Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We waren dicht bij de komst van Diego Costa, maar dat lijkt nu heel ver weg’

Laatste update:

Diego Costa wil weg bij Chelsea, zeker nadat hij van de clubleiding én manager Antonio Conte te horen heeft gekregen dat hij mag vertrekken. Atlético Madrid kwam niet tot een akkoord met Chelsea, waarna met name Fenerbahçe om de hoek kwam kijken. Aycut Kocaman zegt echter dat de spits niet naar de club komt.

Fenerbahçe stelde eerder dat het dicht bij een huurdeal was, waarbij de Spaans international tot januari voor de Gele Kanaries uit zou komen. De deal zou voor komende vrijdag, de laatste dag van de Turkse transferwindow, beklonken moeten worden, maar de trainer van de Turkse topclub ontkent nu dat de aanvaller zich gaat melden in Istanbul.

"We waren dicht bij de handtekening van Diego Costa, maar dat lijkt nu heel ver weg", vertelt Kocaman tegenover Goal. "De onderhandelingen tussen de clubs verliepen voorspoedig. Maar dat is niet meer het geval." Hürriyet claimt donderdag echter dat de aanvaller wel degelijk zich gaat melden bij Fenerbahçe, hoewel Diego Costa volgens verschillende media zich woensdag nog in Brazilië bevond.

Denk jij dat Diego Costa ooit nog een wedstrijd voor Chelsea zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig gaat hij niet naar de Turkse competitie. deze man heeft nog veel in hem, hij kan sws nog steeds een paar jaar bij betere clubs terecht.

7 september 2017 om 19:16

Wat is misgunner ben jij .... als hij zou gaan naar de turkse competitie dan zou het voor 6 maanden of 1 seizoen zijn voor hij de stap maakt naar atletico. Trouwens in turkije spelen genoeg goede aanvallers hij zou de competitie extra pit geven.

8 september 2017 om 02:29

Dat is toch niet erg wat hij zegt? Waaruit leid je af dat hij een misgunner is?

8 september 2017 om 16:08

Ff rustig aan jonge, ik zeg alleenmaar dat hij bij betere clubs terecht kan.

7 september 2017 om 19:19

Een halfjaartje conditie op peil houden bij Fener en vervolgens naar Spanje gaan waar hij weer kan gaan schitteren bij Atletico lijkt mij een beter scenario dan 4 maanden lang geen enkele wedstrijd spelen en alleen maar een beetje trainen in de sportschool. Grote kans dat hij met 10+ kg extra's terugkomt uit Brazilië en dan is het maar de vraag of hij zijn oude niveau nog kan bereiken.

Wat complete waanzin dit. Hij heeft Chelsea zoveel gegeven en heeft nog steeds veel te bieden. Conte moet ophouden en hem gebruiken voor het winnen van wedstrijden.

Ik de k dat zelfs Costa weinig rendement zou hebben bij dit Fenerbahce. Blijft een raar team, waar in jaren geen spits het heeft kunnen maken. Er zijn zoveel goede spitsen geweest maar het wilt maar niet lukken.

Blijf het maar vooral hebben over spelers die jullie 'net niet' hebben kunnen aantrekken. Zo kun je wel een lijstje opbouwen van topspelers. Leer eens van het aankoopbeleid van nederlandse clubs, leer eens van de fouten die jullie hebben gemaakt in het verleden. Echt, dit frustreert mij weer. Met of zonder Costa, zolang de strategie van het bestuur niet slim genoeg is heb je er toch niks aan..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren