Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vroege tegengoal en enorme blunder kosten Besiktas de kop tegen revelatie

Laatste update:

Besiktas is zondagavond tegen de tweede nederlaag van het seizoen aangelopen. Voor eigen publiek was de titelkandidaat niet opgewassen tegen revelatie Akhisar Belediyespor, dat na een vroege openingstreffer geen krimp meer gaf en de score voor rust zelfs nog verder uitbreidde. Die 0-2 kwam na de pauze niet meer in gevaar. Akhisar stijgt dankzij de drie punten naar de derde plek, op vier punten afstand van Besiktas.

De (nog altijd) trotse koploper van de Süper Lig liep vanaf het begin van de wedstrijd achter de feiten aan. Er stonden nauwelijks vier minuten op de klok of de bal lag namelijk al achter doelman Tolga Zengin. Met een prachtige steekpass stuurde Ahmet Cebe ploeggenoot Güray Vural weg, die de uitkomende Zengin behendig omspeelde en de bal uit een lastige hoek zacht over de lijn schoof.

Op slag van rust verdubbelden de bezoekers de marge, maar niet voordat Ricard Quaresma een waanzinnige kans liet liggen. De Portugese aanvaller van Besiktas had de 1-1 van dichtbij voor het inschieten, maar mikte tot moedeloosheid van de thuisfans naast. Een grote blunder van Zengin leidde niet veel later de 0-2 in: de goalie tastte volledig mis bij een houdbaar schot van Sami. Hugo Rodallega had daarna ook nog de 0-3 op zijn schoen, maar de aanvaller van Akhisar mikte net iets te hoog.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zat er al aan te komen we speelden de afgelopen weken een stuk minder. Het is wel leuk dat je aanvallend speelt en een ontelbaar aantal kansen creëert, maar als je die kansen niet afmaakt dan heb je er ook niet veel aan. Beck zag er ook niet gelukkig uit bij die eerste doelpunt. Vervolgens een enorme blunder van Tolga. Het is dom dat een gedeelte van de supporters hem vervolgens uitfluit bij elke balcontact nergens voor nodig.

Het werd vandaag maar weer eens duidelijk dat er een aantal transfers nodig zijn. Keeper, verdediger en een linksbuiten zijn noodzakelijk.

29 november 2015 om 18:24

Broer ik zeg je eerlijk, ik had wel verwacht dat Besiktas zou verliezen, ik vind het juist beter, Besiktas had even een tegenslag nodig, ik hoop dat ze nu wel het maximale er uit halen om te beeijzen dat dit maar een incident was.

29 november 2015 om 19:48

Dit seizoen keept Tolga juist heel goed maar dit was wel een cruciale fout.. Maar uitfluiten gaat idd nergens over

Wat is die Daglao toch een goede verdediger zeg, stopte bijna alle aanvallen van Besiktas. Akisahr is een goeie ploeg die goed speelt tegen de grote drie.

29 november 2015 om 18:25

Wat dacht je van Rodallega? Akhisar heeft wel goede scouts, eerder met Niasse ook.

Wat zei ik tegen jullie vorige week?
Fener wordt kampioen. BJK zal gewoon weer terugzakken zoals altijd. Besiktas heeft geen spelers die 1 seizoen lang constant kunnen presteren. Die dwalen altijd af. Ook in derbys zullen ze veel punten morsen.

29 november 2015 om 18:15

Wat zeg jij man gekke gozer xD ipv je mening op een feit te laten lijken kan je beter iets nuttigs zeggen we zijn geen eens op de helft van de wedstrijden en jij zegt al: wat zei ik? Fener wordt kampioen hahah

29 november 2015 om 18:16

Oke dus omdat je 1 wedstrijd verliest ben je gelijk teruggezakt en is fener kampioen? Kerel kerel kerel.

29 november 2015 om 19:45

Die 1 wedstrijd beslist uiteindelijk wel of je kampioen wordt.

Fener zou nooit thuis 0-2 krijgen van Akhisar met de huidige selectie. Alleen daarom worden we al kampioen. En ik roep het weer. We worden kampioen. Ik zie jullie wel rond mei. Dan piepen jullie wel anders.

29 november 2015 om 20:55

Alsof Besiktas thuis speelt. We spelen al 2 jaar iedere wedstrijd uit. Wil ik Fener wel eens zien doen.

29 november 2015 om 18:22

Elke topic roep je dat fb kampioen gaat worden, en als ze morgen een pak slaag krijgen gaan ze degraderen zeker? Hou toch is op man, seizoen is nog lang gb moet et zelf een keer laten zien, fb presteerd ook nooit constant.

29 november 2015 om 19:54

Ten 1e denk ik dat niemand iets onthoudt wat jij schrijft Robin en ten 2e is zo een conclusie natuurlijk nergens op gebaseerd.. Besiktas is op dit moment veruit de best voetballende ploeg in Turkije en iedereen parkeert de bus tegen ons. Dat zegt genoeg over hoe bang ze zijn om tegen ons te spelen.let maar op over 2 weken gaat Galatasaray ook gewoon catenaccio spelen tegen ons.

En dan kan het wel eens misgaan omdat je je kansen niet benut maar we hadden vandaag gewoon dik moeten winnen.

29 november 2015 om 21:43

Volgens mij onthouden mensen het wel degelijk, dat kan je hierboven lezen. Of je hebt moeite met lezen, dat kan ook.
Leuk dat jullie het beste voetballen, kunnen jullie dat ook tegen Fener? Nope. Dus wees niet zo blij. Doe het ook in grote wedstrijden en wordt eindelijk kampioen. Win eindelijk 2 derbys in 1 seizoen en verdien het om kampioen te worden, wat nu duidelijk niet het geval is.

29 november 2015 om 22:22

3-2 tegen jullie remember?

Fener heeft alles bij elkaar gekocht maar wint elke match met pijn en moeite en het voetbal is droevig.. Bij ons kun je genieten

Hutchinson ging weer als een zwaan naar de grond duiken in de allerlaatste minuut. Vorige week deed die precies hetzelfde en toen kreeg die wel een penalty. Dit zat eraan te komen, Akhisar is een uitstekende club die waarschijnlijk in de top 5 gaat eindigen. Galatasaray had beter de trainer van Akhisar kunnen overhalen is ook een oud speler van ze. Nu wij morgen winnen, want we worden met de week sterker.

Laat het aub niet weer zn drama einde worden zoals altijd! Vandaag volledig aan jezelf te wijten!
Dramatisch omgegaan met de kansen! Akhisar kwam welgeteld letterlijk 3x! 2 doelpunten en 1 op de lat. Teams leren ons een potje efficiënt afmaken!

Tolga Zengin aub niet omdat je vandaag een ongelofelijke blunder maakt maar omdat je gewoon totaal niet betrouwbaar bent! Haal een vervanger voor deze beste man.
Nu maar even afwachten wat de andere 2 uit Istanbul gaan doen. Scheidsrechter heeft de wedstrijd totaal niet beiinvloed maar wil wel even wat over hem zeggen. Beste man was echt kapot irritant met zijn weg werp gebaar hij heeft Akhisar welgeteld 2 gele kaarten gegeven terwijl ze misschien wel 30 overtredingen hebben gemaakt en elke x weer nee is niks ergs gebaar.

En oja ik vroeg me iets af! Misschien dat iemand van jullie wel een antwoord op mijn vraag heeft.
Galatasaray speelt op woensdag Fenerbahce op Donderdag en Wij ook op Donderdag. Dan lijkt het mij logisch dat Galatasaray als eerste speelt, Dan wij en Fener? Logisch toch? Maar waarom spelen wij in de middag en GS in de avond? Doe dan beide gewoon in de avond.

Tot slot nog even iets richting Ligtv, waarom nodigen ze elke x trainers uit die tegen Besiktas moeten aantreden? Sansal Buyukaga zij zelfs tegen deze beste man of hij kon beloven dat ze een punt zouden halen bij Besiktas uit.

29 november 2015 om 19:57

Niet zo treuren man ze speelden toch niet slecht vandaag? Vond Bjk juist sterk vooal voor rust. Vorige week speelden we matig maar wonnen we, nu speelden we goed maar wil de bal er niet in.. Dat is voetbal.

Beter nu verliezen zodat we duudelijk zien dat we nog 2 of 3 spelers nodig hebben die ons gaan versterken, nogmaals een centrale verdediger en keeper is noodzaak !

En mensen ga niet dom staan te roepe dat bjk nu geen kamp kan worden de competetitie is nog nie eens gehalveerd dus nog een lange race te gaan.

We hadden volgens mij iets van 20 schoten, Akhisar had er 4. Twee doelpunten, 1 op de lat. Die keeper en vooral die donkere verdediger hebben heel goed gespeeld.

Ik snap niet waarom Olcay er in de rust uitging, terwijl Sosa en Gomez de zwakste schakels waren. In het spel dat we proberen te spelen, is Olcay misschien wel de belangrijkste speler op dit moment. Twee hele grote kansen kwamen na een pass van hem, Senol heeft een fout gemaakt door hem naar de kant te halen.

Vandaag is weer gebleken dat we nooit genoeg moeten nemen met ons niveau, want er is nog heel veel werk aan de winkel. Weet ik veel hoeveel vrije trappen en corners, geen eentje was echt dreigend. Volgens mij is er op dit moment geen andere ploeg op de wereld die zo zwak is met de standaardsituat ies. Daarnaast een stuk of 30-35 voorzetten, daarvan waren er ook maar 1 of 2 gevaarlijk.

En we moeten soms ophouden met dat tiki-taka voetbal. Vooral als je 0-2 achter staat en de tegenstander goed gepositioneerd staat. Dan moet je die bal in de 16 pompen of je moet het van afstand proberen. Je kan niet alles voetballend oplossen, als je dat niet of te laat doorhebt, word je geen kampioen. Soms moet het maar lelijk.

Tolga maakt een blunder, maar het slaat nergens op om hem nu opeens af te kraken daarvoor. Dat kan gebeuren. Muslera had in de eerste weken ook een paar grote blunders, dat kan iedere keeper overkomen. Het is denk ik wel duidelijk dat er dringend een verdediger bij moet.

70% balbezit en talloze doel kansen.. Ik heb zelden zo een bizarre wedstrijd gezien. De tegenstander komt 3x over de middenlijn en scoorde er 2 en wij missen de kansen of er staat weer een speler van Akhisar in de weg. Speel je zo 30 wedstrijden dan win je er 29.

Zoals Clutch hierboven ook zegt moeten ze bij ons wel eens betere voorzetten en corners gaan geven, zeker met een spits als Gomez in je ploeg. Qua positiespel en combinatievoetbal staat Besiktas mijlenver voor op de concurrentie maar je de voorzetten moeten echt beter, ook van de opkomende backs.

Ik moet altijd wel lachen om die pannenkoeken die zonder de wedstrijd te hebben gezien komen praten omdat Bjk eens een keer verloren heeft. Maar bij al die overwinningen, mooi voetbal en prachtgoals reageren ze niet. Dit was pas de 2e nederlaag van het seizoen, Europa meegerekend, en het spel was zeker in de 1e helft gewoon goed en deze wedstrijd had je dik moeten winnen.. Niet getreurd dus en op naar de volgende match

Wat een dramatische wedstrijd zeg, hopen maar dat trabzon wint van fenerbahce en dat we de koploper weer blijven

een heel goede westrijd van akhisar ze hebben misschien heel de wedstrijd verdedigt maar dat is ook niet makkelijk ze waren heel goed met hun kansen 4 schoten ofzo wat leidde tot 2 goals en 1 op de lat ook al konden we beide goals vermijden als we in de 1ste beter verdedigde en 2de tolga geen fout maakte maar kan gebeuren. we hebben geweldig gespeeld ook al waren gomez en sosa niet zo goed vind ik dat we het verdiende om te winnen we hebben te veel kansen om zeep geholpen.

ik ben wel zeer kritisch van mijn ploeg en denk niet dat we kampioen gaan worden zeer simpel gezegd zonder een goede keeper (tolga is jarenlang een keeper van bjk maar het is tijd voor verandering met zo veel ervaring zou hij zulke fouten niet mogen maken, als gunay beter dan je is momenteel en dat vind ik zo dan moet hij starten we hadden valdes moeten aankopen hij doet momenteel niks voor man u hij is 3 de keuze) we hebben 2 cv nodig (verkoop franco en Milosevic ofziets als je hem niet gaat gebruiken) een Ra als backup voor beck (verkoop serdar hij doet niks voor ons zit op de bank gewoon geld van ons te krijgen) verkoop tosic gratis gekocht en verkoop hem voor 2 miljoen ofzoiets dan maken we winst van hem hij is toch niet goed genoeg. als we dit doen en nog een middenvelder aankopen dan zijn we unstoppable

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren