Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vorm: ‘We spreken beiden Nederlands, dat maakt het er gemakkelijker op’

Laatste update:

Tottenham Hotspur presenteerde vrijdag Michel Vorm. De Nederlandse doelman kwam over van Swansea City en gaat op White Hart Lane de concurrentie aan met Hugo Lloris en Brad Friedel. De dertigjarige Vorm vindt het niet erg dat hij keihard moet vechten voor een basisplaats, zo vertelt hij in gesprek met het clubkanaal van the Spurs.

/

“Ik heb veel goede doelmannen gezien en heb met veel goede keepers samengewerkt en dat is altijd heel plezierig geweest. Je moet concurreren, maar ook een goede collega zijn. Dat probeer ik altijd te zijn, ook nu bij Tottenham”, aldus Vorm. De ex-keeper van Swansea City, FC Utrecht en FC Den Bosch denkt dat Tottenham komend seizoen mee kan draaien in de top van de Premier League.

“Als we goed beginnen, kunnen we met de grote clubs meedoen. Het team heeft veel kwaliteit, ik heb bovendien goede verhalen gehoord over de manager en de spelers”, zegt de vijftienvoudig Oranje-international. “Dit is één van de beste clubs in de Premier League en ik zie uit naar de hele uitdaging.” Vorm sprak ook nog even met Jan Vertonghen, de verdediger van de club uit Londen, die al twee jaar op White Hart Lane actief is.

“Ik ben hem door de jaren heen vaak tegengekomen. We spreken beiden Nederlands en zijn vrouw is een Nederlandse en dat maakt het er allemaal gemakkelijker op. Het is fijn om met iemand goed te kunnen praten die hier al meerdere seizoenen speelt. Jan is een goede jongen en gaat me zeker helpen.” Vorm blikte in het interview ook nog terug op het WK in Brazilië, waarop hij in de troostfinale Jasper Cillessen verving.

“Het waren geweldige wedstrijden, vooral voor de fans”, legt Vorm uit. “Het was een mooi WK en ik ben blij dat ik een paar minuten heb kunnen maken. We zijn best tevreden over de derde plaats, het was een mooie teamprestatie.”


Denk jij dat Michel Vorm komend seizoen Hugo Lloris uit de basis speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

heb mijn twijfels of hij veel aan keeper toe zal gaan komen, lloris is ging kleintje en friedel staat ook altijd zijn mannetje als die speelt

2 augustus 2014 om 13:26

In principe heb je gelijk en ik vraag me ook af of dit niet alsnog alvast inspelen is op een mogelijk vertrek van Lloris. Voor Friedel gaan de jaren denk ik zometeen toch echt wel tellen.
Echter, vorig jaar speelde Lloris echt een klote seizoen en was hij vond ik vrij onbetrouwbaar voor zo'n topkeeper. Als hij weer zo speelt, heb ik er geen moeite mee als Vorm tussen de palen verschijnt.

2 augustus 2014 om 13:32

Inderdaad. Lloris is voor mij echt wel een goede keeper, maar had het vorig seizoen erg moeilijk. Veel slechte wedstrijden gekeept. Nu heb je in ieder geval dat als Lloris weer slecht keept, je Vorm gelijk kan inpassen. Overigens is Friedel inderdaad ook niet slecht.

2 augustus 2014 om 18:27

Hij is 30 en wilt nog wat knaken pakken, hij weet natuurlijk zelf dat zijn kans op spelen minimaal is.

2 augustus 2014 om 20:40

hij is echt niets minder dan die andere keepers daar hoor ik zie vorm gewoon in de basis komen zeker als die Lloris na psg gaat wat ik wel verwacht

Vorm zal Hugo Lioris niet snel uit de basis spelen, maar ik denk dat als Vorm zijn kans grijpt hem met beide handen aanpakt. En zo zal zijn eerste seizoen zijn denk ik!! Misschien dat Hugo Lioris wel na dit seizoen weggaat en dan zal Vorm wel eerste keeper worden.

Nee Lloris speelt ie er echt niet uit, Friedel wordt zelfs nog lastig te verslaan

Toch een rare zet van Tottenham om zowat drie klasse keepers in de selectie te hebben. Lloris blijft dit seizoen sowieso aangezien hij pas geleden zijn contract heeft verlengd. Ik zie Vorm Lloris er echt niet uitspelen, die vind ik een van de beste. Friedel wordt nu wel erg oud maar hij speelt altijd wel goed als het moet. Vorm maakt hier wel een enorme gok en ik hoop dat hij de concurrentiestrijd toch gaat winnen.

2 augustus 2014 om 13:31

Ik begrijp je punt, maar realistisch bezien zal Friedel toch echt op korte termijn af gaan haken. Hij is inmiddels 43! Ik denk dat Vorm dus ook best 2e keeper zal worden dit seizoen.

Lloris is in principe de beste van de drie ja, maar het zal je misschien ook opgevallen zijn dat hij vorig seizoen enorm matig draaide. Ik baalde er echt van, want dan heb je een keer een échte topper, maar speelt 'ie de helft van de tijd als een natte krant. Mocht hij dit seizoen zijn topvorm weer hervinden en stabiel presteren, dan is de kans reëel dat hij (helaas) voor een mooi bedrag weggaat, maar zitten we alsnog in een prima situatie omdat Vorm gewoon een betrouwbare keeper is. Ik vind het een prima zet van Spurs, met name als je kijkt hoe weinig Vorm eigenlijk gekost heeft.

2 augustus 2014 om 13:34

Waarom blijft lloris? Als jullie 90 mil op tafel leggen is hij weg.

Het lijkt me niet dat ze hem halen om vervolgens Friedel op te stellen bij afwezigheid van Lloris. Friedel wordt daar straks gewoon de keeperstrainer.

Ook chadli en dembele spreken gewoon nederlands. Verder denk ik wel dat Vorm 2de keeper kan worden ipv Friedel. Eerste keeper lijkt onmogelijk.

Eriksen spreekt toch ook gewoon Nederlands?

2 augustus 2014 om 18:28

Vd Vaart toch ook?

2 augustus 2014 om 18:54

Die zit er al een tijdje niet meer.

2 augustus 2014 om 19:36

Oh echt? Sinds wanneer? En waar speelt hij nu dan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren