Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrije trap Di María hoogtepunt bij ruime overwinning PSG

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft woensdagavond een ruime overwinning geboekt in de Ligue 1. De Franse koploper rekende op eigen veld simpel af met Montpellier: 5-1. Door de overwinning heeft het elftal van trainer Thomas Tuchel een voorsprong van 15 punten op achtervolger Lille, dat tevens een wedstrijd meer gespeeld heeft.

PSG moest het nog altijd stellen dankzij Edinson Cavani en Neymar, maar het gemis van de twee supersterren deed zich amper voelen voor de koploper. Het team van Tuchel begon prima aan de wedstrijd en had uiteindelijk slecht dertien minuten nodig om de score open te breken. Dani Alves bracht de bal scherp voor het doel van Montpellier, waarna verdediger Layvin Kurzawa de bal op overtuigende wijze tegen de touwen kopte: 1-0.

Daarmee leek er geen vuiltje aan de lucht voor PSG, maar de bezoekers wisten na precies een halfuur voetballen toch op gelijke hoogte te komen. Florent Mollet mocht aanleggen voor een vrije trap en verraste Gianluigi Buffon uiteindelijk in de korte hoek: 1-1. PSG voerde het tempo daarna echter nog even op en ging dankzij Ángel Di María alsnog met een nipte voorsprong aan de thee. Een fraaie vrije trap van de Argentijnse creatieveling zeilde via de onderkant van de lat binnen.

Kort na de onderbreking was Kylian Mbappé dicht bij de 3-1, maar hij stuitte op doelman Benjamin Lecomte. Aan de overzijde voorkwam Buffon de gelijkmaker van Vitorino Hilton. Montpellier bleef lang in de wedstrijd, maar in de laatste twintig minuten moest de ploeg alsnog capituleren. Christopher Nkunku zorgde uit een hoekschop voor de 3-1, Hilton schoot de bal in eigen doel en Kylian Mbappé scoorde via het lichaam van een tegenstander.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is een heel inconsistent speler dat zeker maar wat vervangt hij neymar toch ongelooflijk goed. Eerst de MOTM tegen man united met 2 assists en nu deze vrije trap. Met neymar erbij, met mbappe en deze di Maria in vorm zie ik psg echt wel de ucl winnen dit seizoen.

20 februari 2019 om 23:11

Snap nooit wat mensen zo bijzonder vinden aan Psg.
Psg zal met hun huidige transferbeleid nooit de CL winnen.
Psg mag in het rijtje ; Dortmund , Roma , Napoli etc. Niet Man C , Bayern , Barca.

20 februari 2019 om 23:19

Ik heb helemaal niks met psg hoor maar je overdrijft echt wel met je opmerking. Ze winnen reeds nog zonder enige moeite tegen man united en hebben gewoon bijna op elke positie een wereldtopper. Je kan ze gerust in dat rijtje zetten en waarom zou je city wel in dat rijtje zetten maar psg niet? Hebben nog niks bewezen in de ucl. Zijn de 2 voorbije seizoenen vroeg uitgeschakeld door liverpool en Monaco dus vind het best raar dat je city dan wel zo een wereldclub vind.

21 februari 2019 om 00:21

Mwah , ben ondanks hun geweldige selectie niet overtuigd van Psg.
Dortmund en Napoli in vorm zal dit PSG 7 uit 10 potjes klaren.

PSG kampt met hetzelfde probleem als Bayern (de afgelopen jaren).. PSG kan op 50% makkelijk kampioen worden in de competitie. Er is gewoon te weinig weerstand voor ze om zich door te ontwikkelen. (jeugdspelers)spelers als Nkuku of Kimpembe ofzo kunnen zich best doorontwikkelen , maar een Neymar die zal er niet beter van worden , is ook niet beter geworden sinds zn overstap. Een Veratti die op zeer jonge leeftijd is overgekomen (toen hij overkwam viel de dominantie wel mee in vergelijking met nu).
Een Draxler , die ik een gewelidige toekomst had voorspelt , had onderhand een van de beste nummer 10 moeten zijn , ontwikkeld zich ook niet verder.
Mbappe gaat op dezelfde voet door als bij Monaco maar dan iets beter omdat ie gewoon 10x betere spelers om zich heen heeft.

Bayern precies hetzelfde..waren veel te comfortabel en vallen nu flink op hun bek. Ja kunnen nog kampioen worden , maar wanneer was het voor het laatst dat Bayern voor een gelijkspel ging (tegen nota bene een team met een stuk minder aanzien dan Bayern)..

Mja , ik weet dat deze mening door bijna niemand gedeeld wordt.
Mocht PSG dit jaar CL winnen dan stort ik 25euro op je rekening

21 februari 2019 om 00:38

Nou, ik ben het zeker niet oneens met je mening en respecteer die ook. Psg is een club die pas een aantal jaar geleden een naam voor zich zelf heeft gekregen en dat dankzij het geld dat ze erin gestopt hebben net zoals city. Ik heb liever dat ze nu gewoon degraderen dan dat ze kampioen worden maar ik vind ze dit seizoen echt heel overtuigend spelen. Tegen liverpool(thuis) en recent nog tegen manu hebben ze laten zien ook Europese topclubs te kunnen verslaan en hebben met mbappe en neymar ook 2 wereldaanvallers in huis. Het is de vraag of ze zich staande gaan houden tegen een barca real of atletico maar als ik barca zo zag spelen gisteren dan denk ik niet dat psg zo kansloos is. Of ze cl gaan winnen is natuurlijk helemaal niet zeker maar ze horen voor mij wel als favorieten door hun vertoonde spel dit seizoen (ten opzichte van het magere seizoen van real bayern en barca) en hun selectie.

21 februari 2019 om 00:59

Een betere kans dan dit krijgt PSG niet.
Man U is al jaren geen topclub (enkel qua aanzien nog) , Barca loopt niet heel erg lekker , Bayern loopt totaal niet , Liverpool stottert (maar voor hoe lang?) , Real Madrid is dramatisch.
Denk dat ze tegen Atletico en/of Juventus geen schijn van kans maken.
Het is nu of nooit. Maar zelfs nu de topclubs niet zo lekker draaien , geloof ik niet in eens CL winst voor Psg.

Di Maira, wat een wisselende speler. Geflopt bij United, pieken en dalen bij Real Madr en nu (los van deze opleving) mondjensmaat bij PSG. Snap niet wat "ze" in hem zien.. overigens wel echt een wereldknal, die vrije poeier. Zo maak je er maar 5-10 in je leven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren