Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wat bij Spurs gebeurde toen Bale werd verkocht, zal ons niet overkomen’

Laatste update:

Een jaar geleden vertrok Gareth Bale voor bijna 100 miljoen euro bij Tottenham Hotspur richting Real Madrid. Toenmalig trainer André Villas-Boas gaf alle opbrengsten uit aan nieuwe spelers, maar het werkte allemaal niet en na een paar maanden moest hij zelf weg. The Spurs finishten onder Tim Sherwood als zesde en dat was niet conform de doelstelling. Bij Liverpool is men nu echter niet bang dat hetzelfde staat te gebeuren. Ook daar is immers de sterspeler voor veel geld verkocht.

/

Luis Suárez, vorig seizoen Speler van het Jaar in Engeland volgens zijn collega’s en de journalisten, ging voor een immens bedrag naar Barcelona. Trainer Brendan Rodgers investeerde het geld dat binnenkwam volop in nieuwe namen. Dreigt er zo’n zelfde scenario als dat van Tottenham, vorig jaar? Jordan Henderson gelooft van niet. “Kijk ter illustratie maar eens naar de spelers die tegen Manchester City hun debuut maakten voor ons”, zegt hij in een interview met The Guardian.

“Kijk naar de manier waarop ze vooruit- en achteruit trokken. Alberto Moreno gaf tig voorzetten en Lazar Markovic zag er als invaller ook heel scherp uit, vol zelfvertrouwen. Ik vond ze allebei geweldig en dan komt Mario Balotelli er nog bij voor ons. Misschien kan hij dit weekend al van waarde zijn. Al met al denk ik dus niet dat ons hetzelfde zal overkomen als Tottenham Hotspur gebeurde, vorig seizoen”, zegt Henderson.

/

“Tegen Manchester City domineerden we veertig minuten en waren we wel de betere partij. Vervolgens scoorden zij kort voor rust, dat gaf ze een flinke dosis zelfvertrouwen op een belangrijk moment in de wedstrijd”, analyseert Henderson. Behalve de genoemde versterkingen Moreno, Markovic en Balotelli werd Liverpool deze zomer ook aangevuld met Emre Can, Javi Manquillo en Southampton-trio Rickie Lambert, Dejan Lovren en Adam Lallana.

Tottenham Hotspur is zondag de tegenstander voor Liverpool en vorig seizoen was dat op 15 december een bijzondere wedstrijd. The Reds wonnen met 0-5 op White Hart Lane en dat luidde Villas-Boas’ gedwongen vertrek in. “Alles paste in elkaar, die dag. We stonden er vanaf het eerste moment en maakten fantastische doelpunten en speelden goed. Het was zo’n dag waarop alles leek te gaan zoals wij het wilden”, zegt Henderson nu.

Liverpool zal ... wegzakken na de verkoop van Luis Suárez

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

het probleem bij tottenham was dat Bale de absolute sterspeler was, maar dat er daar achter niet echt iets in de buurt kwam van zijn niveau, Bij Liverpool stond er nog een sterk geraamte toen suarez weg ging met spelers als Gerrard,henderson Sterling Sturridge en Skrtel

De Versterkingen die Liverpool haalde zijn in tegenstelling tot wat Tottenham haalde wel vaak al spelers die aangetoond hebben goed mee te kunnen zoals Lallana en Lovren

Markovic Moreno en Origi zijn gokjes, maar schaden het geraamte niet, dus als ze uiteindelijk falen is het klote maar wel intern redelijk op te vangen

30 augustus 2014 om 11:41

Moreno en Markovic zijn grote talenten en geen gokjes vind ik. Origi is nog een jaar verhuurt aan liille bij mijn weten, dus die kan zich nog een jaar ontwikkelen.

Is dat liverpool al niet eens overkomen na de verkoop van torres? Toen werden er spelers als andy carrol gehaald

30 augustus 2014 om 11:41

Nou inderdaad Carrol en downing voor 60 mil toen gehaald volgens mij ? Ik ben benieuwd of balloteli wat kan betekenen het blijft toch een apart figuur.

30 augustus 2014 om 16:06

Fout, Carroll en Suarez. Laatstgenoemde bleek toch wel een redelijk voetballertje he...

30 augustus 2014 om 11:41

Alleen heeft caroll niet het talent wat deze spelers wel hebben.

30 augustus 2014 om 12:26

Andy Carroll en Luis Suarez werden inderdaad gehaald toen. Suarez wel pas in de winterstop maar toch. Ik zie het nu onder Rodgers een stuk zonniger in dan toendertijd.

30 augustus 2014 om 16:07

Ze werden allebei in de winterstop gehaald, en Torres ook verkocht.

30 augustus 2014 om 16:11

Ik twijfelde al maar had geen zin om het op te zoeken. Bedankt!

Liverpool heeft Sturridge, minstens even goed als nummer 9. De rest van het elftal is ook sterker dan Spurs was, dus de vergelijking gaat niet op imo.

Wat er bij ons gebeurde na Bale krijgt Henderson Zondag te zien Coys

30 augustus 2014 om 11:57

Net als vorig seizoen zeker. Toen blies je ook al zo hoog van de toren toen Liveprool naar de Spurs moest en we weten hoe dat is geëindigd.

30 augustus 2014 om 14:27

Haha! Maar goed het is nu weer een nieuw seizoen, dus we zullen zien morgen

30 augustus 2014 om 18:24

Het Tottenham van dit seizoen schat ik hoger in dan vorig seizoen. De vele defensieve transfers geven duidelijk aan waar vorig jaar het pijnpunt lag; achterin. Dan kan er vanuit een solide verdediging gespeeld worden, waardoor het aantal tegendoelpunten - hopelijk - drastisch verminderd zal worden. Daarnaast heb ik goede hoop dat Lamela onder Pochettino zijn ware klasse kan laten zien.

Laten we hopen op een mooie wedstrijd morgen!

Liverpool had een beter team om Suarez heen staan dan Spurs met bale.

Spurs had geen Sturridge en Sterling, die bij hen de beste spelers zouden zijn.

Ik denk dat ze meer last krijgen van het CL-schema ipv het vertrek van Suarez.

Verder had Moreno een slecht debuut zeg, twee goals kwamen door hem.

30 augustus 2014 om 14:26

Moreno speelde eigenlijk heel goed.. alleen was niet scherp/geconcentreerd daarom kregen we die 1-0 tegen omdat hij er niet fel genoeg op zat.. maar over de hele wedstrijd heeft die zeker niet slecht gespeeld

Ja investeer veel geld in zo'n mongol als Balotelli . Dat is op zeker weg gegooid geld niemand kan dat ongeleide projectiel in de hand houden .

30 augustus 2014 om 16:08

We hebben ook geïnvesteerd in die "m***" suarez, bleek toch uiteindelijk een redelijke transfer, niet?

Jordan henderson vergeet dat het seizoen nog heel lang is en niet af te rekenen is met een wedstrijd tegen Manchester City alleen. Tottenham heeft vorig seizoen ook goede wedstrijden gespeeld. Ik wil straks zijn mening horen als er 35 duels gespeeld zijn of je dan niet hetzelfde als Tottenham is overkomen.

Spurs was met Bale erbij dan ook een one-man army, terwijl Suarez gewoon de beste speler van een goed team was. Dat goed team staat er nog steeds dus ik zie het wel goed komen voor Liverpool. Titelkandidaat zijn ze niet meer, maar ik zie ze wel in de top 4 eindigen.

haha, ik dacht even dat het om chelsea i.v.m het vertrek van torres ging .

Ik denk dat Liverpool slimmer heeft ingekocht dan Spurs destijds, dus zie inderdaad niet hetzelfde gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren