Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We zijn goed en moeten volgend seizoen weer Champions League spelen’

Laatste update:

AC Milan eindigde vorig seizoen op de tiende plaats en hoopt dit seizoen weer om de bovenste plaatsen mee te doen in de Serie A. I Rossoneri pakten negen punten uit de eerste vijf speelronden en Alex beseft dan ook dat het beter moet.

/

“We hebben een goede ploeg en moeten volgend seizoen weer in de Champions League spelen. We hebben nog ruimte om te groeien”, zegt de 33-jarige verdediger van Braziliaanse komaf donderdagavond in een interview op het televisiekanaal van Milan.

Milan gaat zondag op bezoek bij Genoa en kan dan zijn derde competitiezege op rij boeken. “We moeten blijven groeien. We staan voor een belangrijke wedstrijd en bereiden ons zo goed mogelijk voor. Genoa speelt met het hoofd en het hart en in een hoog tempo. Het is nooit makkelijk om daar te spelen”, aldus Alex.

Wat verwacht jij van Genoa - AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat we Europese voetbal halen. De middenveld moet wel nodig versterkt worden, en misschien Sirigu halen. Daarnaast moet het team nog aan elkaar wennen. Over 1 jaar zien we het resultaat wel. Ik hoop op het beste.

Forza Milan.

24 september 2015 om 22:07

Volg de Italiaanse competitie niet echt, maar die Diego Lopez keepte echt behoorlijk goed in zijn tijd bij Real. Doet hij het tegenwoordig niet goed meer?

24 september 2015 om 22:12

Hij zit niet echt lekker in zijn vel. Ik hoop dat Sirigu komt, zodat ze kunnen rouleren.

24 september 2015 om 22:14

Het laatste wat we nodig hebben is een nieuwe keeper.

24 september 2015 om 22:36

Je heet AlexACM33 en je volgt de Serie A niet?

24 september 2015 om 22:16

Het is toch niet te hopen dat ooit een Italiaanse club de Champions League haalt zeg. Uit pure verveling schakel ik mijn TV nog wel een om naar het Italiaanse voetbal, en het kan aan mij liggen omdat ik ook een dagje ouder word, maar voor de rust ben ik plots in slaap gevallen in mijn stoel.

Hoewel ik het AC Milan van harte gun, denk ik dat het nog zeker twee jaar zal duren voor de club weer in de Champions League actief zal zijn. Op dit moment zijn er nog teveel 'gaten' in de selectie; een instabiele verdediging en een middenveld zonder creativiteit zijn op dit moment de grootste problemen. Hoewel er met de financiële impuls van afgelopen zomer een aardige stap is gemaakt, zal er komende winter (en de zomer daarna) nog flink geïnvesteerd moeten worden.

In de Serie A lijken vooralsnog clubs als Juventus, AS Roma en Internazionale aanspraak te maken op de Champions League-plaatsen en denk dat ook Napoli nog een stap verder is dan dit Milan. Met een centrale verdediger, Axel Witsel en een creatieve nummer tien erbij zou er een goede stap gezet kunnen worden richting de Italiaanse top.

24 september 2015 om 22:41

Mwua je hebt wel gelijk, Maar het gaat in ieder geval beter met AC Milan en met Mihajlovic zie ik ze wel groeien in het seizoen, Dit jaar word het spannend omdat er maar 3 plekken zijn voor de CL en zie ik Juve en Inter en AS Roma als favorieten met Napoli en AC Milan daar iets achter.

Maar als Italie dit seizoen beter presteert dan Engeland europees hebben we ze weer ingehaald en hebben we vanaf volgend seizoen weer 4 CL tickets, Dan zie ik AC Milan wel weer elk jaar CL halen ook. Dat word echt mooi dan krijg je weer Juventus AC Milan Internazionale en AS Roma in de CL heb die tijden gemist.

24 september 2015 om 22:46

Centraal stond het wel goed tegen Udinese. Toen Calabria wegviel begonnen de problemen pas.
Wat gaat Witsel toevoegen? We hebben een creatieve nummer tien nodig en misschien nog wat veelzijdige verdedigers voor de breedte.

Elke keer als Milan speelt zie je een verbetering in het spel.

25 september 2015 om 00:18

Ik weet niet waarop je baseert dat die clubs wel een CL ticket zouden kunnen verdienen en Milan niet.

Ik denk dat we pas na 10 wedstrijden ongeveer kunnen kijken welke teams aanspraak maken op de CL plaatsen.
Roma en Juventus doen het niet zo goed op dit moment. Inter pakt wel de punten, maar speelt niet zo goed. Hoelang kunnen ze dat nog volhouden?
Milan speelde in iedergeval veel beter tegen Inter tijdens de ''uit wedstrijd'', maar verloor wel. Dus ik zie nog geen reden om geen CL te halen.

Milan heeft echt wel een kans om binnen de top 3 te eindigen. Alle top ploegen in de serie A zijn te wisselvallig, inclusief Milan. Op basis van de eerste 5 wedstrijden geef ik Milan meer kans dan Inter. Maar ik wil er niet teveel woorden aan verspillen, alleen de tijd zal het leren. Bovendien zijn er nog maar 12 matchen en dan kunnen er alweer versterkingen gehaald worden.

Ik vind dat we pato moeten terughalen, kan denk prima op een hangende nr 9 spelen of 10.

Milan doet het behoorlijk tot nu toe, hebben al goeie wedstrijden gespeeld. Tegen Inter hadden ze gewoon pech, tegen Palermo deden ze het gewoon goed en dinsdag tegen Udinese deden ze het ook zeer goed, vooral in de eerste helft. We hebben al een aardig stabiele ploeg. Het enige wat ontbreekt is een echte goeie spelmaker en een nummer 10. Als Honda zo slecht blijft spelen, zal Mihajlovic ook wel inzien dat er iemand anders moet komen te staan, maar veel keus hebben we op het moment niet. Menez en Niang die nog altijd geblesseerd zijn en dan heb je Suso hmm, ik moet het nog zien van hem.
Achterin staat het gewoon vrij goed met De Sciglio(antonelli) - Romagnoli - Zapata - Abate .. het kan altijd beter natuurlijk, tegen Udinese gaven ze het bijna nog uit handen, maar dat is een kwestie van tijd.
Aanvallend zijn we er heel sterk op vooruit gegaan, 6 doelpunten in de laatste 2 wedstrijden is zeker niet verkeerd met een hele nieuwe aanvalslinie

25 september 2015 om 09:22

Weet jij waarom bertollacci en ely niet altijd meer spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren