Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Weghorst moet weg bij Man United maar kan dicht bij huis blijven in Engeland’

Laatste update:

Everton wil Wout Weghorst een nieuwe kans beiden in de Premier League, zo meldt het Engelse talkSPORT. De dertigjarige spits moet weg bij Manchester United, dat niet van plan is om de optie tot koop in zijn huurcontract te lichten, en keert in principe terug bij het weer gepromoveerde Burnley. Everton wist zich op de laatste speeldag ternauwernood te handhaven en kan extra doelpunten goed gebruiken.

Weghorst werd dit seizoen aanvankelijk uitgeleend aan Besiktas en kende daar een succesvolle periode. In januari besloot Manchester United op aandringen van Erik ten Hag om de aanvaller tijdelijk naar Engeland te halen. Weghorst begon als basisspeler, maar wist nauwelijks te scoren en belandde al snel op de bank. In totaal eindigt hij op twee doelpunten, waarvan geen enkele in de Premier League, in 31 optredens voor Man United. Weghorst won eind februari de Carabao Cup met de club.

Burnley verhuurde Weghorst dit seizoen tweemaal, omdat de 21-voudig Oranje-international geen trek had in de Championship. Nu the Clarets dankzij het kampioenschap direct terugkeren op het hoogste niveau, kan Weghorst ook op Turf Moor gaan voor eerherstel in de Premier League. Tot nu toe kwam de voormalig spits van AZ en Heracles Almelo twintig keer uit voor Burnley in de hoogste Engelse competitie, waarin hij twee goals en drie assists produceerde.

Weghorst speelde zaterdag zijn laatste wedstrijd voor Manchester United. De spits kon als invaller niet voorkomen dat de finale van de FA Cup een prooi werd voor Manchester City, dat met 2-1 won. Weghorst kreeg er zondag van langs in the Guardian. “Zijn klungelige invalbeurt toont perfect aan wat voor kloof de topclub moet overbruggen. De spits kwam binnen de lijnen om de gelijkmaker te maken, maar onderstreepte alleen maar hoe groot het verschil is geworden. Het verplaatsen van een groot en log object als Weghorst van de bank naar een voetbalveld is geen eenvoudige taak.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou het wel weten als ik Weghorst was, lekker tekenen bij een club van deze statuur. Everton is grote club met mindere jaren, maar het is zeker voor iemand als Weghorst een fantastische club om gespeeld te hebben in je carrière, en bovendien zal hij een best zakcentje verdienen daar.

4 juni 2023 om 18:50

Nou inderdaad! En gepassioneerd zijn ze daar ook dus als je scoort kan je best huilen!

5 juni 2023 om 01:23

Moet ‘ie wel scoren haha

4 juni 2023 om 19:27

Everton kan extra doelpunten goed gebruiken staat er.. En dan Weghorst kopen 🫣

4 juni 2023 om 19:40

Weghorst heeft toch vrij veel gescoord in zijn carrière

4 juni 2023 om 19:48

Als je in de Premier League 2 x heb gescoord in 37 wedstrijden, bij Man U en Burnley, dan kan je niet spreken dat je extra doelpunten koopt. Uiteraard bij Wolfsburg en AZ scoorde hij veel, maar wel ander niveautje...

4 juni 2023 om 23:00

Ja hoeveel PL goals kunnen ze gebruiken? Weghorst heeft er precies 0 gemaakt bij ManU. Snap wel dat je dan bij hem uitkomt als je extra goals nodig hebt...🙄

4 juni 2023 om 19:27

Ja voor Weghorst wel is het een mooie stap na zijn belabberde Man utd periode. Ze hebben daar ook betere spits rondlopen.
Maarja het was natuurlijk Sean Dyche die hem toendertijd bij Burnley haalde en zal nog wel vertrouwen hebben in hem.

Heeft goede periodes gehad bij subtoppers in Duitsland en Turkije, waarom niet bij Everton?

4 juni 2023 om 18:57

Tja zou best kunnen. Vraag me alleen af hoe hij daar dan ooit een goal moet gaan maken. Bij man united speelt hij veel in de zestien van de tegenstander en scoort hij al nooit. Als je er bij everton na 15 wedstrijden eentje gemaakt hebt sta je er ook gewoon naast.

4 juni 2023 om 23:18

Met de buitenspelers van United verbaast het me anders vrij weinig dat Wout niet aan scoren toekomt. Je kunt dan beter zonder spits spelen, aangezien die toch nooit een bal zal krijgen.

4 juni 2023 om 18:58

Weghorst komt te kort in de Premier League. Daar gaat het net even te snel voor hem. In Turkije en Duitsland ligt dat niveau wat lager en krijgt hij wel zijn kansen om doelpunten te maken. Weghorst moet of lekker gaan cashen of lekker bij Twente gaan voetballen.

4 juni 2023 om 21:13

Ik denk dat ze heel blij zullen zijn bij Everton dat je ze (impliciet) een subtopper noemt.

Ik neem aan dat hij daar wel tweede spits wordt achter die Engelsman.

4 juni 2023 om 23:03

Het probleem is niet zozeer de club, maar de competitie. Alles wat Weghorst een voorsprong geeft in veel andere competities, vallen weg in de Premier League.

En ik maar denken dat Everton zo”n seizoen nooit meer wil meemaken….. Hier ga je toch niet op vooruit man.

4 juni 2023 om 20:04

Nee, deze spanning willen ze nooit meer. Dus kiezen voor spelers van het niveau van Weghorst en je bent in Januari al zo goed als gedegradeerd. Totaal niets spannends aan

Ze hebben toch al Calvert-Lewin? Die is ook lang maar in tegenstelling tot Wout kan hij wel koppen. Wel veel blessures en dan wint Wout het qua fitheid. Maar wat en armoede als dit dan een aankoop wordt.

4 juni 2023 om 20:17

Sean Dyche is bij Burnley gewend een 442 systeem te spelen. Ik verwacht dat hij dit bij Everton aankomend seizoen ook wil gaan doen. Althans, zijn speelstijl heeft die ook overgenomen daar, namelijk allemaal lange ballen de 16 in pompen.

Nou als Everton doelpunten nodig heeft dan denk ik dat ze hoger moeten mikken. Wout en doelpunten in de premier league is helaas geen succes gebleken . Wel een mooie club en als het waar is dan zeker doen . Nog een jaar premier league voor onze wout

4 juni 2023 om 21:21

Maar hij wordt denk ik ook niet per se voor de doelpunten gehaald. Hierboven kaartte iemand al aan dat Dyche 4-4-2 speelt. In een rol van tweede spits zie ik Weghorst met zijn werklust en passie echt wel toegevoegde waarde hebben. Bij United zag je (zeker in het begin) hoeveel gevaarlijke situaties ontsonden omdat Weghorst zich kapot aan het zwoegen was. En wie weet komen dan de doelpunten vanzelf? In ieder geval loopt Calvert Lewin daar ook nog rond.

5 juni 2023 om 07:57

Altijd dat gebral over werklust en passie. Weghorst moet gewoon weg uit Engeland en op zijn eigen niveau gaan ballen. Burnley gaat nog hoger eindigen dan Everton komend seizoen, helemaal als Everton Weghorst op gaat stellen want die scoort nooit.

Everton is vrij kapitaalkrachtig dacht ik, die moeten iets beter kunnen halen dan Wout. De PL statistieken zijn niet bepaald je van het. Er zijn verdedigers die meer scoren.

Weghorst moet gewoon lekker naar de Bundesliga, Serie A de Ligue 1 of anders naar de top van een middelgrote competitie. De Premier League gaat te snel en z'n fysiek valt daar weg. Dan blijft er ook niets meer over.

Volgens mij heeft Weghorst nog een 1 jarig contract bij Burnley. Daarna wil hij heel graag naar Fc Twente toe. Daar zat hij vroeger al op de tribune en hij heeft altijd aangegeven dat het zijn droom is om bij Fc Twente te voetballen. Als hij nu bij een andere club voor een jaar of drie gaat tekenen denk ik niet dat Fc Twente daarna nog op Weghorst zit te wachten, nog 1 jaar goed geld verdienen in Engeland en daarna lekker naar Fc Twente komen

5 juni 2023 om 10:50

Maar van wanneer dateert die droom? In de tijd dat hij nog speelde voor Emmen? Als je bij het Nederlands Elftal speelt, bij Wolfsburg een goede periode hebt gehad en in de Premier League hebt gevoetbald, is het dan nog steeds een droom om bij Twente te gaan voetballen? Lijkt mij niet maar kan het mis hebben.

Ziyech naar Manchester United is zo goed als rond 🤫

Ten Hag weet wat hij aan Ziyech zal hebben, plus draaiorgel Antony zal nu echt aan de bak moeten volgend seizoen. Al die circus acts moet hij nu toch echt gaan omzetten naar goals en vooral assists.

Met Ziyech heeft Ten Hag nu een speler in huis waarmee je op meerdere manieren kan spelen, Casemiro zal zich vaker in de 16 melden met Ziyech op rechts dan met Antony.

Nu nog Kane en Amrabat en United is compleet.

5 juni 2023 om 08:01

Haha, van deze comment komt helemaal niets uit, behalve miss Ziyech naar Utd dan. Als Case zich vaker in de 16 gaat melden hebben ze helemaal niemand meer die de counters tegen kan houden, want Bruno en Ziyech verdedigen niet mee. Kane moet bij Spurs blijven of wordt uit Engeland gedwongen door Levy en Amrabat kan het niveau van de top in de PL niet aan. Maar we weten van jou dat jij je landgenoten graag omhoog praat. We komen er nog wel op terug.

Is Wout Weghorst een beperkte voetballer? .. Wat een reacties allemaal, Als je in al je beperktheid mag ballen voor Manchester United en het Nederlands elftal dat ben je maximaal bezig. Ik geniet van zijn inzet zijn scorend vermogen en hij kan terugkijken op een bijzondere carriere .... Ik denk dat Wout er in Nederland bij de top 5 er zeker 20 inknalt ... Wout je mag volgend jaar ballen bij FC Twente hoor .. wat een mooie afsluiting

5 juni 2023 om 05:39

Het punt is ook niet dat hij een hele slechte spits is. In de eredivisie en in de bundesliga heeft hij het heel goed gedaan. De Premier League is alleen net te hoog gegrepen voor hem. Hij kan wel lekker werken maar op basis van de afgelopen anderhalf jaar zou het een verrassing zijn als hij er 8 tot 10 maakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren