Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Walcott wekt verbazing met bizarre tweet tijdens wedstrijd: ‘Account gehackt’

Laatste update:

Theo Walcott had jaren een basisplaats bij Arsenal, maar tegenwoordig is de vleugelspeler niet meer dan bankzitter. Walcott liep vorig seizoen een zware blessure op en sindsdien is hij niet meer onomstreden geweest. Op de reservebank van Arsenal houdt Walcott zich af en toe bezig met andere dingen dan voetbal, zo melden diverse Engelse media nu.

/

Tijdens de wedstrijd tegen Hull City plaatste Walcott op zijn officiële Twitter een foto van twee mannen. Daar schreef hij bij ‘#GayLords’ met een lachende smiley. Engelse kranten als de Daily Mirror doken erop en schreven een pagina vol over de vreemde tweet van Walcott.

De tweet werd enkele minuten later weer verwijderd. Walcott gebruikte het excuus dat vaker gebruikt wordt als het mis gaat op sociale media. “Mijn account was gehackt”, schreef hij niet veel later namelijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsjah, de technologie van nu

Slap gelul. Hij moet gewoon zorgen dat hij topfit wordt komende maanden, want het wordt tijd voor een seizoen lang constant presteren zonder blessures. Anders is het snel exit voor deze man bij Arsenal.

Dus minder op twitter en meer trainen.

5 mei 2015 om 13:41

Jouw eerste zin is goed van toepassing op de rest van jouw verhaal.

5 mei 2015 om 13:49

Deze man komt gewoon tekort nu Arsenal stappen maakt, dat mensen dat niet inzien is hun probleem. Theo beperkt-in-de-kleine-ruimtes Walcott.

5 mei 2015 om 14:18

Zin om stappen te maken?

5 mei 2015 om 15:00

Wablief?

5 mei 2015 om 15:15

Ik vind het de ideale naam van Walcott. Hij heeft snelheid maar mist altijd 1-op-1

Waarom zou hij het schrijven als je weet dat je de volle laag krijgt, daarnaast vind ik dat je voetballers als normale mensen moet gaan behandelen, ik weet dat ze veel verdienen en een voorbeeld zijn. Maar al dat onzin dat ze niks meer mogen vind ik Niks

5 mei 2015 om 13:41

Als iemand anders zoiets op twitter zou zetten, dan mag er ook wel een beetje heisa over worden gemaakt toch. Totaal onzinnig.

Waarom zitten dit soort mensen nog op sociale media. Het levert alleen maar gezeur op. Elk kiekje of tekstje wordt breed uitgemeten en altijd negatief. Maar je account niet zichtbaar voor onbekende of hou gewoon op met die onzin. Naar mijn idee is het voor kinderen leuk om te zien, maar voor de rest levert het voornamelijk gezeur op.

5 mei 2015 om 13:44

Omdat het ook gewoon mensen zijn, die contact willen houden met hun vrienden en collega's over de hele wereld

5 mei 2015 om 14:17

Nee, dat is wat ze jou doen laten geloven door te twitteren.

6 mei 2015 om 09:42

Contact houden met vrienden en collega's over de wereld.. dat kunnen ze niet via een appje of een gesloten facebook ofzo. Ik heb ook contact met mensen over de wereld, maar dat is voor jou nergens te zien of te vinden.

Als het tijdens de wedstrijd gebeurde (en aangezien het niet echt klinkt als een heel normale tweet), ga ik er toch vanuit dat het account daadwerkelijk gehackt was.

Ik vind het zorgwekkender dat kranten een hele pagina schrijven over een onbenullig tweetje dan de desbetreffende tweet zelf. Dan zou ik eerder aandacht hebben voor de trend dat iedereen maar zegt dat ze worden gehackt als een geplaatste tweet blijkbaar niet in goede aarde valt bij de rest van de mensen. Beetje ruggengraat mag ook wel eens.

Het account was gehacked. VZ schrijft dit weer zeer kinderachtig op. Denk je nou echt dat spelers op de bank bij Arsenal op hun mobiel mogen spelen? Mobiels mogen tijdens de wedstrijd helemaal niet op het veld aanwezig zijn.

Walcott is trouwens zeer volwassen en zou zoiets nooit sturen omdat hij omdat hij op twitter altijd erg zakelijk is. Hij is niet zo'n erge fan van social media

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren