Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ 5: De belangrijkste nieuwsverhalen van de afgelopen 24 uur

Laatste update:

In de rubriek VZ 5 maakt Voetbalzone dagelijks een selectie van de vijf belangrijkste nieuwsverhalen uit de afgelopen 24 uur. Handig voor wie niet alles heeft kunnen volgen, en fijn voor wie het graag nog even terugleest. Het gaat daarbij niet per se om de best bekeken artikelen op de website, maar echt om het verhaal van de dag.

Erik ten Hag pakt Cristiano Ronaldo aan
Op social media gingen direct na afloop van de vriendschappelijke wedstrijd tussen Manchester United en Rayo Vallecano (1-1) beelden rond van een vroegtijdig vertrokken Cristiano Ronaldo. De 36-jarige aanvaller maakte voor het eerst in de voorbereiding op komend seizoen minuten namens United. Erik ten Hag reageerde in gesprek met Viaplay op het vertrek van Ronaldo en van anderen. “Er waren er veel meer die naar huis gingen. Dat zag ik niet door de vingers. Dat is onacceptabel. Voor iedereen.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Lees hier wat Ten Hag nog meer zei over Ronaldo.


Jasper Cillessen keert terug bij NEC
Jasper Cillessen keert terug bij NEC. De doelman uit Groesbeek gaat volgens de NOS en ESPN Valencia verruilen voor zijn jeugdliefde, waar hij in 2010 debuteerde in het eerste elftal en een transfer naar Ajax verdiende. De medische keuring staat voor donderdag op de planning, waarna hij meteen gepresenteerd zal worden. Marcel Boekhoorn, de investeerder op de achtergrond bij NEC, zou persoonlijk naar Valencia zijn gevlogen om Cillessen over te halen.

Lees hier alles over de aanstaande terugkeer van Cillessen.


Ajax komt met traject op maat voor Ihattaren
Mohamed Ihattaren is deze week gestart met een individueel trainingsprogramma om fysiek fit te blijven, zo meldt Ajax op de eigen clubsite. Komende week voeren de club en de speler gesprekken om te kijken hoe het vervolgtraject zal verlopen. Na zijn tijdelijke afwezigheid vanwege (vermoedelijke) dreigingen in de privésfeer, kampt de middenvelder met een lichte fysieke achterstand, die moet worden weggewerkt om aan te kunnen sluiten bij de A-selectie. Ook wil Ajax Ihattaren volgens De Telegraaf de mogelijkheid tot mentale begeleiding aanbieden.

Check hier hoe Ajax het plan met Ihattaren voor zich ziet.


Senesi wordt begeerd door Bournemouth
Marcos Senesi wordt begeerd door Bournemouth. De Premier League-promovendus wil de verdediging gaan versterken en is volgens Fabrizio Romano uitgekomen bij de Argentijnse stopper van Feyenoord, die nog tot medio 2023 vastligt in De Kuip. Daarnaast heeft de Rotterdamse club de optie om die verbintenis met een jaar te verlengen. Romano schrijft dat Bournemouth de gesprekken met het kamp-Senesi én met Feyenoord onlangs heeft opgestart. De onderhandelingen zitten nog in de beginfase en dus kan er nog niets gezegd worden over de grootte van de kans van slagen.

Lees hier meer over de interesse van Bournemouth.


De Talentscout met Ezechiel Banzuzi
De Keuken Kampioen Divisie geldt al decennia lang als kraamkamer voor binnen- en buitenlandse talenten en ook dit seizoen lopen er op het tweede niveau weer veel voetballers met potentie rond. Voetbalzone, de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie, licht wekelijks een van deze talenten uit, met deze keer aandacht voor Ezechiel Banzuzi, die zich in het slot van het afgelopen seizoen op zeventienjarige leeftijd in de basis speelde bij NAC Breda en nu aast op zijn definitieve doorbraak.

Lees hier het hele interview met Banzuzi!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt helemaal top deze rubriek. Fijn dat het lay-out technisch ook goed in elkaar steekt en het leest goed.

Puntje extra voor VZ!

Goed dat EtH er zo strak op zit, wat denken die gasten nou, ze willen maar al te graag persoonlijk succes halen maar volgens mij ontgaat ze het feit dat je dan als team moet presteren om tot prijzen te komen.

Daarnaast wellicht een mooie kans voor Feyenoord, tuurlijk ga je een sterkhouder missen maar een PL club als Bournemouth heeft aardig wat geld in de kassa, kan een flink potje worden voor Feyenoord.

Tot slot Cillessen, door Boekhoorn persoonlijk laten overtuigen, jaarkaart voor Ouwehands?

Ik had hier 2 highlights wel kunnen vervangen door het nieuws dat Bakkali bij Rkc getekend heeft. Talentscout is bijv al een rubriek opzich

Helaas nooit meer een topkeeper gehad in het NL elftal ná Edwin vd Sar. Het is dat we een paar top CV's hebben, anders was het toch niet te doen geweest.

Cillessen, Flekken of Bijlow. Pure armoede als je de rest van het team bekijkt. De 1 oogt nog onzekerder dan de ander. Zijn er nog talentvolle Nederlandse keepers of gaat dat simpelweg nooit meer komen?

4 augustus 2022 om 08:39

Verbruggen wordt gezien als een redelijk groot talent, jammer dat die deal met burnley niet doorging, want Kompany was wel gecharmeerd van hem. In de championship had hij wel wat vlieguren kunnen maken, voornamelijk als van crombrugge nog steeds eerste doelman is bij anderlecht. Nu heeft burnley muric gehaald van city. Gorter hangt ervanaf hoe hij die klap te boven komt, want na die wedstrijd voor de jc schaal was hij helemaal afgemaakt. Nu is het aan hem om te bewijzen dat het gewoon eenmalig een ongelukkige wedstrijd was. Scherpen hangt ervanaf als hij wat opsteekt bij brighton of dat hij nog steeds enorme stomme fouten maakt als keeper. Vorig jaar bij oostende was het meer lowlights dan highlights. En dat was het wel, voor de rest loopt er niet veel soeps volgens mij. Volgens mij was de zoon van sander westerveld nog wel dergelijk, maar ik heb daar iets te weinig van gezien in de jeugd van az.

4 augustus 2022 om 17:06

Sem westerveld is dat. Groot talent inderdaad, blonk enorm uit in de Youth League, en is een echte penaltykiller. Wel nog erg jong, dus voorlopig zal hij nog niet in beeld komen. Misschien over een jaar of 2/3, maar dat hangt ook allemaal af van de ontwikkeling van vindahl.

4 augustus 2022 om 17:36

Ah zat ik toch nog goed, haha. Was Beau Reus bij Az nog wel wat soeps eigenlijk? Ik zie dat die vertrokken was naar Beveren in de Challenger league van Belgie (tweede divisie). Maar was ook eerste keeper van Jong Az toch?

4 augustus 2022 om 07:50



Haha, ik weet het, het is een slechte voorspelbare grap, maar kon me deze ochtend toch wel bekoren.

Zou het kunnen dat deze dag top 5 geen lang leven beschoren heeft? Ik klik er nog wel op, maar als daar headliners zitten die overdag al 100 reacties hebben gekregen, gaan ik het hier dan weer doen? Waarschijnlijk niet. Ik merkte zelf al dat ik daar vandaag al geen trek meer in had (ik checkte alleen of er, geheel volgens de statistische reglementen, weer maximaal twee Ajax gerelateerde berichten bij stonden) en dat ik binnenkort dus ook deze top 5 niet meer ga openen.

4 augustus 2022 om 09:07

Goede uiteenzetting wel haha

4 augustus 2022 om 09:10

Gadsie. Nu klik ik er dus weer op om jouw reactie te lezen Ste Ven. Daar had ik dan weer niet aan gedacht

4 augustus 2022 om 09:14

Als jullie de artikelen over hem steeds meer dan 100.000x blijven lezen, is dat zeker niet uit te sluiten!

4 augustus 2022 om 10:44

Kijk er nu al naar uit!

Hoeveel zou die Senesi opleveren? Dit is wel de laatste zomer voordat het mes op de keel komt bij Feyenoord mbt verkoop want ik zie die gast zijn contract niet verlengen.

Goed idee deze rubriek! Overzichtelijk, niet op basis van de meest gelezen (geclickte) verhalen, maar inhoudelijk en fijn geschreven. Chapeau!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren