Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VVV haalt Australisch international: ‘Het stadion is niet nieuw voor me’

Laatste update:

VVV-Venlo heeft Terry Antonis aangetrokken, zo meldt de Noord-Limburgse club zaterdagmorgen. De Griekse Australiër, een verdedigende middenvelder, komt over van PAOK Saloniki en onderging vrijdag een medische keuring. De nieuwe aanwinst sluit volgende week aan tijdens het trainingskamp van de selectie in Den Haag.

"Ik ben blij met VVV. Ik was hier al eens met Jong-Australië. Het stadion is niet nieuw voor me. Ik heb er enorm veel zin in om de mensen hier te laten zien wat ik in mijn mars heb", zo vertelt de middenvelder, die volgens VVV over 'veel loopvermogen' beschikt, op de clubsite. Antonis tekent een contract voor twee jaar.

Stan Valckx, manager voetbal van VVV-Venlo, is blij met de komst van de middenvelder, die drie A-interlands speelde. "Hij is een veelzijdige middenvelder die kwaliteiten heeft die we nodig hebben in de Eredivisie." De in Sydney geboren Antonis doorliep de jeugdopleiding van Sydney en maakte in 2015 voor meer dan drie ton de overstap naar PAOK Saloniki.

Eenmaal in Griekenland begon de zoektocht naar speelminuten. Deze kreeg hij niet bij PAOK en later ook niet bij PAE Veria op huurbasis De verdedigende middenvelder leefde op huurbasis bij Western Sydney Wanderers echter op. Hij scoorde onder meer tweemaal in de Aziatische Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom haalt een club als vvv (niet negatief bedoelt) een buiten de EU speler die zoveel salaris moet kosten?zijn dat soort spelers niet in Nederland / België te vinden?

8 juli 2017 om 11:31

Hij heeft ook een Grieks paspoort

Ik heb nog nooit van deze speler gehoord, maar over het algemeen staan Australiërs bekend om hun meedogenloze vermogen, tegen het randje.
Als V.v.v. het huiswerk goed heeft gedaan, is het misschien wel een schot in de roos.
Vooral omdat het hier gaat om een verdedigende middenvelder.
Ik ben benieuwd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren