

23 juli 2015 om 12:53

Je zegt dus dat het team van Arsenal realistisch nog niet klaar is voor de titel, maar toch roepen er zoveel Arsenal-fans dat de titel dit jaar mogelijk is. Jullie zeggen maar een of twee spelers verwijderd te zijn van het kampioenschap, maar toch komen die niet. Als je kijkt wat Wenger de laatste 6 of 7 jaren gepresteerd heeft met Arsenal, dan is dat vrij teleurstellend. Ja, hij heeft geweldige jaren gekend bij Arsenal en verdiend respect, maar je kan toch best willen als Arsenal-fan dat er wat vernieuwing komt. Iemand die niet zo koppig is als Wenger en bijvoorbeeld sneller zaken doet op de transfermarkt. De kaarten zijn nu al geschud en Arsenal heeft maar een speler gehaald.

23 juli 2015 om 18:14

Naar mijn weten wilde Wenger graag aankopen doen in de jaren die jij noemt, maar werd hij gehamstringd door het bestuur dat het Emirates Stadium eerst wilde afbetalen.

Dat Wenger een voorliefde heeft voor een bepaald type voetballer (technisch, met overzicht, altijd op zoek naar de voetballende oplossing) en zich daar nog wel eens blind op staart ben ik met je eens, maar Wenger is echt geen mindere trainer dan 10 jaar geleden. De concurrentie heeft gewoon meer mogen uitgeven (door externe geldbronnen, Chelsea/Man C, of minder verantwoord beleid Man U met een schuld van bijna 400m pond waar Arsenal een kasreserve heeft van bijna 150m pond en geen schuld).

23 juli 2015 om 18:20

Haha dus hij is geen fan omdat hij vind dat Wenger zijn beste tijd heeft gehad? Blijf jij lekker conservatief hangen in het verleden zeg. Als je niet in staat bent kritiek te geven op je eigen club kun je jezelf ook geen fan noemen hoor.

23 juli 2015 om 18:26

Hoezo legende?
Omdat hij zolang trainer is.
Puntje bij paaltje heeft hij t gewoon heel slecht gedaan. Zoals je zegt, zijn aankoop beleid is gewoon heel slecht.

Als fan heb je er toch niks aan dat je opleidt voor andere topclubs.
Dat hij zolang mag blijven, echt een wonder.

23 juli 2015 om 19:29

Gabriel stelt hij niet op omdat hij nov niet goed Engels spreekt en dus niet kan communiceren wat heel belangrijk is in de verdediging. Chambers zie ik wek veel vaker spelen de laatste tijd, bijvoorbeeld tegen Everton nog. Beetje bij beetje begint hij bij te draaien.

23 juli 2015 om 20:28

Want de transfermarkt is al dicht? De grote transfers zijn toch meestal op de laatste dagen. Bale, Ozil, Suarez, Torres, Falcao, allemaal op de laatste dag.

23 juli 2015 om 23:09

Denk dat die mensen klaar zijn met 'fans' zoals jij. Gewoon niet inzien dat het anders moet.
Gelukkig ben ik geen Arsenal fan, dus vind ik de hele Arsenal soap wel grappig om te zien.
Ieder jaar weer dezelfde cyclus en de pijnpunten worden maar niet aangepakt.
(koppige coach, slechte centrale verdediging en een spits die verbazingwekkend goed kan zijn sommige wedstrijden, maar veel te vaak faalt)

23 juli 2015 om 12:17

Wenger heeft zijn tijd al gehad sinds 2006. Daarna heeft Arsenal niks meer gepresteerd, maar dat willen ze niet inzien in London.

23 juli 2015 om 13:39

Thja als ik dit zo lees van jou,raak ik geïrriteerd maar dan denk ik ook gelijk dat is waarschijnlijk wat je wilt. Zeggen dat die niks gepresteerd heeft en dat ook meent begrijp je er echt helemaal niks van. Wenger heeft meer gepresteerd dan wie dan ook alleen geen prijzen maar die gaan zeker komen. Man die minder netto uit gaf dan bijvoorbeeld stoke elk jaar top 4 prachtig voetbal. Wenger inruilen voor iemand anders? Geen 1000 jaar. In wenger we trust!

23 juli 2015 om 17:54

Hij heeft meer gepresteerd dan wie dan ook maar geen prijzen? Die moet je me echt even uitleggen.

23 juli 2015 om 17:58

Onwijs veel geld op de bank krijgen en toch elk jaar top 4 halen

23 juli 2015 om 19:15

Dat wil ik. Als je Arsenal zegt waar denk je dan, misschien denk je weinig prijzen ok, maar de meesten denken aan mooi voetbal, financiël gezond goed beleid. Hij heeft van Arsenal een global merk gemaakt waar over het algemeen alleen maar positieve dingen worden gezegd. Dan kan je zeggen dat was Arsenal al maar dat is zeker niet waar Arsenal stond bekend als boring Arsenal, voetballers die aan de drank waren,nieuwe trainings methode wat is overgenomen door heel Engeland. Als je Wenger over voetbal hoort praten komt in mij ogen en dit is natuurlijk niet personlijk maar altijd met ideeën die de voerbalwereld vooruit helpt. En zo kan ik nog wel wat dingen opnoemen. Ja bijv. Mourihno heeft meer gewonnen en dat kan je persoonlijk belangrijker, knapper vinden dan wat Wenger doet. Ik persoonlijk.

Hij heeft ze reputatie op het spel gezet (sommige vinden hem nu een nietsnut) om van Arsenal een gezonde voetbalclub te maken met enorme financiële mogelijkheden goeide l in europese top competitie.

23 juli 2015 om 19:19

DIT IS DE WAT BETERE VERSIE KAN ME POST NIET AANPASSEN SORRY.

Dat wil ik. Als je Arsenal zegt waar denk je dan, misschien denk je weinig prijzen ok, maar de meesten denken aan mooi voetbal, financiël gezond goed beleid. Hij heeft van Arsenal een global merk gemaakt waar over het algemeen alleen maar positieve dingen worden gezegd. Dan kan je zeggen dat was Arsenal al maar dat is zeker niet waar Arsenal stond bekend als boring Arsenal, voetballers die aan de drank waren,nieuwe trainings methode wat is overgenomen door heel Engeland. Als je Wenger over voetbal hoort praten komt in mij ogen en dit is natuurlijk personlijk maar altijd met ideeën die de voerbalwereld vooruit helpt. En zo kan ik nog wel wat dingen opnoemen. Ja bijv. Mourihno heeft meer gewonnen en dat kan je persoonlijk belangrijker, knapper vinden dan wat Wenger doet. Ik persoonlijk vindt dat niet

Hij heeft ze reputatie op het spel gezet (sommige vinden hem nu een nietsnut) om van Arsenal een gezonde voetbalclub te maken met enorme financiële mogelijkheden goeide jeugd opleiding in europese top competitie.

23 juli 2015 om 19:37

@Pro-Verum hij bedoeld dat Wenger ondanks het minimale geld dat hij mocht uitgeven toch altijd de vierde plek veroverde. Wij geven De zelfde hoeveelheid uit als Stoke City en boeken een veel maar dan ook veeel beter resultaat. Dit komt door Wenger. Ook is hij degene die de "familie sfeer" creëert bij Arsenal waar RvP het laatst overhad waardoor de Moraal in de groep altijd goed blijft.

Wenger is een bijzondere coach en ik vind dat hij moet blijven. Iedereen ziet die stijgende lijn sinds we weer geld mogen uitgeven (Sanchez: doet t fantastisch, Ozil: doet t prima, Cech tot nu toe ook)

24 juli 2015 om 19:26

Deze man heeft al te veel jaren gefaald. Ook vele aankopen zijn er om vraagtekens achter te zetten, alleen Sanchez steekt er echt bovenuit.
Ik begrijp niet dat mensen als jij dat niet zien. Er zijn al letterlijk tientallen miljoenen de lucht in gegooid.

24 juli 2015 om 19:27

Daarnaast heeft Wenger ook altijd commentaar op Mourinho. Mourinho heeft in een paar jaar Chelsea meer bereikt dan Wenger een deccenia lang bij Arsenal.

Ikzelf kom uit het trainersvak en heb niks anders dan lof en respect voor deze man. Zijn beleid is erg goed, en laat zijn commitment zien door zijn halve leven al bij Arsenal training te geven. Het zou zonde zijn als die met pensioen gaat, want ik vind het een unieke trainer. Blijf lekker doorgaan!

23 juli 2015 om 17:52

Als Arsenal voor de prijzen wil gaan zullen toch echt een iets ander beleid moeten gaan voeren. Hun filosofie is een Utopie in de harde engelse voetbalwereld.

Ik vind toch wel het mooie als je bijna 10 jaar niks hebt gewonnen en dan toch nog in hem vertrouwt. Hier zie je dat liefde tussen club en trainer echt hoog is bij hun.

We vallen allemaal wel eens over hem heen, maar uiteindelijk gaan we het liefst allemaal ook met hem verder tot het eind. Helaas zit dat er niet in, maar hopelijk blijft hij nog lang bij de club.

Ik zou niet weten hoe Arsenal eruit zou zien zonder onze beste man.er zal denk ik nooit meer iemand bij Arsenal aanschuiven die voor zo een beweging kan zorgen binnen de club.

Die man is Arsenal en het zou mooi zijn als hij nog 4-5 jaar door kan en mag gaan. Zeker als je kijkt naar de moeilijke periode, met het nieuwe stadion enzo, waarin hij ook gewoon steeds elk jaar CL voetbal haalde... Nu in betere tijden mag hij daarvan ook de vruchten plukken denk ik zo.

Coyg!

23 juli 2015 om 18:51

Zo dat is een fantastisch verhaal vent!! Lang over nagedacht?

On: mooi, elke keer commentaar lezen van de Gooners. Eerst moet de beste man oprotten ivm slechte resultaten, en nou is hij weer de Messias en gaat vanaf NU het oogsten beginnen na jaaaaaren zaaien. Ja hoor, ja..

24 juli 2015 om 09:09

Vriend. zoek al mijn comments op als je wilt... ook toen Wenger compleet werd afgezeken was ik op deze site en steunde ik Wenger 100%.. En ik was zeker niet de enige... Ik heb geen seconde getwijfeld aan Wenger, vond em altijd al een legend en ben net als toen van mening dat Wenger pas Arsenal verlaat wanneer hij zelf dat besluit neemt.. en als het aan mij ligt dan hoop ik dat hij nog jaren blijft... Ik moet je overigens wel een beetje gelijk geven.. er waren aardig wat Arsenal fans die wilde dat Wenger zou vertrekken, maar lang niet alle fans deelde die mening.

Geweldige coach zeer veel respect voor hem probeert altijd aantrekkelijk voetbal te spelen voor de fans en niet elke zomer 150 miljoen uit te geven. Hij geeft ook nog eens talenten de kans

Gaat ie nog een verdediger halen?

23 juli 2015 om 11:47

Nee, in zijn ogen heeft hij een goede bezetting met als cv: Koscielny, Mertesacker, Gabriel en Chambers. Als lb: Gibbs en Monreal, als rb: Chambers, Bellerin en Debuchy

Wenger is een geweldige trainer! Altijd attractief voetbal, geeft jonge spelers kansen en houdt altijd vast aan zijn eigen visie en beleid.

Hopelijk voor hem zijn de "magere" jaren voorbij en kan hij nu weer iets moois neerzetten.

Ik kan me geen Arsenal voorstellen zonder Wenger! (mede omdat hij al trainer is van Arsenal voor zolang als ik me kan herinneren)

We raken nooit van hem af hé of wel soms?

23 juli 2015 om 12:07

Wil je dat dan?

23 juli 2015 om 15:05

Ja. Heel graag zelfs.

24 juli 2015 om 02:27

Dus je wilt dat het waarschijnlijk slechter gaat met je clubje?
*neem aan dat je een Gunner bent..

24 juli 2015 om 12:08

Nee, ik ben het simpelweg niet eens met de gedachtegang dat plek 3, een FA Cup en de laatste 16 van de CL het maximale is wat Arsenal kan bereiken.

ik vind dat de gunners het dichts bij komen met het tiki-taka na barcelona

23 juli 2015 om 12:34

Alleen speelt Arsenal geen tikitaka voetbal. Arsenal speelt niet oneindig rond.

23 juli 2015 om 14:27

Barca ook niet meer, die tijd is gelukkig voorbij.

niet best als je baan zo belangrijk voor je is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren