Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV maakt de late komst van Armel Bella-Kotchap officieel

Laatste update:

PSV heeft de centrumverdediger die het wilde, zo bevestigen de Eindhovenaren via de officiële kanalen. PSV heeft Armel Bella-Kotchap op huurbasis overgenomen van Southampton. De 21-jarige centrumverdediger stond ook in de belangstelling van Bayern München. De rechtspoot wilde na de degradatie uit de Premier League weg bij Southampton. PSV heeft géén optie tot koop. De huurdeal is al rond.

Eerder op de avond maakte Voetbal International bekend dat PSV gaat voor CJ Egan-Riley. De twintigjarige centrumverdediger zou op huurbasis moeten overkomen van Burnley. De naam van Egan-Riley, die ook als defensieve middenvelder uit de voeten kan, zong in januari eveneens rond in het Philips Stadion. De panelen verschoven snel en daarmee was de komst van Egan-Riley alweer van de baan. PSV geeft de voorkeur aan Bella-Kotchap.

PSV probeerde tot het laatste moment ook om Davinson Sánchez weg te halen bij Tottenham Hotspur, maar liet die droom gaandeweg Deadline Day varen. Door snel te schakelen kon technisch directeur Earnest Stewart een huurdeal sluiten met Southampton over Bella-Kotchap. De 1,90 meter lange Fransman werd een jaar geleden door de Engelsen voor tien miljoen euro overgenomen van VfL Bochum. Persoonlijk kende Bella-Kotchap een sterk jaar, maar Southampton degradeerde kansloos uit de Premier League. Zijn contract loopt door tot medio 2026.

Hirving Lozano
Het was in Eindhoven opnieuw een knotsgekke Deadline Day. Daarop werd Ibrahim Sangaré voor ruim 35 miljoen euro verkocht aan Nottingham Forest. Het vrijgekomen budget werd voor een deel meteen uitgegeven aan Hirving Lozano. PSV haalt de 28-jarige Mexicaan voor een bedrag van ongeveer 13,5 miljoen euro terug van Napoli, zo weet Elfrink. Lozano heeft voor liefst vijf jaar getekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch 2 cv's erbij, doen ze goed!

1 september 2023 om 22:37

En wat voor een dit is echt een hele goede. PSV is dit jaar echt met uitstek de topfavoriet.

1 september 2023 om 23:11

Lekker makkelijk roepen, om de transfer is PSV, Ajax of Feyenoord de absolute topfavoriet. Laten we het gewoon even aankijken.

Of nou ja, voor mij is Almere toch bij uitstek de topfavoriet..

1 september 2023 om 23:12

🤣 Yeah, laten we met z'n allen een topfavoriet uitroepen! Conclusie: er was geen pijl op te trekken. Welkom bij de Eredivisie! 😄🖖💪💪

1 september 2023 om 23:35

Dirk53 approves

1 september 2023 om 23:49

(om te degraderen). Of was ik die vergeten?😜

2 september 2023 om 10:40

PSV heeft op het oog de beste zaken gedaan maargoed dit is wel een 21 jarige CV die ineens in Eindhoven moet gaan wonen (saai) en achterin de kar moet trekken. Een Sutalo is 23, heeft al 8 interlands voor Kroatië achter zijn naam inclusief op het WK. Dat was toch een topaankoop geweest voor PSV Ipv alleen maar aanvallers?

2 september 2023 om 14:21

JohanVlerksen (saai) moet begrijpen dat psv niet tegen de koopkracht van ajax op kan. Deze man heeft in de Premier league gespeeld en Sutalo alleen in croatie.

1 september 2023 om 22:38

Deze man is wel goed. Hoe flikt PSV het dit seizoen??!! Lang, Schouten, Lozano en deze man..Echt bizar

1 september 2023 om 22:43

Champions League spelen… dan willen spelers graag komen…
Goed ingekocht ja.

1 september 2023 om 22:45

Jaloersmakend ook

Bosz kan lekker losgaan..

En dan kijk ik naar Steijn, prima kerel maar zie geen topcoach.

PSV gefeliciteerd. Mag niet meer fout gaan dit.

Enige kwetsbare is niet breed genoeg de selectie om en Eredivisie en CL vol voor te gaan.

1 september 2023 om 22:55

We hebben nul centrale/verdedigende middenvelders naast Schouten en Veerman, dat is wel een gigantisch probleem.
Op alle andere posities staan we denk ik vrij sterk en breed (buiten de blessures om).

Edit: Tygo Land kan nu hopelijk wel doorbreken als vaste vervanger van Veerman.

1 september 2023 om 23:03

Je kunt eventueel met Teze en deze nieuwe cv spelen als centrale duo. Schouten kan afwisselen met Boscacli

1 september 2023 om 23:51

Wat een armoede om de tegenstander bij voorbaat te feliciteren.

2 september 2023 om 00:08

Eens, dat viel mij ook op. Had eerlijk gezegd Vrancx nog wel verwacht.

2 september 2023 om 00:11

Ben benieuwd hoe dat nou zit met Vrancx. Als het echt zo was dat we rind waren, naaien we hem wel met het oog op het EK. Wolfsburg had al vervangers gehaald…

2 september 2023 om 03:56

Doen ze stiekem al weer een tijdje

1 september 2023 om 22:40

Twee? Alleen deze toch? Wel een goede CV overigens!

1 september 2023 om 22:43

Ik hoop het.
Boscagli, Bella-Kotchap als basismateriaal.
Ramalho als vaste invaller
Van de Blaak als talent die hopelijk minuten kan gaan maken.
Schouten en Teze kan je daar ook nog altijd kwijt.
Prima bezetting imo.

1 september 2023 om 22:57

yamiown Je vergeet Obispo nog. Die schijnt weer bijna fit te zijn. Vind ik persoonlijk een geschiktere kandidaat als "vaste invaller" dan Ramalho. Het enige probleem bij Obispo is dat hij dat wilde randje maar niet van zich af kan gooien waardoor het een beetje een tikkende tijdbom is die zo af en toe ontploft en een domme fout maakt. Maar hij heeft wel kwaliteiten en de potentie en leeftijd om stappen te maken. Dat zie je nu ook bij Teze. Overigens erg blij met de komst van Bella-Kotchap

1 september 2023 om 23:10

Ik ben persoonlijk geen fan van Obispo, maakt evenveel domme fouten als Ramalho maar gooit er nog minder voetballend vermogen bovenop. Hij is snel en daardoor heeft hij best vaak goede ingerepen, maar negen van de tien keer zijn die goede ingrepen om zijn twijfelachtige positionering goed te maken.

Ramalho is absoluut geen topper, maar met hem heb je wel iemand die sterk is in standaard situaties en ten minste een bal naar voren durft te rossen in plaats van alles per se voetballend oplossen. Daarnaast is het ook veel meer een leider, iets wat Boscagli, hoe goed ik hem ook vind, niet echt lijkt te zijn.

1 september 2023 om 23:26

Tja ik snap je punt wel, maar Ramalho kun je toch ook moeilijk een leider noemen. Vooral iemand die geforceerd de leiding probeert te nemen dan toch: druk gebarend en schreeuwend naar alles en iedereen om zijn eigen onkunde maar te verbloemen. Een grote bron van onrust waar spelers echt niet beter naast gaan spelen.

Ik ben ook geen fan van Obispo en erger me ook aan zijn fouten, maar heb bij hem nog wel de hoop dat het uit zijn spel kan gaan. Kwaliteiten heeft hij op zich wel. Grote voordeel is ook dat hij met 40 a 50 meter in zijn rug kan spelen wat niet onbelangrijk is met de manier waarop Bosz wil voetballen. Ik zie in de loop van het seizoen nog wel de situatie ontstaan dat Obispo links in het centrum belandt en Boscagli naar het middenveld wordt doorgeschoven

1 september 2023 om 23:30

Fair, in het systeem van Bosz heb je denk ik wel meer aan Obispo dan aan Ramalho. Tegen een team als Ajax dat in normale scenario's het spel wil maken tegen PSV zou ik dan misschien eerder Ramalho gebruiken.

Ik ben enorm fan van Boscagli, maar ik vind hem als verdedigende middenvelder niet goed genoeg voor PSV. Mocht Schouten geblesseerd raken dan heb je weinig andere opties, maar zie hem toch liever centraal met Schouten, Veerman, Saibari/babadi (mits hij verlengt) ervoor.

1 september 2023 om 22:40

De komst van egan-riley zou alweer van de baan zijn staat er. Dus het is er maar 1.

1 september 2023 om 22:50

Ik zit net wat filmpjes van deze speler te bekijken maar hij komt wat druistig en onhandig over ofzo. Is deze jongen echt zo goed als men beweert? Ik kan er natuurlijk volkomen naast zitten op basis van deze filmpjes.

1 september 2023 om 23:05

Hij is 1.90 meter dan kom je al snel wat onhandig over. Wel lekker veel duelkracht daardoor. Denk een sterke aanvulling naast de voetballende Boscacli. Vullen elkaar goed aan denk ik. Zeker voor eredivisie begrippen een erg goede cv. Europees moet nog blijken. Maar al met al een goede versterking! Nu kan PSV komend jaar rustig op zoek naar een nieuwe CV.

1 september 2023 om 23:09

Dat is idd precies wat we nodig hebben naast Boscagli. We zijn al 4 jaar aan het zoeken naar een goede CV ik ben bang dat een jaar te kort dag is hoor..

1 september 2023 om 23:26

@ Kevin "nu kan PSV komend jaar rustig op zoek naar een nieuwe Cv" dat kunnen ze al jaren, daar hebben ze dit jaar ook maanden de tijd voor gehad en dan moet er 3 uur voor de deadline nog een speler gehuurd worden....

1 september 2023 om 22:54

Moet het allemaal nog maar afwachten, tot nu toe heeft PSV vooral heel veel geld uit gegeven tov wat er binnen gekomen is. Officieel nog geen verdediger, en overbodige spelers in Til en waarschijnlijk Vertessen, Sangare moet ook verkocht worden, dat is ook nog niet officieel. Maar ach .. klagen doe ik nou ook weer niet. Wacht meer op de bevestiging!

1 september 2023 om 23:25

Lozano, Lang, Pepi en Schouten zijn samen (49 miljoen met bonussen) even duur als Gakpo (50 miljoen met bonussen). Dan heb je daarnaast ook nog Madueke, Sangaré, Guti, Romero en Max verkocht voor samen een slordige 85 miljoen...

1 september 2023 om 23:28

En bereken dat nu nog eens met alleen de transfers van deze zomer. Maar nogmaals, ik ben tevreden, zeker nu het definitief is!

1 september 2023 om 23:35

Waarom moet ik het alleen berekenen met de transfers van deze zomer? Het is niet zo dat PSV dat geld in naar Tata Steel rijdt om het in de hoogovens te gooien. Maar als je het toch alleen voor deze transferzomer wil hebben:
Lang 12,5
Lozano 15
Schouten 12
Pepi 11
Samen 50,5 miljoen.

Verkopen
Sangaré 37,5
Gutu 5,5
Simons 4
Romero 2,5
Samen 49,5 miljoen.

Natuurlijk ligt dat met huursommen, lonen, belasting etc. allemaal wel genuanceerder, maar laten we niet doen alsof PSV er 100 miljoen doorheen heeft gejaagd en niets heeft opgehaald.

1 september 2023 om 23:42

Toch wel gelukkig dat Sangare dan toch verkocht is op het laatste moment, anders had jouw sommetje er een stuk minder uitgezien

1 september 2023 om 23:45

Ik heb nog geen officiële bericht gezien dat sangare weg is. Alleen geruchten van journalisten. Dus die zit bij psv nog lijkt mij

1 september 2023 om 23:47

Voetbal club betaald geen belasting over transfers. Ze betalen belasting over de winst einde van het jaar daarom willen ze ook zoveel mogelijk op het veld hebben staan en niet op de bank

1 september 2023 om 23:53

Als hij niet verkocht wordt hebben ze nog steeds een winst op basis van de afgelopen transferperiode. Of het jaar daarvoor toen Malen en Dumfries voor samen 45 miljoen werden verkocht.of daarvoor toen Lozano en Bergwijn samen voor zo'n 75 miljoen werden verkocht...

Je kan PSV best bekritiseren, bijvoorbeeld over 6 jaar al geen kampioen of voor het eerst Champions League sinds 5 jaar. Maar de transferbalans van PSV bekritiseren dat slaat helemaal nergens op, van de afgelopen tien jaar zijn er geloof ik 8 seizoen met winst verkocht t.o.v. aankopen. Enige uitzondering was 19/20 met Bruma en Baumgartl en deze zomer aangezien het seizoen technisch gezien net begonnen is.

2 september 2023 om 00:00

Sangaré is verkocht, Nothingham moet wachten op de aankondiging van de verkoop van Brennan Johnson alvorens zijn Sangaré kunnen aankondigen. Brennan Johnson wordt zometeen aangekondigd bij de Spurs en in een kettingreactie zal Sangaré aangekondigd worden bij Nottingham. Door de speciale regelgeving heeft Nottingham nog een uur dit rond te maken.

2 september 2023 om 00:05

Was niet kritisch bedoeld. Wou alleen ff kijken hoe het met sangare zat mis dat ik iets had gemist. Zolang ik het niet officieel van psv kant hoor. Geloof ik het nog niet. Ze moeten iedergeval haast maken.

2 september 2023 om 00:59

Dan had je nog +- 30 miljoen CL inkomsten gehad.

2 september 2023 om 01:07

Heb nu ff de site van notingham gekeken. Ze hebben al uurtje geleden gemeld dat de speler weg is. Maar nog niks over sangare. Dus zou niet weten of door gegaan is. Komen we morgen achter als alles achter de rug is.

2 september 2023 om 01:16

Kogel is door de kerk nothingham heeft hef officieel aangekondigd op hun site

2 september 2023 om 01:59

Je hebt ook nog de transfer van Comenencia, doorverkooppercentage van Piroe, transfersom voor Mwene etc die je er nog niet bij hebt. Dus je houdt meer over dan je uitgeeft en daarnaast ook nog een CL voetbal

1 september 2023 om 23:00

Tis niet bij te houden . Ik ken hem niet zal wel een goede zijn .

1 september 2023 om 23:28

Wie is de 2e dan?

1 september 2023 om 23:50

Komt er nog een verassing uit de hoge hoed de laatste minuten of is er al ergens gezegd dat dit het was?

Wat een topper binnengehaald, Earnie Cooking niet normaal gewoon.

1 september 2023 om 22:39

PSV gooit echt alles op alles om kampioen te worden. Echt favoriet nr 1 nu

1 september 2023 om 22:42

De rivalen moeten dan ook alles zetten op het feit dat ze vanaf nu iedere wedstrijd moeten winnen

1 september 2023 om 22:52

Startgeld is 70 mil volgend seizoen. Je ziet dat de clubs risico's nemen om maar bij top 2 te komen.

PSV strooit nu met alle geld hopend dat die 70 mil alles gaat dekken

1 september 2023 om 22:59

De clubs niet. Vooral Psv en Ajax gooien er een bak geld tegen aan waarbij vooral Psv naar mijn idee een te groot risico neemt qua uitgaven en salarissen. Als die 3e worden zijn ze de pineut

1 september 2023 om 23:01

Ik denk niet dat het zo simpel is banken willen ook garanties. En dat is toch een aardig financieel risico dat je neemt dan.

1 september 2023 om 23:14

madmarcel

Ook Feyenoord heeft iets van tussen de 12 en 14 spelers gehaald volgens mij.

Voor hun doen ook veel geld uitgegeven.

1 september 2023 om 23:19

@mrkrillin: 9 spelers voor het eerste en een paar spelers van een ton per stuk voor jong Feyenoord/uitleen aan Dordrecht. Verder wel geld uitgegeven maar gezien wat er binnen is gekomen niet heel veel en niet voor schandalige bedragen en extreem veel loon.

1 september 2023 om 23:19

@madmarcel, de 3e plaats geeft alsnog recht op vCL. Niet ideaal, maar met een loting zoals dit jaar natuurlijk wel prima te doen.

1 september 2023 om 23:59

@mrkrillin Daar zaten redelijk wat spelers voor FC Dordrecht tussen.

Persoonlijk hoopte ik dat Feyenoord wat gerichter zou inkopen. Er is geen vervanger voor Kökcü gehaald, maar met Zerrouki en Stengs wel een peperdure bankzitter, en een speler waarvan niemand lijkt te weten voor welke positie hij nou eigenlijk gehaald is.

Maar even bij burgemeester Dijsselbloem informeren of het al mogelijk is om het stratums en stadhuisplein zo rond maart af te zetten.

1 september 2023 om 22:50

Tegen Utrecht en Vitesse kom je gewoon goed weg. Maar laat ze maar praten in Eindhoven, prijzen worden pas aan het einde van het seizoen verdeeld.

1 september 2023 om 23:34

Als van ginkel durft af te drukken in de eerste helft dan staat het 3-0 voor Vitesse…. Ik denk dat psv een dingetje onderschat: Sangaree is verkocht en daarmee het fysiek van het middenveld en Veerman en Schouten zijn goede voetballers maar veel van hetzelfde en die wil ik wel eens zien als de wedstrijd op middenveld fysiek en dynamisch wordt..ik denk dat het te ligt is dan!

Jammer dat het huur is, maar dit is wel een verdediger van formaat voor de Eredivisie. Ik denk dat PSV een prima selectie heeft; enkel Sangaré verloren maar met Schouten een prima opvolger. Boscagli terug van een blessure, aanvallend enorm goede opties met Lozano, Lang en Bakayoko op de flanken en De Jong en Pepi twee totaal verschillende spitsen. Ben benieuwd.

1 september 2023 om 22:47

Is ook niet te betalen normaal gesproken voor een Eredivisieploeg.

1 september 2023 om 22:59

Je vergeet Simons te noemen. Simons en Sangare waren de lichtpunten vorig seizoen, zeker nadat Gakpo en Madueke al waren vertrokken. Bedenk ook dat voor die laatste 2 eigenlijk nog geen echte vervangers waren gehaald.

1 september 2023 om 23:11

Oh shit, je hebt helemaal gelijk. Simons was ik alweer vergeten.
Het waren inderdaad lichtpunten, maar het huidige PSV met Boszball voelt een stuk meer gebalanceerd aan en geeft nieuwe spelers (luukinho, Bakayoko, Veerman, Teze) veel meer ruimte om te shinen, zo lijkt in ieder geval op de eerste blik.

1 september 2023 om 23:26

Sangare is nog niet verkocht

Echt een hele goede speler, dit is precies wat PSV nodig heeft. Eigenlijk samen met Ward Prowse het enige lichtpuntje bij een heel matig Southampton vorig seizoen Meer dan huur zit er natuurlijk ook niet in want dat kan PSV nooit betalen.

Nog nooit van gehoord maar er begint bijhoorlijk paniek toe te slaan bij psv.
Nog 1 huren. Ongelofelijk dat ze zo lang gewacht hebben. Spelen gewoon cl!

1 september 2023 om 22:38

Paniek? Deze speler kopen was onmogelijk. Dit is een betere dan Sanchez

1 september 2023 om 22:40

Paniek in die zin dat het allemaal op het laatste moment aankomt.

1 september 2023 om 22:39

Dit is gewoon een enorme solide speler, dat jij deze naam niet kent ligt toch echt aan jou ... Als je regelmatig PL kijkt ben je bekend met hem.

1 september 2023 om 22:39

Denk dat psv heel tevreden kan zijn over hun Window, incl deze bollaketchup. De selectie is gebalanceerd, de aankopen zijn gedaan op de voetbal visie van de trainer, en de spelers hebben veelal gerendeerd op het hoogste niveau. Dat jij nooit van een speler hebt gehoord, betekent niet dat het niks is natuurlijk

1 september 2023 om 22:42

Ik zeg ook nergens dat ik het niks vind. Misschien is leren lezen? Ik verbaas me er echt over dat het op het laatste moment aankomt. Dat jij vindt dat Psv tevreden kan zijn zegt mij dan weer niks.

1 september 2023 om 22:44

Je zegt dat je nooit van hem hebt gehoord en je hebt het over paniek toeslaan. Volgens mij weet je zelf niet waar je het over hebt of probeer je een reactie te ontlokken bij psv'ers. Wat ik zeker kan hebben, maar wanneer een ander je op een aantal feiten drukt, wees dan ook zo groot dit te erkennen

1 september 2023 om 22:54

Wat voor feiten? Aannames bedoel je. Dat jij niet begrijpt hoe ik het bedoel moet je dan toch bij jezelf zoeken. Ik kijk geen pl nee, dat boeit me weinig. Mijn punt is alleen dat ik het raar vind dat 2 huur transfers op de laatste dag plaats vinden. Was er dan echt niks haalbaars of gewoon toch te lang bezig geweest met Sanchez? Dat komt op mij een beetje panisch over ja.

1 september 2023 om 22:39

Doe niet zo dramatisch. Deze speler is geen paniek "aankoop", die kan echt wel wat.

Fantastische deal, hele goede CV. Alleen jammer dat het weer huur moet zijn

1 september 2023 om 22:41

Koop zou 30-35 miljoen moeten kosten. Dat is iets teveel van het goede

1 september 2023 om 22:45

Snap ik, maar vind het zonde.

Zelfs zonder koopoptie een geweldige actie. Echt bizar dit.

Wooww!! Wat een verassing. Dit is echt een topper, zeker voor het type voetbal van Bosz. Helaas geen koopoptie maar dit seizoen zitten we goed!

Duits international, lekker hoor. Eigenlijk hopen dat Southampton niet promoveert en hij volgend jaar wilt blijven.

1 september 2023 om 22:47

2 interlands gespeeld voor Duitsland...tja, je bent zwart-wit gezien dan international

1 september 2023 om 22:50

Kleuren van duits tenue, dikke prima

1 september 2023 om 23:08

Kan me voorstellen dat hij wel opgeroepen wordt een dezer maanden, als hij het bij PSV goed doet. Duitsland speelt enkel oefenwedstrijden tot het EK in eigen land.

2 september 2023 om 03:06

Jesus, op zijn leeftijd is 2 internals toch gewoon goed? Dan is hij gewoon international ja.

1 september 2023 om 23:51

Hartstikke leuk als hij wil blijven, maar hij staat onder contract bij Southampton dus zal psv een bedrag moeten aftikken.

Psv is de grote winnaar deze transferperiode. Helaas heeft Feyenoord mij teleurgesteld in het algemeen over de aankopen. Dit is een heel groot talent. Had wel verwacht dat er grotere clubs achter hem aan zouden zitten.

1 september 2023 om 22:39

Ja, inderdaad. Wel Bayern, maar dat is natuurlijk een maatje kleiner dan Ons PSV. :-)

1 september 2023 om 22:41

Schijnbaar zaten Bayern en Dortmund achter hem aan maar is dat niet gelukt. Verder snappen fans van Liverpool en Man united niet dat zij hem niet overnemen

1 september 2023 om 23:02

Bayern zou hem vandaag binnenhalen maar is niet gelukt binnen de transferwindow sloot om 18:00 uur. De Liverpool fans worden inderdaad gek dat hij naar PSV gaat.

1 september 2023 om 22:44

Feyenoord met 14 aankopen (meer nog dan Ajax) en toch teleurgesteld?

1 september 2023 om 23:04

Naja laat mij het zo zeggen. Ik ben niet tevreden met de vervangers van Kokcu en Szymanski. Voor de rest prima ingekocht hoor daar niet van.

2 september 2023 om 00:00

Was er maar een vervanger voor Kökcü......

1 september 2023 om 22:54

Feyenoord had ook veruit het betere elftal dus hoeft ook minder te doen dan de rest. Verstandig beleid in Rotterdam,daar waar ze in Eindhoven geld uitgeven als een malle waarbij vooral de salarissen een probleem gaan worden op de langere termijn. Ze zijn vast iets richting Feyenoord gekropen,maar ook die hebben zich uitstekend versterkt met Lingr en Ivanusec en Ueda als backup. Je mist Kocku,maar overall zijn ze er op vooruit gegaan

1 september 2023 om 23:05

Ik had toch echt gehoopt dat wij Stengs niet hadden gehaald en een betere vervanger voor Kokcu hadden.

1 september 2023 om 23:22

Ja ik vind Stengs en Zerrouki ook niks,maar de bank is wel breder geworden dan vorig jaar. Daarnaast zijn Sauer en Zechiel echt aanwinsten uit de eigen jeugd dus daar hoef je geen miljoenen aan uit te geven.

Moet bekennen dat ik hem niet ken, maar waarom wederom een cv huren zonder optie tot koop?! Kom op zeg, we hadden 3 maanden de tijd

1 september 2023 om 22:40

Deze gast hadden we nooit kunnen kopen, zou minimaal 20 à 30 miljoen hebben gekost.

2 september 2023 om 00:37

@yamiown Dan had PSV dus verder moeten kijken voor een speler die ze wel hadden kunnen kopen, zoals Feliix al zegt: we hebben verdorie 3 maanden de tijd gehad. Je wist bij aanvang van de transferwindow dat de CV een absolute topprioriteit was en nu ga je, net als vorig seizoen, een CV opleiden voor een andere club. Ik vind het bagger, of die jongen nou goed is of niet.

1 september 2023 om 22:40

Wees blij, deze jongen is gelijk jullie beste verdediger. Topper dit

1 september 2023 om 22:54

Ik lees het heel veel in de reacties hier inderdaad, dan ben ik gewoon niet op de hoogte. Toch blijft pure huur zonder extra niet mijn voorkeur.

2 september 2023 om 00:38

@mrkrillin Een topper waarvoor komend seizoen dus alweer een vervanger gehaald moet worden. Huren zonder optie tot koop is gewoon niet handig.

2 september 2023 om 09:46

En zo ging het vorig jaar zomer ook toch, met op het laatst nog de huur van Branthwaite. Dus eigenlijk vanaf dat Stewart is begonnen had hij al op zoek gekund naar een cv ipv weer op de laatste dag eentje huren zonder optie. Toch het smetje op de transferperiode.

Kijk is aan! Hier heb je zeker wat aan. Denk dat PSV nu wel kampioen word, selectie is zo goed als perfect???

Eindelijk een goede CV binnen. Schijnt een super talent te zijn. Ook al is het huur. Ben redelijk tevreden met deze CV.

Oke , laten we na vandaag maar concluderen dat PSV kampioen wordt. Ik ben heel benieuwd wie de 2e plek gaat pakken? Feyenoord, waar het motortje begint te draaien, of Ajax, waar we de helft van de basis nog niet kennen en nog niet in actie hebben gezien.

1 september 2023 om 22:57

Op basis waarvan trek je die conclusie? Feyenoord was vorig jaar met overmacht kampioen en hebben ook nu uitstekende spelers gekocht....dat grote verschil draai je niet ineens om met 2 prima aankopen en een talentje van een gedegradeerde club

1 september 2023 om 23:11

Ik heb het natuurlijk niet alleen over dit talentje. Ja Feyenoord was vorig jaar met overmacht kampioen, dat wil ik niet bagatelliseren, maar dit lag natuurlijk ook een klein beetje aan de onkunde van zowel PSV als Ajax. Daarnaast viel het dubbeltje ook continue de goede kant op. Echt een puike prestatie van Feyenoord afgelopen seizoen, maar de kaarten zijn dit seizoen heel anders geschud.

1 september 2023 om 23:24

Onkunde van Psv? Die zijn de laatste jaren toch echt minder vaak kampioen geworden dan Feyenoord. Het had niks te maken met onkunde van andere clubs. Met dit puntenaantal was je in 75% van de afgelopen 15 seizoenen kampioen geworden

2 september 2023 om 00:21

Je hebt gelijk. Punt. Ik mag het niet bagatelliseren, maar ik deed het toch. Feyenoord is meer dan terecht kanpioen geworden. Maar, de kaarten zijn dit seizoen anders geschud, daarnaast is Feyenoord haar beste speler kwijt, waardoor ze, naar mijn idee, meer concurreren met Ajax, dan met PSV. Dus vandaar mijn eerste reactie.

2 september 2023 om 08:59

@king b, en PSV moet de goals van Xavi en Gakpo opvangen en verliest ook Sangare......ik moet het nog maar zien

2 september 2023 om 09:48

Het verlies van Kokcu en Sziemansky en in het geval van Kokcu geen vervanger voor gehaald. Stengs en Zerouki die niet heel veel toevoegen laat toch al duidelijk zien dat het middenveld echt veel heeft ingeleverd tov vorig jaar. Dan ben je je voorsprong gewoon kwijt.

Ik weiger dit te geloven. Dit is echt een buitenkansje. Alleen jammer van de huur. Maar denk dat deze wel minimaal 20/25 miljoen had moeten kosten.Bayern vandaag akkoord maar afgeketst, BVB interesse en Liverpool (te laat) interesse. Reacties dat hij naar PSV gaat zegt genoeg.

Dit is echt een topper, zeker voor Eredivisie begrippen, heel knap gedaan door PSV!

Stop is met dat gehuur zonder optie tot koop aub. Zo heeft het toch geen enkele zin. Mocht hij goed zijn komt er een paar miljoen bovenop, kijk naar Gerrit.

1 september 2023 om 22:41

PSV kan spelers van dit niveau niet kopen, Bayern wilde deze speler vandaag nog hebben maar de Duitse markt ging om 18.00 dicht. Dit is echt een topper voor PSV begrippen.

1 september 2023 om 22:51

Oké thanks voor de info. Ik kijk de premier league niet tot zelden dus de speler in kwestie kende ik niet. Net even op transfermarkt gekeken (ook al zegt dat natuurlijk helemaal niks) en laat zien dat het teveel geld zou kosten.

1 september 2023 om 23:09

Weer een jaar overleven met zoals het ernaar uitziet pure kwaliteit. Geld verdienen hopelijk in de CL en de miljoenen van Sangare in de zak houden.. deze huur kost maximaal 5 miljoen en een pure kwaliteits injectie tov van wat je had achterin.
Beetje centjes op de bank en volgend jaar nog beter worden

PSV is wel echt verplicht nu om begin April al kampioen te zijn, Sangare is dan vertrokken maar Bakayoko binnen gehouden, Lozano erbij Bella-Kotchap erbij. Met afstand de nummer 1 titelkandidaat nu, lijkt me niet dat er ook maar 1 ploeg is die dit PSV gaat kunnen uitdagen dit seizoen.

1 september 2023 om 22:41

Lang, Dest, Schouten en belangrijkste troef BOSZ!

1 september 2023 om 22:52

Bosz is de enige die je niet moet noemen...dat is geen prijzenpakker maar wie weet dit seizoen wel! En nee, de Johan Cruyff schaal vind ik geen prijs.

1 september 2023 om 23:57

Is een prijs, plaatsing cl helemaal.

1 september 2023 om 23:31

Sangare is nog helemaal niet vertrokken

scheint op voorspraak van Jan Heinze te zijn geweest.

1 september 2023 om 22:43

Als je schijnt had geschreven was de grap nog beter, maar hij is goed ;-)

Jammer dat het huur is, maar dit is een uitstekende aanwinst. Precies het type wat we nodig hebben.

Goh, weer een buitenlander. Waar zijn ze daar mee bezig hè Mike en Valentijn?

Deze gast heb ik niet gevolgd dus kan er niets van zeggen. Is dit wat voor psv? Wat is het toch een leuke dag altijd hè deze laatste dag. Al die verassingen.

1 september 2023 om 22:42

Soccerfan

Deze man is echt te goed voor PSV. Een topper.

Klaar PSV kan kampioenschap niet meer ontgaan.

1 september 2023 om 22:48

Ok dat laatste hebben wij vorig seizoen ook over Ajax gezegd. Ik ben daar iets voorzichtiger in in nu al voorspellen wie er kampioen wordt :-)

1 september 2023 om 22:50

Snap het enthousiasme maar de backs zijn nog steeds niet best. Teze speelt opvallend sterk maar links ben ik minder van overtuigd. En hebben ook geen vervanger van Sangare. Schouten was namelijk (volgens PSV) de vervanger van Guti.

1 september 2023 om 22:56

soccerfan.

Dit is anders he.

Wij waren op geschept met een verschrikkelijke slechte trainer

PSV heeft Bosz wat gewoon een goede coach is.

Lozano was altijd beter dan Bergwijn. Ook nu transfer 12 mil is gewoon beter dan 32 mil

Bassey aardige kerel maar past niet bij Ajax. Deze CV is echt op alle vlakken beter dan Bassey.

Lang, Schouten allemaal prima aankopen.

Nee niet te vergelijken met vorig seizoen bij ons.

1 september 2023 om 22:58

Heide040

Is het echt officieel dat Sangere weg is? Dat scheelt echt veel.

v Aanholt is wat kwetsbaar ja.

In breedte ook niet sterk om lang oo 2 fronten bezig te zijn. Kan natuurlijk wel als je alle geluk hebt.

Als Sangere weg is, heb je geen back up als Schouten geschorst of geblesseerd is.

Als een CV uitvalt, kom je weer bij Ramalho uit.

In aanval heb je opties. En aanvallende middenvelders ook met Saibari, Till en Tillman.

1 september 2023 om 23:19

Tja, met Ramalho achterin zijn we ook al sinds Januari ongeslagen.
In ongeveer 24 wedstrijden in de eredivisie kun je prima met Ramalho spelen. Zelfs de topwedstrijden in de eredivisie winnen we met hem.
Leuk om achter de hand te hebben. Maar gelukkig geen basis meer

1 september 2023 om 23:21

Volgens Rik Elfrink heeft Sangare 25 minuten geleden getekend. Keuring zou nog aan de gang zijn. Als Schouten niet beschikbaar is, hebben we inderdaad echt een probleem. Misschien in de winter maar voor Vranckx gaan 😉.

Van Aanholt inderdaad en Dest ben ik verdedigend niet kapot van. In de Eredivisie leuk maar Europees niet. En Ramalho heeft geen uitleg nodig denk ik. Hopen dat Sambo blijft dan kan Teze in het centrum mocht het nodig zijn.

2 september 2023 om 07:48

Soccerfan, waarom ben je heel positief over de aankopen van Sven maar niet over die van PSV. Dit terwijl de aankopen van PSV over het algemeen meer hebben laten zien dan de aankopen van Ajax.

Haha, gewoon ff een Duits international pakken 2 uurtjes voor de deadline!

1 september 2023 om 22:56

55 minuten in het duitse elftal gespeeld haha.

Neemt niet weg dat PSCLV een goede transferperiode door maakt

Goede speler. Beter dan Sanchez ook!

Wel zorgwekkend dat bijna je hele defensie gehuurd is. Snap wel dat het uit noodzaak is want Ramalho en Mwene (weg) kon niet meer.

2 september 2023 om 07:52

Als je hoort dat de startpremie voor CL volgend seizoen 70 miljoen zou zijn dan wordt dit een belangrijk jaar. Dan is huren niet ideaal maar je moet wel dit jaar overbruggen

Dit is wel echt een topper. Groot, sterk en een echte verdediger. Ik zou zeggen kijk eens op youtube. Die kom je niet snel voorbij en duels verliest ie nauwelijks. Kopsterk en goed in het voorchecken. Jammer dat t huur is.

Jezus dit doen ze heel goed bij PSV. Wat een verdediger is dit ook zeg. Ik vond hem altijd wel goed bij Southampton. Is natuurlijk ook Duits international. Deze kerel gaat een impuls geven aan de verdediging van PSV. Schouten op de plek van Sangare en dan Bella-Kotchap naast Boscagli. Dan is PSV toch wel titelkandidaat nummer 1 zou je zeggen.

1 september 2023 om 23:26

Je hebt alleen nu achter Schouten niet echt goede optie voor CVM

1 september 2023 om 23:40

Willen ze vast met Veerman doen. Niet ideaal natuurlijk maar goed misschien hebben ze wat in de jeugd zitten wat Bosz kan gebruiken. Desnoods kan Boscagli ook daar spelen als het echt moet.

1 september 2023 om 23:50

Het vertrek van Sangare doet toch pijn hoor.. denk dat je zo’n fysieke speler op het middenveld wel echt gaat missen in de toppers en in de CL

Blij mee. Lijkt me een betere optie dan alle andere namen die genoemd zijn. Jammer dat het huur zonder koopoptie is.

2 september 2023 om 11:29

Gewoon 2 comments binnen het uur met dezelfde zuurheid over de Telegraaf (en Ajax) in een artikel dat over psv gaat. Wat zul jij een zwaar leven hebben.

Vosz schiet bij iedere club uit de startblokken,en de rest van t seizoen loopt net zo als bij iedere club onder zijn leiding!!!

2 september 2023 om 09:55

Wanneer was die bij Ajax uit de startblokken geschoten dan?

Dit is een enorm goede speler. Ik verwacht dat hij vrij snel met Boscagli basis staat. Jammer dat er geen koopoptie bij zit

CL waardig elftal hier. Weet niet of ik 3e wil worden in poule om dan maybe finale EL te spelen. Droom al van de kwartfinale

Dacht dat ie naar bayern zou gaan maar mooie transfer periode bizar goed ingekocht en gehuurd

Nu alleen nog Branthwaithe en PSV wint wat mij betreft de gehele transfer periode... ❤️❤️

Wauw wat een versterking is dit zeg!! Goed gedaan van PSV!! Mijn complimenten.

Kan die Earnie KOKEN!!

Goh, zelden zo een drukke transferperiode gezien bij PSV en Ajax. Op dit moment lijkt PSV het sterkste tenzij Steijn iets weet te maken van alle aankopen. Feyenoord is er ook niet minder op geworden. Laten we hopen op een spannend seizoen met mooi voetbal

Dit psv is bizar sterk. Kampioenskandidaat nummer 1

Die jongen lijkt een aanwinst te zijn maar toch weer huur hé. Je weet al een aantal jaren dat de centrale verdediging onthutsend zwak is en dat daar gewoon versterkingen moeten komen, ga je daar vorig seizoen en dit seizoen dus spelers opleiden voor een andere club en weiger je te investeren in een speler waar je op kunt bouwen. Ik zal wel een zuurpruim zijn maar zo blij ben ik niet met deze transfer.

2 september 2023 om 12:59

Troost je in het feit dat ik waarschijnlijk nog zuurder ben dan jouw als aankomt op het opleiden van verdedigers bij PSV. Deze jongen 'ketchup' ken hem niet (voor mij geen viaplay) al heeft voor zijn leeftijd al aardig veel gespeeld bij Bouchum en Southampton. Maar alleen huur zonder optie tot koop.

Brands wou van het huren af en nu lopen er toch 4 huurlingen rond, waarvan 3 in de verdediging.
Met als gevolg dat de verdedigende ingestelde eigen jeugd spelers geen toekomst meer zien bij Psv.

Zelfs Sambo ziet het niet meer zitten en PSV was al rond met Twente voor 1 miljoen euro, waarom zou je hem op dit moment Uberhaupt laten gaan?? Ramalho is te traag voor achterin en Teze bewees thuis tegen Rangers CV en echt beter past (sterke pot gespeeld) Hou je Dest en Van Aanhotl over de back positsies, zolang Mauro en Oppegard der nog uitliggen. Maar als je Dest die alleen maar kan aanvallen en niet verdedigen, Hadden we vorig jaar niet zo'n duitser lopen die precies het zelfde kon?
na 1 dag bij club en half jaar niet heeft gespeeld gelijk een basisplek geeft, terwijl jij(sambo) Van Aanholt tegen Vitesse meer dan half uur als linksback prima verving. Tsja dan vind ik het nog al logisch dat ie weg wil

Is het nou zo moeilijk voor PSV om gewoon een degelijke cv voor een paar jaar te laten tekenen.

Prachtige verdediger voor psv !! Zeer mooie selectie!! Als belg kijk ik soms jaloers naar welke spelers in jullie compitie spelen !!

It ain’t over until the fat lady sings

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren