Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We hopen dat we er met PSV en Ritzmaier uit kunnen komen’

Laatste update:
/

Marcel Ritzmaier deed vorig seizoen hard zijn best ertussen te komen bij PSV, maar het lukte hem niet. De Oostenrijkse middenvelder moest het steeds afleggen tegen zijn concurrenten en dat scenario is nu niet anders. NEC wil Ritzmaier wel verlossen uit zijn benarde positie in Eindhoven, maar financieel gezien is dat niet eenvoudig.

Ritzmaier verdient goed bij PSV en wil niet te ver terugvallen qua salaris. De financiële mogelijkheden bij NEC zijn juist beperkt, ook al heeft men spits Sjoerd Ars inmiddels laten vertrekken naar NAC Breda. Het salaris van Ritzmaier ophoesten lukt vooralsnog niet, ook al wil NEC hem er graag bij halen.

“We zijn bezig met zijn komst, maar het is financieel een moeilijk verhaal”, legt directeur Bart van Ingen namens de Nijmeegse club uit aan de Gelderlander. “We hopen dat we er met PSV en Ritzmaier uit kunnen komen”, klinkt het hoopvol. De 22-jarige middenvelder speelde maar 9 wedstrijden in de Eredivisie voor PSV en 31 voor SC Cambuur. Hij kwam zes jaar geleden over van Austria Kärnten.

Denk je dat Marcel Ritzmaier bij NEC wekelijks zou spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ritzmaier liet weten dat hij wel wil. Misschien dan maar wat water bij de wijn doen, anders word het heel lastig aangezien NEC in elke linie een versterking wil.

19 augustus 2015 om 23:49

Als Ritzmaier slim is kiest hij voor minder salaris en speelminuten bij Nec. Als zijn drijfveer geld verdienen is blijft hij op de bank/tribune bij Psv. Zo simpel is het hedendaagse voetbal.

20 augustus 2015 om 00:22

Volgens mij wou die jongen ook spelen en dus weg bij Psv(pin me er niet op vast). Hij ligt op dit moment ook vrij slecht in de markt dus denk dat hij zijn kans bij NEC op speelminuten wel wil grijpen. Ondanks dat hij er flink op achteruit zal moeten gaan qua salaris hoeven we nog steeds geen medelijden met hem te hebben hoor.

Ik zie eerder een probleem in de transfersom. Denk dat daar vanuit PSV redelijk wat goodwill bij zal moeten komen kijken en vanuit NEC heel wat creativiteit moeten komen om dat in orde te maken.

20 augustus 2015 om 09:21

Het zal mij positief verbazen als hij kiest voor NEC.
Voor NEC een zeer bruikbare speler maar voor hem is NEC toch echt een flinke stap achteruit. Niet alleen qua salaris maar zeker ook qua voetbal.
Zitten op de bank bij PSV levert meer op dan spelen bij NEC. En ik denk dat er heus wel meer clubs geïnteresseerd zijn in Ritzmaier dan alleen NEC. Alles bij elkaar zou ik dus de kans laag inschatten

Zie deze jongen liever bij Grunn spelen. Met Rusnak, Ritzmaier en Tibbling heb je dan een middenveld om van te smullen. Misschien verdedigend niet al te sterk, maar lijkt me aanvallend prachtig om te zien.

19 augustus 2015 om 23:52

PEC kan hem ook wel goed gebruiken. ..

20 augustus 2015 om 01:07

Ik snap inderdaad niet waarom een jongen als Ritzmaier naar NEC wil. Ik zou hem, inderdaad, eerder bij een subtopper verwachten.

20 augustus 2015 om 02:01

Moet er wel eerst een subtopper in hem geïnteresseerd zijn. Daarnaast mag het duidelijk zin dat de hoofdreden dat hij naar NEC wilt en wellicht gaat Ernst Faber is en niet omdat hij NEC zo'n fantastische club vindt.

Zou mooi zijn maar wordt een lastig verhaal. NEC kan gewoon geen topsalaris betalen. Daarom spelen bv Fischer, Locadia en Beugelsdijk niet in de Goffert. Die jongens zijn gewoon te duur! Jonge buitenlandse spelers zijn goedkoper.

20 augustus 2015 om 00:20

Fischer en Beugelsdijk schijnen gewoon rond de 2,5 a 3 ton aan salaris te willen verdienen. En dat voor 13-in-een-dozijn-verdedigers. Vond het echt vrij bizar, moest ff twee keer met m'n ogen knipperen.

En mensen maar afvragen waarom je in sommige gevallen naar het buitenland moet als je kwaliteit wil, en die bij voorkeur niet wilt huren. We zeggen wel eens dat de prijzen voor Engelse spelers de pan uit rijzen, maar probeer als Nederlandse clubs maar een goede Nederlander te halen.... Die prijzen zijn simpelweg (bijna) niet meer te betalen voor een club als Nec, dat met beperkte middelen een team moet versterken dat zo'n beetje alle records in de Juup aan diggelen schoot... Dan kom je snel uit op de markt in België( Nederlandstalig) en Scandinavië(passen zich altijd goed aan). Eventueel nog aangevuld met een Pool zoals Golla. Ondanks dat ik het standpunt van NEC altijd wel begrepen heb met de buitenlanders had ik de laatste tijd wel zoiets van 'dat kan best wat minder'. Maar nu ik weer lees wat zo'n Beugelsdijk moet verdienen, die echt niet beter is dan dat NEC nu in het centrum heeft staan, begin ik wel echt (nog) meer begrip voor te krijgen.

Situatie rond Ritzmaier lijkt er overigens verrassend goed uit te zien. Volgens Rik Elfrink( PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad) moeten alle partijen wat water bij de wijn doen en dan kan Ritzmaier richting Nijmegen. Voor dit situaties hebben ze de compromis uitgevonden

20 augustus 2015 om 01:32

Kortom PSV moet iets minder vragen, Ritzmaier moet het met iets minder loon doen en Nijmegen moet ergens wat geld lenen

20 augustus 2015 om 05:40

Alleen heeft NEC dan ook nog geld voor een spits? Met Ritzmaier halen ze een fantastische nr.10 binnen en dat zochten ze nog, maar nu Ars weg is moet er ook een spits bij, of gaan ze echt Locadia huren?

20 augustus 2015 om 10:15

Ik weet niet hoe het met Beugelsdijk zit, maar Fischer heeft (ook voordat hij verlengde) aangegeven dat hij op zich prima zit bij Excelsior en alleen wil verkassen bij een behoorlijke financiële of sportieve verbetering. Nou is NEC qua aanhang en potentie wel een verbetering ten opzichte van Excelsior, maar sportief is het op dit moment niet echt een grote stap, logisch dus dat hij dan met een behoorlijke financiële eis komt, ik denk niet dat hij bij elke club met zulke eisen aankomt.

Het is nou eenmaal het lot van een promovendus, voor spelers die al prima zitten moet je echt een goed verhaal hebben of een lekker salaris.

Voor PSV zou het bespreekbaar worden als ze bijvoorbeeld een groot deel van de transferrechten zouden kunnen behouden. In dat geval hoeft hij niet veel te kosten. Moet NEC er nog wel met Ritzmaier zelf uit zien te komen qua salaris.

Weet iemand wat er 6 jaar geleden voor hem is betaald door PSV?

20 augustus 2015 om 05:42

Alleen een opleidings vergoeding van 70.000. Maar goed inmiddels is hij een stuk meer waard natuurlijk. Daarom denk ik ook dat PSV een vrij fors doorverkoop percentage zal bedingen.

Ik zit te denken he, waarom zou hij naar NEC gaan? Als hij nu geen kans krijgt bij psv, krijgt hij het nooit. Want zoveel beter opeens gaat hij niet worden.

Ik zou naar belgie gaan ofz

20 augustus 2015 om 10:29

Het is niet altijd een kwestie van ik wil dit of ik wil dat. Er moeten ook clubs in je geïnteresseerd zijn.

Nou als dit lukt heeft Heerenveen liggen slapen. NEC heeft lijkt me niet veel betere financiële middelen dan wij hebben. Dus als het NEC lukt om Ritzmaier binnen te halen moet het ons ook lukken. Zie hem wel graag naar Heerenveen komen namelijk.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren