Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wéér een blessure bij Feyenoord: invalbeurt voor piepjonge debutant

Laatste update:

De personele problemen stapelen zich op bij Feyenoord. Bart Nieuwkoop is in de Europa League-play-offs tegen AS Roma een kwartier voor tijd met een blessure afgehaakt. De pas zeventienjarige Givairo Read mocht daarom zijn debuut maken als invaller.

Feyenoord wordt geteisterd door blessureleed en ziekte. Daardoor moeten de Rotterdammers het in de belangrijke Europa League-wedstrijd stellen zonder Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Alireza Jahanbakhsh, Quinten Timber, Gernot Trauner en Thomas van den Belt.

Door de problemen koos Arne Slot voor Nieuwkoop als rechtsback, waar normaal gesproken Geertruida staat. Nieuwkoop ging een kwartier voor tijd met pijn op het gras zitten en gaf aan dat een wissel noodzakelijk was. De rechtsback leek even naar zijn hamstring te grijpen.

Eerder in het seizoen werd Marcos López in de thuiswedstrijd tegen Lazio (3-1 winst) door Slot gebracht als rechtsback, maar de linksbenige vleugelverdediger was zichtbaar onwennig op die positie en gaf in de eindfase een penalty weg. Donderdag gaf Slot de voorkeur dus aan Read. López zit wel op de bank.

De zeventienjarige Read kwam afgelopen zomer transfervrij over van FC Volendam. Daar speelde hij sinds 2017 in de jeugd. De geboren Amsterdammer kwam daarvoor uit voor amateurclub Zeeburgia.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een behoorlijk verzwakt Feyenoord vanavond hoeft niet te wanhopen. Als je met dit team gelijk speelt dan kan je daar ook winnen
Ik vind Slot een goede trainer, maar vanavond was hij dom.
UEDA is aan het eind van de wedstrijd van meer waarde dan Gimenez. Zeker in de lucht
Daarom had hij of met Gimenez moeten beginnen of Ueda niet eruit moeten halen

15 februari 2024 om 20:51

Gimenez niet fit om meer dan 30 minuten te spelen. Dan moet je creatief zijn en Ueda is ‘gewoon’ de duurste aankoop ooit voor Feyenoord. Die gaat echt nog wel slagen daar.

15 februari 2024 om 21:50

Dat iemand de duurste aankoop is, is natuurlijk geen enkele reden om te denken dat hij wel gaat slagen. Sulejmani was lange tijd de duurste voor Ajax, ook geen onverdeeld succes.

15 februari 2024 om 23:40

Hoef je nog geen eens voor buiten Feyenoord te kijken. Zie Lazovic.

15 februari 2024 om 22:04

Ueda staat wel bekend als goede kopper. Als dan Ivanusec erin komt en Paixao naar rechts gaat dan krijg je meer voorzetten en dus meer kansen voor Ueda. Hier moet ik Cas dus gelijk in geven

16 februari 2024 om 08:49

@DomineeDirksen en jij zou een aanspeelpunt op zijn hoofd aanspelen? Dan krijg je dus ook geen voetbal zoals wij wensen. Zo wordt er in de Engelse league 2 gespeeld maar dat is toch ook niet het niveau wat we nastreven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren