Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ Team van de Week: PSV, Twente en NEC hofleverancier; 1 Feyenoorder

Laatste update:

Speelronde 23 van de Eredivisie zit erop. Dit zijn de uitblinkers van afgelopen weekend! PSV haalde uit op bezoek bij PEC Zwolle (1-7), terwijl Feyenoord geen fout maakte in het uitduel met Almere City (0-2). FC Twente won in eigen huis van Go Ahead Eagles, waar AZ in eigen huis afstand nam van Ajax (2-0). Dit zijn de uitblinkers van afgelopen weekend!

Luuk de Jong is sinds zaterdag topscorer van de Eredivisie. De 33-jarige spits van PSV maakte in Zwolle zijn 20ste, 21ste en 22ste treffer van dit seizoen. Daardoor passeert De Jong zowel Santiago Gimenez (Feyenoord) als Vangelis Pavlidis (AZ), die zondag beiden niet wisten te scoren namens hun clubs.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht:
Liefst vier spelers in dit elftal lopen aan het eind van dit seizoen uit hun contract. Nicolas Isimat-Mirin lijkt Vitesse te verlaten, al hebben de Arnhemmers een eenzijdige optie waardoor hij een seizoen langer kan aanblijven. Dat geldt niet voor Joshua Brenet (FC Twente), Calvin Verdonk (NEC Nijmegen) en Thom Haye (sc Heerenveen), die bezig lijken aan hun laatste maanden in de Eredivisie. Het is goed mogelijk dat het drietal mikt op een buitenlands avontuur.

Nadat Timon Wellenreuther in Rome van grote waarde was voor Feyenoord, was de Duitse goalie ook in het Yanmar Stadion goed op dreef. De reservekeeper laat een uitstekende indruk achter sinds de blessure van Justin Bijlow, waardoor steeds meer mensen van mening zijn dat hij moet blijven staan. Wellenreuther was in Almere voor rust cruciaal, toen hij een schot van Yoann Cathline onschadelijk wist te maken.

Het VZ Team van de Week: Timon Wellenreuther (Feyenoord); Joshua Brenet (FC Twente), Nicolas Isimat-Mirin (Vitesse), Calvin Verdonk (NEC Nijmegen), Souffian El Karouani (FC Utrecht); Thom Haye (sc Heerenveen), Sem Steijn (FC Twente), Dirk Proper (NEC Nijmegen); Johan Bakayoko (PSV), Luuk de Jong (PSV), Ruben van Bommel (AZ).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kan het als Slot zijnde echt niet meer maken om Wellenreuther eruit te halen, zeer stabiel.

26 februari 2024 om 12:14

Die beslissing hoeft hij nu ook nog niet te maken, snap de discussie niet die nu zo heftig opleeft. Als Bijlow straks met de groep meetraint en weer fit is kan je 'm voeren, nu volstrekt niet relevant. Je kan immers Bijlow niet opstellen op dit moment

26 februari 2024 om 12:51

Maar wat ik nu heb gezien van Wellenreuther, ook de voorgaande keren dat hij noodgedwongen moest invallen hoor, vond ik hem zeker niet onder doen voor Bijlow. Ik vind Bijlow voor Feyenoord een prima keeper maar naar mijn mening doet Wellenreuther niet veel onder. Als Wellenreuther daarnaast ook nog eens een stabielere factor is qua blessures dan zou ik als Slot hier toch eens goed over nadenken.

26 februari 2024 om 13:22

Even knip en plak, maar begin deze maand werden de statistieken tot dan toe besproken:" In eerste instantie lijken die enigszins vergelijkbaar: waar Bijlow sinds de start van vorig seizoen in 54 wedstrijden 53 tegendoelpunten moest incasseren, kreeg Wellenreuther er in 24 wedstrijden 28 om de oren. Bijlow houdt echter veel vaker 'de nul' dan zijn stand-in (21 om 5) en blijkt ook een veel hoger reddingspercentage te hebben: 69,9 om 57,6 procent. Kijkend naar het aantal verwachte tegendoelpunten (xGA) is het verschil helemaal groot: waar Bijlow negen doelpunten minder dan verwacht moet slikken, krijgt Wellenreuther er juist 5,4 méér tegen."Nu keept Wellenreuther prima en dat is super, maar blijkbaar kan het beeld toch anders zijn dan uit statistieken blijkt.

26 februari 2024 om 13:35

Dat heeft deels ook wel met de rol van Wellenreuther te maken. Als jij als tweede keeper weinig ritme hebt en Bijlow raakt geblesseerd en je moet er gelijk staan, dat is natuurlijk veel lastiger dan een Bijlow die al een langere tijd bij Feyenoord op dit niveau speelt en vaker langere series achter elkaar keept dan Wellenreuther. Tweede keeper zijn bij een club als Feyenoord is niet makkelijk met de druk die er bij komt kijken op de momenten dat je er moet staan. Die cijfers vind ik ook moeilijk, want wat moet je met een keeper die goede cijfers heeft maar elk jaar wel een keer langdurig geblesseerd raakt. Heel zielig en pijnlijk voor die jongen maar ik denk dat Feyenoord beter op zoek kan gaan naar een alternatief.

26 februari 2024 om 14:13

Die statistieken geven sowieso een vertekend beeld, uiteindelijk komt het gewoon neer op wat iedereen wel kan zien;

Bijlow is voetballend en bij hoge ballen beter, die voorkomt heel veel gevaar en is heel zeker aan de bal. Maar in puur keepwerk is Wellenreuther dit seizoen wel beter: zijn reflexen zijn van wereldniveau, waar Bijlow zeker dit seizoen een niveau of anderhalf eronder zit.

26 februari 2024 om 19:11

Ik zag laatst juist een statistiek waar Bijlow en Wellenreuther dit seizoen in de eredivisie werden vergeleken en daar scoorden ze gelijk qua clean sheets, had Wellenreuther een hoger reddingspercentage en ook überhaupt meer reddingen. Ze hadden toen geloof ik ook ongeveer evenveel wedstrijden gespeeld.

Hoe kan Veerman hier nou niet bijzitten? Speelde echt waanzinnig goed.

26 februari 2024 om 12:19

Bakayoko deed werkelijk waar alles fout buiten zijn goals. Ergerde me kapot, maar hij maakt ze wel. Key passes van veerman vind ik veel waardevoller dan die 2 goals bij 7-1

26 februari 2024 om 20:01

Bakayoko kreeg zelfs van zn eigen trainer commentaar, bizar dat die er wel bij zit en Veerman niet idd. Al denk ik dat dat hetzelfde is als Hancko bij Feyenoord: die kun je er elke week wel inzetten. Maar Minteh maakt 2 goals en beslist eigenhandig de wedstrijd tegen Almere, dus die mis ik dan weer wel.

26 februari 2024 om 12:33

Goal! de opgestelde middenvelders hebben wel gescoord en hij niet

26 februari 2024 om 14:13

Dit blijf je altijd houden, je hebt maar 3 plekjes. Superfarmers zegt het al, die andere middenvelders speelden ook fantastisch en hebben gescoord. Ook zij verdienen een plek in dit lijstje.

Room verdiend het meer dan wellenreuther. Keepte een erg goede wedstrijd gisteren en dankzij hem won Vitesse.

Geen Veerman? Ok dan lol

26 februari 2024 om 13:39

Veerman vinden we niet terug op de teletekst pagina's van 820 tot 828 tussen de doelpuntenmakers

Erger nog: Jordy Clasie! Dat was de speler van het weekend!

26 februari 2024 om 14:38

Clasie was een one-man-army inderdaad.

26 februari 2024 om 19:12

Ik als AZer had Clasie ook wel verwacht, maar als ik de namen lees die er nu in staan snap ik het ook wel. Proper superbelangrijk geweest met een doelpunt en heersde verder ook op het middenveld, Haye een doelpunt en een assist en Steijn twee doelpunten. Dan wordt het een heel lastig verhaal je daartussen te knokken.

Is dit op basis van samenvattingen? Als je Brenet afgelopen wedstrijd op inzet, vechtlust en puur kwaliteit als rechtsback beoordeeld dan speelde hij echt heel erg matig. Omdat GAE het zo liet afweten kon hij aanvallend excelleren. En daarbij gaf hij in alle eerlijkheid een paar keer een goede passe.

26 februari 2024 om 12:34

Nee op basis van statistieken. Een assist en een goal.

26 februari 2024 om 19:11

Is dat belangrijk als rechtsback? Had liever dat hij excelleerde in gewonnen duels etc.

26 februari 2024 om 19:14

Huh? Je hebt liever een rechtsback die z'n duels wint dan een rechtsback die je twee doelpunten bezorgt? Het draait uiteindelijk nog steeds om het maken van doelpunten in het voetbal, en het is niet zo dat Twente is afgestraft door het niet winnen van duels door Brenet. Een clean sheet en een goal en assist is bijna altijd genoeg om in het team van de week te komen.

En Beelen dan? Heeft elk duel gewonnen. Tuurlijk is het maar tegen met alle respect Almere maar Isimat met Vitesse was al helemaal niet om aan te gluren en was nog tegen een mindere tegenstander. Een doelpunt scoren verbloemt dat blijkbaar direct.

Als je dan iemand van Vitesse erbij neemt, zet dan Room erin ipv Wellenreuther. Had veel meer te doen, mede omdat Isimat en zijn teamgenoten nogal verzaakte.

26 februari 2024 om 12:35

Het is toch allang bekend dat het op basis van statistieken gaat en daarbij staat het maken van goals heel ver bovenaan. Daarna komt het geven van assists.

Wellenreuther op basis van donderdag dan ofwat? Moest precies 1 keer in actie komen tegen Almere (deed ie wel goed).

26 februari 2024 om 12:57

7 reddingen
1,79xg verdedigd
4 duikreddingen
16 ballen teruggewonnen

De statistieken zeggen toch iets meer dan jouw gevoel

26 februari 2024 om 15:13

Haha wauw echt? Ik kan met echt niets herinneren behalve die bal na die afgekeurde goal en het hakje dat die gozer tegen zichzelf aanspeelde (al zal dat wel technisch gezien een "duikredding" zijn).

26 februari 2024 om 19:15

Almere had opzich wel wat kansen gecreëerd maar werkte echt belabberd af. Meeste ballen werden recht op de keeper geschoten. Zou eigenlijk ook niet weten welke keeper het anders zou moeten zijn. Geen enkele keeper die echt een bijzondere wedstrijd heeft gespeeld.

Wat is Wellenreuther een goede keeper zeg, sinds dat die inviel voor Bijlow heeft die wederom late zien dat die heel erg goed is.

Voor Ruben van Bommel heeft de trainerswissel goed uitgepakt. Afgelopen seizoen domineerde hij qua zendtijd het schakelprogramma van de KKD , dus ik had torenhoge verwachtingen. Stikjaloers ook op AZ, maar met alle begrip voor die keuze want daar zou hij meer spelen dan bij PSV .

Maar het liep een beetje anders, en elke keer als bijvoorbeeld Van Breederode de voorkeur kreeg, of na één helft ingewisseld werd was ik strontchagrijnig. Ik zie in Ruben van Bommel een wereld(!) topper in de dop. Snelle voetjes, maar ook een snelle denker met Max Verstappeniaanse mentale overcapaciteit. Goeie lengte, ook. Gif. Ik vind dat idee van Pierre niet zo gek dat hij als centrumspits kan eindigen. Maar dat is toekomstmuziek. Na een toch wel teleurstellend begin stelt Marten hem in ieder geval op, en nu is de sky weer de limit.

26 februari 2024 om 19:18

Dat is dan ook precies de reden dat veel AZers blij zijn dat Martens weg. Wat jij zegt over vBommel vonden wij ook, maar ook mbt bijvoorbeeld Goes die maar op de bank bleef zitten achter BMI die wekelijks blunderde. vBommel zou inderdaad ook heel goed de spits in kunnen, heeft daar bij MVV geloof ik ook nog wel eens gespeeld. Is ook goed met beide benen dus dat is ook een enorm pluspunt als spits.

26 februari 2024 om 19:39

Vond hem in het interview na de wedstrijd ook zo goed. Onderkoeld, misschien een beetje. Maar op de manier die ik ken van de echte killers in het voetbal. Hopelijk pakt hij nu vaker de spotlights, want eigenlijk had hij zijn eigen topic verdiend na deze goals tegen Ajax. Dus misschien kan VZ dan niet meer om hem heen. Ik vind het leuk om te lezen dat de AZers ook gek van Janssen werden, want ik snapte echt niks van dat gewissel. Niemand dus haha

vz is het geen optie om ook elke week een slechtste elftal te maken . dan kan ik alvast 10 namen invullen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren