Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We gaan proberen om Madrid te halen, zodat Buffon met ons mee kan’

Laatste update:

De voortzetting van het Champions League-avontuur van Juventus hing dinsdagavond na de eerdere 2-0 nederlaag tegen Atlético Madrid aan een zijden draadje. La Vecchia Signora rechtte de rug echter en een hattrick van Cristiano Ronaldo was genoeg voor een 3-0 overwinning, die een plekje in de kwartfinale garandeerde. Voor trainer Massimiliano Allegri kwam de heldenrol van de Portugees niet als een enorme verrassing.

“Het was onmogelijk om te denken dat Cristiano slechts één keer zou scoren in de Champions League. Hij kon scoren omdat hij het goed deed in de zestien en zijn ploeggenoten hem goed wisten te vinden. Het was een geweldige wedstrijd, waarin wij werden gesteund door een geweldig publiek en de spelers hebben alle Italiaanse voetbalfans een echte show gegeven. Dat is het belangrijkste”, reageerde de oefenmeester na afloop van de wedstrijd bij een perspraatje.

Allegri was drie weken geleden niet tevreden na de nederlaag in Spanje en zag dat zijn plannen nu wel goed uitgevoerd werden: “De jongens hebben het geweldig gedaan. Ze hadden de juiste techniek, precisie en agressie en dit is eigenlijk wat we in gedachten hadden voor de heenwedstrijd. Ik heb er echter over nagedacht en een paar dingen veranderd. We hebben het spel toen niet goed genoeg verspreid. Iedereen heeft zo lang gewacht op deze wedstrijd en het risico lag op de loer dat we wat neurotisch zouden worden. Ik heb de jongens echter verteld dat ze rustig moesten blijven, omdat we anders een groot risico zouden lopen.”

Juventus werd na afloop van de wedstrijd gefeliciteerd door clubiconen als Alessandro Del Piero en Gianluigi Buffon en Allegri kwam speciaal terug op de reactie van laatstgenoemde. De doelman vloog vorige week met Paris Saint-Germain uit het miljardenbal en kan de finale in het Wanda Metropolitano van Atlético zodoende vergeten: “We willen Gigi bedanken, aangezien hij geschiedenis heeft geschreven bij Juventus. We hebben de wedstrijd van PSG gezien en het verloop stemde ons verdrietig, maar we gaan proberen om Madrid te halen, zodat hij met ons mee kan komen.”

Denk jij dat Juventus de finale van de Champions League gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Buffon zal nu toch ook wel flink balen dat hij niet meer bij Juventus zit? Dan ga je naar PSG en haalt je oude club CL specialist Ronaldo binnen

Zou wel wat zijn mocht Juve de finale halen en ook winnen. Buffon zou stoppen, besloot om er toch nog 2 jaar aan vast te plakken. Haalt Juve CR7... mocht het zo zijn dat... weet ik bijna zeker dat Buffon het feest mee gaat vieren.

Ik snap nog altijd niet wat Buffon in Parijs te zoeken heeft, ik gun het hem maar het is doodzonde, ik snap PSG ook niet, Buffon is nagenoeg op en kende bij Juve al veel twijfelmomentjes, dat word er met de leeftijd niet beter op. Wij hebben nu Szczesny en die is absolute top, maar ik had erg graag Gigi als tweede keeper gehouden. Jammer dat het anders is uitgedraaid.

13 maart 2019 om 08:45

Wist waarschijnlijk niet dat Ronaldo gehaald zou worden en dacht bij PSG een grotere kans te hebben om de Champions League te winnen. Kon daarnaast een enorm salaris verdienen en een belangrijke rol in de kleedkamer. Blijft wel jammer dat hij niet zijn carrière afsloot bij Juventus.

13 maart 2019 om 08:47

Maar waarop dacht ie dat dan? PSG heeft werkelijk nog nooit iets gepresteerd in de CL en met Juve heeft ie 3 maal in de finale gestaan, Juve is in alles beter dan PSG. Denk dat het hem ook om geld te doen was, als je ziet wat hij bij PSG vangt.

13 maart 2019 om 09:03

Buffon zou gewoon stoppen na vorig jaar. Alleen toen kreeg hij een aanbieding van PSG van 10 mln netto p.j en is daarbij overstag gegaan.

13 maart 2019 om 09:07

Er werd tegen sczesney gezegd dat hij tweede seizoen 1e keeper wordt. Dus buffon moet dan weg toch? Of dan moet juve haar woord terugnemen. Want niemand ziet buffon als 2e keeper. Bovendien deed buffon het de seizoenen voor dat hij naar psg ging het geweldig, zowel in 2017 ( beste keeper en 2e beste speler) als in 2018.

13 maart 2019 om 09:25

Hij had gewoon naar Parma moeten gaan. Waar het allemaal begonnen is...

13 maart 2019 om 10:14

Wat moet een keeper van topniveau bij Parma?

13 maart 2019 om 09:47

Ik blijf het ook doodzonde vinden. Buffon had als legende kunnen stoppen bij Juventus, maar gaat nu door bij PSG zonde glorie.. Dat vind ik eigenlijk zonde voor zo'n groot sportman. Szczesny verbaasd mij echt ontzettend! Hoe vaak ik hem wel niet heb vervloekt bij Arsenal.. zo goed is hij nu! Alleen vind ik de term absolute top nog een beetje vroeg voor hem. Daarvoor moet hij zich in mijn ogen langere tijd bij Juventus blijven laten zien. Dat is trouwens geen negativiteit, ik gun hem namelijk gewoon alles, maar gewoon mijn persoonlijke observatie. Szczesny was een echte Gooner en gaf altijd alles voor de club, jammer genoeg ontwikkelde hij zich pas echt toen hij weg ging.

13 maart 2019 om 10:08

Szczesny speelt al drie seizoenen op dit niveau hoor, dan ben je echt wel absolute top, zal alleen nooit zijn naam mee hebben.

13 maart 2019 om 10:18

Jackie, je ziet wat een stabiele defensie met een doelman kan doen. Hij ontwikkelt zich nu zoals hij bij Arsenal ook gedaan zou hebben met een stabiele defensie, helaas weten we allemaal hoe dat ging...

13 maart 2019 om 11:08

Buffon is ook een legende bij Juventus. Het feit dat hij naar psg is gegaan doet niet toe. Als buffon, del piero, nedved juventus hadden verlaten bij de degradatie, had juventus waarschijnlijk nooit zo snel terug kunnen komen.

13 maart 2019 om 11:24

Alex, ik volg de Italiaanse competitie nauwelijks, maar je zegt: 'Wij hebben nu Szczesny en die is absolute top', Valt me wel op dat ie minder onzeker keept dan vroeger, maar vind je echt dat ie absolute top is? In het rijtje: Neuer, De Gea, Ter Stegen. Dan komen voor mij nog Becker, Courtois, Buffon (iets gedaald) en misschien nog wel wat meer, maar ik schat Szczesny pas in op een niveau daarna. Vond hem bij Arsenal echt zo onzeker, vaak slecht zelfs, dat ik me verbaasde dat Juve hem koos als opvolger van Buffon. Maar hij heeft me verbaasd. Dat ie daar staat en het klaarblijkelijk goed doet. Had Juve niet nog een keeper gehaald? Van Genua? (Perin?). Dacht dat velen verwachtten dat hij de nieuwe nr 1 zou worden. Heeft toch ook al een aantal interlands en alle nationale jeugdteams doorlopen?

13 maart 2019 om 11:39

Ik vind hem zeker zo goed, is zelfs stabieler dan De Gea (die echt ng wel zijn momentjes heeft), Szczesny heeft al jaren geen noemenswaardige fouten meer gemaakt, heeft sublieme reflexen en is extreem rustig, hij is ook nog maar 28, voor mij absolute top en ik was eerst geen fan van zijn komst. Ookal ben ik Juve fan ik ben wel objectief en ik zie elke pot van Szczesny. Klopt, goeie keeper en nog jong maar veel nerveuzer op goal, zit ng niet op het nodige niveau om eerste keeper van Juve te worden.

13 maart 2019 om 11:55

De Gea is wel een betere pure shot stopper.

13 maart 2019 om 21:50

Grappig dat dat dezelfde Szczesny is als de nerveuze, onrustige Szczesny van Arsenal. Maar mooi voor jullie. Succes verder in de CL. Alleen niet ten koste van Ajax aub 😉

Buffon is een speler die je alles gunt. Vindt het erg spijtig dat hij waarschijnlijk geen Champions League titel op zijn naam krijgt. Hij heeft erg geholpen met de opbouw van Juventus na de degradatie, hij verdient het om het feest mee te vieren mocht Juventus winnen.

Klinkt heel leuk maar als Juventus daadwerkelijk de Champions League wint zal die voor zijn eigen vooral balen dat hij er geen aandeel in heeft lijkt mij. Heb je er zolang gezeten en dan pakken ze het terwijl je net weg bent. Had het ook bij Sven van Beek toen Feyenoord kampioen werd. Stond die op het veld met krukken terwijl hij geen enkele wedstrijd gespeeld had dat jaar. Het stelt niks voor als je er geen aandeel in hebt gehad.

13 maart 2019 om 08:47

Tenzij je Mendy heet. Die heeft de landstitel en WK gewonnen zonder dat hij er iets aan gedaan had. Maar die juichte gewoon lekker mee en stond vooraan te springen.

13 maart 2019 om 09:05

Ja zo kan je er ook instaan. Maar hij was ieder geval nog onderdeel van het team. Volgens wiki had hij nog 7 potjes meegedaan bij City. Had die daar ieder geval nog een hele kleine bijdrage. Maar Buffon wou dit jaar de champions league winnen met Psg. Dus als dan uiteindelijk Juventus wint is hij vast dolblij voor zijn oud teamgenoten en de fans. Maar geloof eerder ook dat het een pijnlijk moment is dat hij dit gemist heeft als voetballer van Juventus.

13 maart 2019 om 09:06

ach mendy had tenminste nog iets gespeeld. En hoe dan ook..je bent toch onderdeel van het team. Het voelt wel anders, maar op t moment dat er dan gefeest wordt ben je gek als je niet mee doet. Feest is altijd leuk en je bent toch al door een heel proces gegaan met die jongens.
Heb zelf ook een keer een half jaar gemist toen we kampioen werden in de 1e divisie, maar zodra er n paar biertjes in gaan is het feest er niet veel anders door.

en wat heeft Buffon er precies aan om mee te mogen naar Madrid. Lijkt me juist eerder extra vervelend voor hem, helemaal als juve wint. Hij zal het juve ongetwijfeld gunnen, maar ook enorm balen

Waarom zou Buffon ook niet gewoon een echte supporter kunnen zijn van Juventus? Dat hij om persoonlijke reden voor een andere club is gaan spelen betekent toch niet direct dat hij geen warme gevoelens heeft voor zijn oude club?

13 maart 2019 om 10:32

Jawel hij zal vast wel hopen dat ze de finale winnen. Maar de droom was natuurlijk dat hij nog als speler de CL wou winnen met Juventus.dat is helaas niet gelukt, maar als dan Juventus het wel zou lukken een jaar nadat jij weg bent gegaan is dat ook wel zuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren