Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We hebben er geen zak aan, maar het is wel netjes dat hij het doet’

Laatste update:

Scheidsrechter Jeroen Manschot heeft zijn excuses aangeboden voor het onterecht afkeuren van het doelpunt van Yaw Yeboah in de wedstrijd tussen FC Twente en Vitesse (2-1). Vlak voor rust dacht de Twente-aanvaller de 2-0 te maken, maar daar stak de arbiter een stokje voor, tot verbazing van iedereen in de Grolsch Veste.

/

Manschot had later door dat hij het bij het verkeerde eind had en bracht in de rust al zijn excuses over aan FC Twente. “Vlak na het moment heb ik de scheidsrechter even wijselijk ontlopen. Maar tegen het einde van de rust kwam hij even bij de deur van onze kleedkamer om aan te geven dat hij fout zat", zei Twente-trainer René Hake na afloop van het duel tegenover de NOS. “We hebben er geen zak aan, maar het is wel netjes dat hij het doet.”

Manschot verscheen voor de camera van FOX Sports en ging daar door het stof. “Ik ben ook maar een mens”, reageerde de leidsman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De roep om video scheidsrechter zal alleen maar toenemen.

25 september 2016 om 20:03

Is toch ook al ingezet als pilot? Dus "de roep" is reeds beantwoord. Wel relaxt dat het in ieder geval geen punten kostte.

26 september 2016 om 08:48

Maar wel 1 doelpuint minder nu. Zelfs met 1 doelpunt verschil kun je kampioen worden.

Dat waardeer ik nou wel. Een grote fout maken (gelukkig zonder gevolgen, ze winnen nogsteeds) en dat voor de camera toegeven. Kunnen veel scheidsrechters een voorbeeld aan nemen, die of niet willen reageren, of erg koppig zijn.

25 september 2016 om 20:43

Hij gaf al aan dat hij er zelf niet voor wilde fluiten, maar dat het gebeurde 'op advies' van de grens. Lijkt me sterk dat hij zelf dan zeker van zijn zaak is, als hij het niet eens had gezien.
Die lach leek dan ook eerder op een lach van: beslissing is gemaakt, deal with it.

25 september 2016 om 22:22

AZ was er wel snel bij met de protesten dan. Hebben ze opgebeld?

25 september 2016 om 22:23

Maar die beelden komen pas na de rust. Overigens leuk dat jij weet wat een mens denkt als ie het veld afloopt. Iets zegt mij dat hij bij die situatie twijfels had en het daarom heeft terug gekeken. Niet, zoals jij het zegt, omdat hij wilde glunderen omdat hij zo'n geweldige beslissing maakte.

Als een speler een fout begaat en daarvoor rood krijgt staat zo'n scheidsrechter vooraan om hem te veroordelen. Belachelijk zwakke scheidsrechter, mag geknipt en geschoren worden en hoort niet thuis in de eredivisie.

25 september 2016 om 19:52

Mwah, het blijven wel mensen. Het lachen van hem na rust signaal vond ik wel heel erg jammer. Vind t geen sympathieke vent.

25 september 2016 om 19:52

Wanneer een speler een belachelijke fout maakt,en het wordt een eigen doelpunt dan is hij de schlemiel. Dit is nu ook het geval bij de scheids....

25 september 2016 om 20:03

Jij mag na een waardeloze opmerking toch ook nog steeds reageren hier op voetbalzone. Moet ook niet 2 weken toekijken.. Wees blij dat hij zijn fout erkend.

25 september 2016 om 20:30

Niemand krijgt hier betaald om te posten. Als ik in mijn werk als freelancer een kapitale fout maak, zal ik zelfs nooit meer door het bedrijf ingehuurd worden.

25 september 2016 om 21:28

Deze beste man is in loondienst en zijn fout is ook niet kapitaal gebleken. Er zijn nog meer verschillen te benoemen, punt is dat je vergelijk nergens op slaat..

25 september 2016 om 21:29

Echter geeft hij de scheidsrechter hier de schuld, die gaat er van uit dat zijn collega assistent scheidsrechter het bij het juiste eind heeft. De scheidsrechter neemt het over dan is het wel heel makkelijk om met je vingertje naar Mansveld te wijzen.

25 september 2016 om 21:30

Bedoel Manschot natuurlijk.

25 september 2016 om 20:06

"belachelijk zwak".. Tja. Domme fout. Hij zag het zelf goed maar werd blijkbaar nogal stellig door de grens toegesproken dat het een overtreding was. Dus die grens zat er goed naast en ik vond het eigk wel chic dat de scheids z'n verantwoordelijkheid nam.

25 september 2016 om 21:31

Ik ben benieuwd of jij ook beoordeeld wordt op die ene slechte dag op je werk RaulDuke? Of geldt dat alleen voor scheidsrechters?

Ik miste de vraag bij de NOS waarom de grens vlagte...

En dat domme weglachen van die. scheids in de rust...zo van ik heb gelijk.

Hij was alleen vergeten ook nog een 100% penalty toe te kennen aan twente.

De scheids was op dit moment na op meerdere momenten opmerkelijk slecht. Maar er mag vooral wat gezegd worden over die lijnrechter.... Speler van Vitesse staat 3 meter buiten spel en hij zag het niet??? serieus dat kan echt niet. Hij zag veel spelers niet buiten spel staan. een stuk of 8 keer wel... Twente en Vitesse natuurlijk. Ook zijn besluiteloosheid over een achter bal of een corner is om te huilen. Bij de meeste moment viel het niet op dat hij niet vlagt maar ergens in de tweede helft geloof 75ste minuut was het gewoon 10-15 seconden wachten tot hij een besluit maakte want de scheids wist het ook niet....

Zal wel de zelfde zijn geweest als bij de beker. Die kon daar ook geen beslissing maken welke kant hij op vlagde.

26 september 2016 om 16:33

Of moment dat hij vlagt voor buitenspel terwijl er een speler van vitesse op de achterlijn ligt zodat hij buitenspel op heft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren