Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voorstel voor Van den Brom is volstrekt onbespreekbaar’

Laatste update:

ADO Den Haag is niet van plan om trainer John van den Brom voor een appel en een ei naar Vitesse te laten gaan. De club uit de Hofstad, die komend seizoen in de Europa League actief zal zijn, heeft een eerste voorstel van de Arnhemmers om het tot volgend jaar zomer doorlopende contract van de coach af te kopen, afgewezen.

/

“Het eerste voorstel is volstrekt onbespreekbaar”, zegt eigenaar en commissaris Mark van der Kallen tegen Omroep Gelderland. ADO gaat in ieder geval niet met de Gelderse club om de tafel. “Iedereen zit ver weg. Die dingen gaan telefonisch. Wij hopen natuurlijk snel op duidelijkheid, want maandag begint de eerste training. Maar verder heb ik niets meer gehoord van Vitesse en wacht ik af.”

Van den Brom, die in het verleden als speler actief was in het Gelredome, is volgens Omroep Gelderland zelf al rond met de club van Merab Jordania. De 44-jarige Amersfoorter sprak deze week met zaakwaarnemer Louis Laros in Frankrijk met Jordania, met als gevolg dat enkel de clubs er nog uit moeten komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ado heeft groot gelijk dat ze er het maximale uit willen halen. En Jordania heeft genoeg geld.

24 juni 2011 om 20:43

Ach, komt ook wel goed. Pas de eerste ronde, dan bied je niet hoog. Uiteindelijk zal hij wel voor een ton of 2 weg gaan en is iedereen weer blij.

24 juni 2011 om 20:46

Doe dat bedrag maar x5. Twee ton gaat natuurlijk nergens over.

24 juni 2011 om 20:47

1-jarig contract en hij verdiend een paar ton bruto per maand. Als je meer dan 2 ton vraagt ben je niet marktconform bezig. Dan maak je er een arbitragezaak van.

Salaris x10
Transferbudget x10

Simpele taart die hier gebakken gaat worden.

24 juni 2011 om 20:49

Voor een trainer die een ton per jaar verdient en nog een éénjarig contract heeft? Ik weet niet wat jij normale bedragen voor een trainer vindt, maar een miljoen voor een Eredivisietrainer gaat nergens over.

24 juni 2011 om 20:49

@fair

hij heeft ook geen lang contract meer hè dus waar jij over praat slaat natuurlijk ook nergens op.

24 juni 2011 om 21:00

Uhhh iedereen in de voetbalwereld probeert te verdienen aan transfers. Je maakt er nu schande van dat een succes trainer die duidelijk in waarde is gestegen dat den haag daar winst op wilt maken. Niet zo raar lijkt me

24 juni 2011 om 21:02

Zal ik toch wat meer ingredienten in die taart van je gooien.

Mocht het namelijk tot een arbitragezaak komen, zal dit voor Ado juist gelegenheid scheppen de som te verhogen, nu Vitesse niet conform de regels heeft gehandeld door Van den Brom te benaderen zonder medeweten van Ado zelf.
Daarnaast zal er geen sprake van een positieverbetering zijn en zal ook op dat aspect de som niet verlaagd kunnen worden.

Een grens tussen marktconformiteit en wettelijke conformiteit plus positieverbetering? Het geld stroomt binnen.

24 juni 2011 om 21:20

Ja je kunt er ook gewoon een kant en klare maaltijd van maken.
Want zodra Vitesse een bedrag tussen de 2 en 3 ton bied is Johnnie gewoon naar Vitesse toe omdat Ado het gewoon zal Accepteren.

24 juni 2011 om 22:19

nouja geen positieverbetering? een super de luxe trainingscomplex van 12 miljoen tegenover een schamele hoeveel ton?

24 juni 2011 om 23:18

Maar ADO speelt wel Europees Voetbal en Vitesse niet, dus op dit moment zeker geen positieverbetering. Ik denk niet dat de rechter zulke dingen laat afwegen van een complex dat er nog moet komen. Gaat eerder om de sportieve prestraties, en daarom is van ADO naar Vitesse geen stap vooruit.

25 juni 2011 om 01:58

arbitrage verliest vitesse.......

sportief gaat hij er niet voor uit aangezien ado europese voorronde speelt....

alleen financieel kan hij er op vooruit en das niet genoeg om een arbitrage zaak te winnen...

25 juni 2011 om 05:06

Jij kent de ingredienten van de taart helemaal niet,dus het is nogal
suggestief wat je zegt,

en terecht contract is contract. En omdat meneer van den brom wat meer kan verdienen moet hij ineens weg.
Schijt eraan hebben gewoon aan contract houden

24 juni 2011 om 20:46

Om meer te verdienen? Hij heeft al heel vaak geroepen dat hij ooit trainer van Vitesse wilt worden. Nu kan hij goed verdienen, heeft een enorm transferbudget (voor Eredivisie begrippen) ter beschikking en zit hij ook nog eens bij de club van zijn dromen. Hier speelt echt wel iets meer dan ''wat meer verdienen.''

1-jarig contract, zal een paar ton bruto verdienen. Voor een ton of 2 zal hij dus op zeker vertrekken naar Vitesse en dan mag Ado nog dankjewel zeggen ook.

Overigens respectloos van alle Ado fans om zo over Jvdb te praten. Die man heeft ze voor het eerst in 37 jaar weer eens een top 5 plek bezorgd en bovendien ook nog eens Europa gebracht. Op blote knietjes zouden ze hem moeten bedanken dat ze eindelijk weer eens kunnen juichen in Den Haag!

24 juni 2011 om 23:03

laten we even niet vergeten dat ADO hem de kans in de eredivisie gegeven heeft had Vitesse hem ook willen hebben als ADO 15e was geeindigd ?

laten we ook niet vergeten dat het John van de Brom was die het hardste riep dat spelers zich met voetballen bezig moesten houden en niet met andere clubs want ze hebben allemaal nog een contract (verhoek,immers en dereijck)

laten we ook niet vergeten dat dankzij John van den Brom assistent trainer Bob Kootwijk zijn contract niet werd verlengd en hij al een nieuwe assistent Van Leeuwen heeft gehaald

Laten we ook niet vergeten dat John van den Brom al meerdere spelers heeft gecontracteerd voor het nieuwe seizoen (mulders ,hocher ,cherry en de Rijk)

laten we ook niet vergeten dat dankzij John van den Brom nu de deur is opengezet voor spelers die voor hem wel hadden willen blijven en hij nu notabene de eerste is die ervandoor gaat ondanks een doorlopend contract !

Natuurlijk zijn alle ADO supporters hem dankbaar voor afgelopen seizoen maar hij laat ons nu behoorlijk in de steek en dat zet enigzins kwaad bloed eerst roepen iedereen moet blijven en we gaan met iedereen om tafel en ook zelf zou hij zijn contract wel verlengen dit zou weleens de ommekeer voor Ado kunnen zijn en het is nog maar de vraag of we dat op kunnen gaan vangen.

Dus dank je wel zeggen en op de blote knietjes bedanken is een beetje overdreven !

25 juni 2011 om 05:21

Ten eerste, adodenrich, je hebt echt volkomen gelijk!

Ten tweede, ik hoorde vd Brom ook nog zeggen dat hij wel naar Vitesse wilde gaan ooit maar nooit als de club wordt gerund door Jordania. En wat doet ie nu.....?

24 juni 2011 om 21:21

Vergeet niet dat Vitesse in zijn hart zit.
Want er zijn genoeg andere clubs waar hij
meer kan verdienen.
Ook de ambitie spreekt hem aan.
Bij ado is volgend jaar de ambitie gewoon middemoter
en over 2 jaar misschien gewoon vechten tegen
Degradatie.

Vitesse moet maar een leuk bedrag overmaken want dat is wel net zo netjes ten opzichte van Ado. Ik denk dat Ado wel 1 miljoen tegemoet kan zien van Vitesse.

Smerig zakenmannetje die Kallen. Wat denkt die nou? de hoofdprijs te halen voor een trainer met nog jaar contract. Pech voor hem Johnnie wil niets liever dan terug naar het oude nest. v/d Brom gooit het straks gewoon op positie verbetering en via de rechter loopt die straks gratis over naar Vitesse. Kallen je bent gewaarschuwd!

24 juni 2011 om 20:43

Gaat je niet lukken, want dan gaat het om sportieve en financiële verbetering en het is logisch dat ADO een behoorlijk bedrag wil zien. En gelijk hebben ze.

24 juni 2011 om 20:44

Het is sportief en financieel een verbetering, 1 leuk seizoen maakt daar geen verandering in.

24 juni 2011 om 20:46

Er is niet aan te tonen bij een commissie dat Vitesse een sportieve verbetering is. Aangezien Vitesse al jaren niets gepresteerd heeft. Ajax won dat niet eens op dat punt ten tijde van Suarez. Toen werd het niet beoordeeld als aantoonbare aanzienlijke sportieve verbetering.
Ado--> Europees
Vitesse--> niets

ik heb niets tegen Vitesse. Ik zie het objectief.

24 juni 2011 om 20:47

Sportieve verbetering als je naar Vitesse gaat?? Sorry maar twee woorden; Europa League.

24 juni 2011 om 20:49

Financieel zal het ongetwijfeld een verbetering zijn. Maar op dit moment, met in het achterhoofd het afgelopen seizoen, is vitesse zeker geen sportieve verbetering in mijn optiek. ADO speelt dit jaar wel Europees voetbal en Vitesse heeft op een haar na de nacompetitie ontlopen. Dat er bij Vitesse meer geld is, doet dat naar mijn mening niet echt wat aan af.
Vitesse wordt wel een sportieve verbetering als de ambities van Jordania werkelijkheid worden..

24 juni 2011 om 20:51

Voorronden Europa is nog geen Europa, daarbij weegt financiële verbetering zwaarder dan sportief, omdat sportieve prestaties niet 'tastbaar' zijn en geld wel. Laat het sportief elkaar nou niet zoveel ontlopen de laatste jaren m.u.v afgelopen jaar. Dan heeft ADO heeft geen poot om op te staan.

24 juni 2011 om 20:53

@ Fair

Wat nou Europa League, zij ze er al dan? zo'n pauper wedstrijd ergens in het verre oosten zit niemand op te wachten en dan verlies je daar kansloos wat heb je dan?

24 juni 2011 om 20:54

Het zal zo ver niet komen. Vitesse betaalt wel. Zo niet, dan denk ik niet dat ze met een zaak een kans maken. Maar bij zo'n zaak wint niemand.

24 juni 2011 om 21:02

Positieve verbetering? Op basis van wat baseer jij dat dan? Het is niet zo dat Vitesse jaarlijks om de cl plaatsen speelt.

24 juni 2011 om 21:06

Dat verwacht ik ook niet, maar men ( -lees Ado), moet niet zomaar denken dat hier een astronomisch bedrag op tafel neergelegd moet worden voor v/d Brom. En Vitesse kenende zal het heus geen belachelijk laag bedrag zijn geweest. Kallen denk nu gewoon ouderwets te kunnen cashen. En dan v/d Brom een geldwolf noemen..

24 juni 2011 om 21:15

@bodjeck19

Den Haag wel dan? op 1 seizoen na is Vitesse gewoon een stap omhoog, zeker met wat er nu in het vooruitzicht ligt. Alleen een blinde ooievaar ziet dat niet.

24 juni 2011 om 22:20

Idd Vitesse betaald wel, en anders halen ze gewoon Van Gaal

24 juni 2011 om 22:57

Een groen randje terwijl je geeneens de feiten kent? Ajax heeft nimmer een arbitrage zaak aangespannen tegen Groningen dus kan Ajax deze ook niet verloren hebben.

Ik heb niks tegen Groningen maar zie het wel graag objectief.

25 juni 2011 om 12:45

Ik ken de feiten uitstekend. Het was niet helemaal correct opgeschreven, daar heb je gelijk in. Suarez was degene die de arbitragezaak aanspande, al is het nog altijd onduidelijk wat de rol van Ajax hier in was. Het punt was dat ze het toen gooiden op de positieverbetering sportief. En daar wonnen ze hun zaak niet. Waarna Ajax en Groningen er een dag later alsnog uitkwamen.

24 juni 2011 om 20:44

Al zal hij naar de rechter gaan. Gratis gaat ie sowieso niet, hij zal dan in ieder geval zijn contract af moeten kopen!

24 juni 2011 om 20:47

Nu ja voor Jordania begrippen gratis dan.

24 juni 2011 om 20:51

He Romulus als er 1 een smerig zakenmannetje is dan is dat die jordania van jou clubje wel met zun achterbakse actie de hoofdprijs zal die jordania van je betalen!

24 juni 2011 om 20:53

We zullen zien. Jordania is wat dat betreft een hele sluwe man.

24 juni 2011 om 22:03

Je hebt gelijk Romulus. Sluw, want slim is heel iets anders. Sluw is op een achterbakse manier proberen met vieze trucjes te krijgen wat je hebben wilt. Die omschrijving past ook wel bij Jordania. Niet eerst Ado inlichten en volgens de regels handelen. Nee eerst met vdbrom praten. En ja Ado kan niet anders dan nu gewoon voor de hoofdprijs te gaan.

24 juni 2011 om 22:21

Natuurlijk gaat Vitesse eerst met Brom praten, je moet natuurlijk wel weten of die er überhaupt wel open voor staat. Sluw is niet per definitie achterbaks. Ik heb Jordania nog niet op een achterbakse actie kunnen betrappen, jij wel?

25 juni 2011 om 02:01

van der kallen ook door de hoofdprijs te willen........

en voet bij stuk houd ie!!!!

Denk dat niemand dit onterecht gaat vinden. Ado zit financieel niet super en V/D Brom heeft een contract. Dus moet Vitesse dat afkopen. En dat kunnen ze makkelijk.

voor diverse spelers vragen ze ook miljoenen ( wijnaldum Fer ) met nog een contract voor een jaar en vitesse vindt hem top dus 1 + 1 is ????

24 juni 2011 om 20:52

Maar een speler is altijd veel meer waard dan een trainer! Villas Boas is in deze een uitzondering, en ik denk dat hiermee een nieuwe trend is ontstaan. Maar 1 miljoen voor een trainer kom op! Dat gaat geen club betalen, zeker niet voor een john van den brom...

Het gaat ook niet alleen om Van den Brom, maar ook om Ado. Ik denk dat spelers als Verhoek, Immers en Derijck nu van den Brom weggaat ook eerder geneigd zijn te vertrekken.

24 juni 2011 om 20:48

Die kans wordt in elk geval groter.

ADO ziet $$$$$ tekens. Dit is nou precies waarom vitesse ook geen nederlandse spelers haalt. Ze worden niet meer te betalen. Vitesse zal v.d.brom wel binnen hengelen want er ontstaat op deze manier toch geen weg meer om bij ado te blijven en vitesse heeft de zin op v.d.brom gezet.

24 juni 2011 om 20:50

Heb jij enig idee wat DH vraagt dan? Uiteindelijk zullen ze er wel uit komen, maar we moeten natuurlijk niet gaan denken dat Vd Brom voor een appel en een ei weg mag omdat zijn liefde Vitesse voor de deur staat. DH moet ook aan zichzelf denken.

24 juni 2011 om 21:10

ik denk eerder €€€€ tekens, want die zijn meer waard dan $. geef ze ongelijk dan ze hebben toch recht op.

24 juni 2011 om 23:22

Achja geef ze eens ongelijk. Ze hebben een fantastisch jaar gedraaid en willen niet dat de kern vertrekt. Ze willen zoveel mogelijk spelers bij elkaar houden en ook de trainer, dan kan je verder bouwen, al denk ik niet dat ADO het veel beter gaat doen dan dit jaar. Maar ADO wil hun geraamte gewoon niet kwijt, is dat heel gek?

Van Der Brom heeft het leuk gedaan bij ADO Den Haag, maar hij brengt Vitesse echt geen stap verder, het is maar een gewoon modaal trainer die heel veel meeval heeft gehad met ADO Den haag .En ik ben zeker van als zou hij bij ADO blijven dan nog zal hij prestatie niet gaan herhalen

eerste bod wordt altijd afgewezen is standaard, dat hoort bij het spelletje.

Waar gaat het heen. Dat Chelsea 15 miljoen over heeft voor een trainer betekent nog niet dat een trainer dat iemand als van de Brom veel geld moet gaan kosten.

Ik verwacht nog een zware onderhandelingsperiode... Ado wilt gewoon de hoofdprijs, Vitesse is niet van plan om een miljoen uit te geven aan een trainer met een 1jarig contract.
Wat is eigenlijk de maximale binnenlandse transfersom ooit geweest van een trainer in euro's?

Wat zou er gebeuren als Vitesse dat bedrag niet gaat betalen? Ik lees op vi.nl dat Ado met Steijn al een nieuwe trainer heeft voor aankomend seizoen. Dadelijk is Van den Brom clubloos aankomend seizoen, zou toch wel vreemd zijn

als ik ado was zou ik er een principezaak van maken. Vitesse heeft 50 miljoen te besteden, dus de vraagprijs lijkt me duidelijk

24 juni 2011 om 21:09

Nou wat had jij dan in gedachten? En waarom moet ADO er een principe zaak van maken? Welk principe? Wees eens duidelijk.

25 juni 2011 om 11:30

Simpel... als de trainer zonder van te voren overleg te plegen aan tafel gaat zitten met een andere club, is dat op z'n zachtst gezegd niet netjes. Dus zou ik, als ik ADO was, geen enkele medewerking verlenen aan zo iemand. Als je dus de vraagprijs idioot hoog maakt, haakt de club vanzelf af.

25 juni 2011 om 14:25

Het gebeurd overal, en altijd. Niet netjes ja wellicht, je wil als club toch eerst duidelijk van een trainer of die überhaupt open staat voor vertrek. Den Haag heeft niets aan een trainer die daar met tegenzin zit, dus met een idioot hoge vraagprijs zullen ze wel niet komen.

Naar verluidt heeft Vitesse een bod van 1,5 ton neergelegd. Wat ik al redelijk pittig vind voor een trainer met 1 jaar contract. ADO zal wel iets van 5 ton willen.

24 juni 2011 om 21:09

Tjonge jonge, denk eens na wat je zegt.

Nu weet ik dat je bij elk bericht over Vitesse negatief reageert, wat lijkt je duidelijk als je 50 miljoen te besteden hebt?
1 lekker duidelijk.

Maak der een procedure van, met altijd een verliezer.
En stel,ja stel dat het Ado zou zijn dan zou het in jou ogen altijd onterecht zijn.

Veel plezier met je negatieve reacties over Vitesse, suc 6 met je club in Tilburg.
Jammer dat Vitesse en Willem 2 elkaar in competitie verband niet meer tegen komen, veel plezier in de JP

24 juni 2011 om 22:24

oww daar hebben we willowfield weer.

Jij zou eigenlijk een Ban op Vitessetopics moeten krijgen. Sjonge jonge wat een provocerende opmerking elke x.

On: zen jaarsalaris max. dus een paar ton.

Terecht dat er een afkoopsom betaald moet worden, maar op het moment dat het niet rond komt zit je met een ongemotiveerde trainer.

Dat Ado Europees speelt is fantastisch, alleen komen die niet ver denk ik,(wat ik btw erg vervelend vind) dus een financiele verbetering weegt vrij zwaar op dat moment.

Hoop dat Ado en Vitesse er op een nette manier uitkomen,ado met een leuk transfer bedrag, Vitesse met een potentiële goede trainer.

Succes

Natuurlijk moet Ado minimaal een miljoen vragen voor John van de Brom. Vitesse heeft al naar buiten gebracht dat van de Brom de nieuwe hoofdtrainer wordt, dus Vitesse kan al niet meer terug. Een arbritage zaak zal Van de Brom altijd verliezen, want Ado speelt volgend jaar europees voetbal en is hoger geeindigd. Dus van een funktieverbetering is gezien het afgelopen seizoen geen sprake. Alleen een hoger salaris zal nooit genoeg zijn om deze zaak te winnen. Als Ado voet bij stuk houdt, en dus ook van de Brom aan zijn contract gaat houden, zal Vitesse dat miljoen echt wel gaan betalen. Ze kunnen het nooit maken om komend seizoen nu niet met van de Brom als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Bovendien heeft Fc twente volgens mij zelfs 1,3 miljoen ontvangen voor Preudhomme, al had die nog een contract voor 2 jaar.

24 juni 2011 om 21:38

JE geeft het zelf al aan: Preudhomme 1,3 met een contract van twee jaar. Hij verdiende neem ik aan meer dan v/d Brom, trainde de landskampioen en is weggekocht door een sjeik die lacht om miljoenen.

Van functieverbetering is wel degelijk sprake; afgezien van het afgelopen seizoen is Vitesse gewoon een stap hoger. Helemaal als je bedenkt dat het in Arnhem de afgelopen 10 jaar alleen maar bergafwaarts is gegaan, terwijl er nu juist weer volop perspectief is.

Denk nou eerst ff na voor je het eerste dat in je opkomt hier plempt.

Ado zal wel niet zeggen van: je hebt ons zoveel gebracht je mag transfervrij vertrekken

Terecht dat ADO haar bedrag niet aanpast. Het 1e bod zal wel 1ton zijn ofzo. Ik denk dat het uiteindelijk een half tot een miljoen wordt. Alleen dreigt er ook een leegloop als Vdbrom vertrekt, dus vraagt ADO veel, logisch.

Die ado voorzitter wil nog even stoer doen. Voor vd brom was ado nergens en ik oktober is het weer zover. Dus nu wil hij nog even de stoere kerel uithangen. Voor vd Brom, die minder dan 400 duizend verdiende zal misschien een half jaar salaris worden overgemaakt. Vervolgens kan de voorzitter dan weer hard onderhandelen over Verhoek die nog een jaar contract heeft maar dat wordt ook niet meer dan 1,5 miljoen. Aissati had nog een jaar contract en daar stond 1,5 miljoen in de optie en wellicht is er nog minder betaald. Alles bij elkaar heeft Ado dan een paar miljoen en dan moet weer heel goed gescout worden om er wat van te maken. Ik vind Ado een sympathieke club maar de as Bulyikiin-verhoek was al verbroken omdat de eerste transfervrij vertrekt dus moet Ado niet de schuld aan Vitesse geven als het volgend seizoen minder wordt.

24 juni 2011 om 22:09

Lul niet zo stom joh deze actie heeft Vitesse over zichzelf uitgeroepen heeft niks met stoer doen te maken. Je oogst wat je zaait!

Op NOS teletekst staat dat hij voor 2 jaar heeft getekend.

Waarom denken veel mensen aan een leegloop bij ado??? ze hebben allemaal een doorlopend contract.

24 juni 2011 om 21:12

Zegt toch helemaal niets contracten, betekend alleen dat er gedokt moet worden voor de spelers maar betekend helemaal niet dat ze niet kunnen vertrekken.

Verhoek heeft nog een cotract voor twee jaar beste remco denk na voordat je iets zegt.

Het is gewoon heel simpel als Vitesse zijn jaar salaris overmaakt aan Ado + een paar tonnetjes extra zullen ze wel akkoord moeten gaan.

Dan hebben ze namelijk netjes zijn contract afgekocht + wat extra's.

Dit alles natuurlijk alleen als er geen clausule in ze contract staat want dan is die natuurlijk geldig.

Zodra Ado met bovenstaande niet akkoord gaat en hij gaat arbitrage zaak beginnen wint hij deze zeker want ook finacieel zal hij wel een sterk verbeterd contract aangeboden hebben gekregen.

Al met al Ado moet lekker zo doorgaan dan hebben ze straks gewoon een arbitrage zaak aan hun broek waarin ze zeer zwak staan!

24 juni 2011 om 22:15

Oh ja leg eens uit de heer van de Brom tekent met zijn volle verstand een contract voor een aantal jaar gaattie toch lekker een jaar op de bank zitten.... hoe bedoel je zwak in en arbitragezaak... Verder moet die dronken aardbei van een jordania met een fatsoenlijk bod komen... 7 a 8 ton minimaal.

ach ze zullen er wel uitkomen, voor de Ado fans is het zuur... en begrijpelijk.. Maar positieverbetering wat ik hier boven lees... gaat hem niet worden, maar Ado, zal hem echt wel laten gaan. Ze willen gewoon geld verdienen, en dat is terecht.

v/d Kallen heeft ook geen ballen!
Noem dan man en paard en zeg wat het eerste bod was, nu is het alleen maar giswerk!

Die van de Brom gaat heus wel naar Vitesse, daar ben ik van overtuigd. Desnoods stopt oom Merab er nog meer centjes in en dan gaat die van der Kallen ook wel overstag.

ik vind dit een hele rare manier om te laten zien dat je niet met vitesse wil praten omdat ze te laag bieden. doe dit gewoon intern...

wie is deze rare snuiter???

moet hij alles in het openbaar zeggen. dat is toch nergens voor nodig.
of wil meneer zo graag de prijs opdrijven?

24 juni 2011 om 21:35

De man heeft ook zijn three minutes of fame.

ADO speelt op 14 juli al zijn eerste wedstrijd, Vitesse pas op 7 augustus, tegen ADO ...
Het lijkt me dat ADO toch zal gaan toegeven en zich snel met een nieuwe trainer voorbereiden op hun Europa League kwalificatiewedstrijd.

24 juni 2011 om 23:12

maak je geen zorgen de nieuwe trainer zit er al heel wat jaartjes en heeft vorig jaar zijn diploma hoofd coach gehaald ; Maurice Steijn dus alle tijd zou ik zeggen

Meneer is alweer vergeten wat John voor zijn club heeft betekend.
Gewoon standaard afkoopsom hanteren en als goede vrienden uit elkaar gaan.
Zo iets gun je John toch na zo'n seizoen ? Vitesse is zijn liefde en bied nu de mogelijkheid met een groot budget te werken.

Stank voor dank !!!!

24 juni 2011 om 23:25

Van Der Kallen heeft hem wel de kans gegeven om zich te bewijzen in de Eredivisie, wat toch een risicotje was. Dus wat jij zegt klopt deels niet. Van Den Brom heeft veel aan ADO te danken.

De overgang van Van den Brom is al rond. De Gelderlander heeft dit al op de site staan.

Arnhem - John van den Brom tekent een contract voor twee seizoenen als hoofdtrainer van Vitesse. Vrijdagavond onderhandelde de Arnhemse club met ADO Den Haag over de afkoopsom voor de 44-jarige coach uit Amersfoort. Van den Brom had bij ADO Den Haag een contract tot medio 2012.
Maurice Steijn is de nieuwe trainer van ADO Den Haag.

Die Kallen ruikt gewoon de poen van Jordania en begint nu moeilijk te doen, de geldwolf. Eerst al dat gepiep dat van de Brom al met Vitesse gepraat heeft en nu op deze manier de prijs weer opdrijven.

24 juni 2011 om 21:45

Moet ADO hem dan voor een prikkie laten gaan terwijl ze weten dat Vitesse het contract van John toch wel afkoopt? Dit is juist heel slim van Mark van der Kallen!!!

24 juni 2011 om 22:02

Ben je een beetje gefrustreerd dat de deal nog niet rond is dat je gelijk moet gaan schelden. Wat ik net zei is gewoon de waarheid en daar is totaal geen reden toe om mij idioot te gaan noemen. Doe maar gauw je zwart-gele bril weer af, ADO laat hem echt niet voor 2 ton gaan.

24 juni 2011 om 22:16

Nee hoor en dat schelden valt volgens mij wel mee maar deze man wil er gewoon een slaatje uit slaan omdat Vitesse nou eenmaal geld heeft. Hoop niet dat Vitesse hier aan mee doet, dan maar geen van de Brom. En nogmaals 2 ton is meer als genoeg voor een jaarcontract.

25 juni 2011 om 01:30

ok deal geen van den brom voor vitesse

Dit gaat nog leuk worden haha. Ik snap dat ze geld willen hebben. Als het tot aan een arbitragezaak moet komen dan denk ik dat Ado den Haag volgend seizoen geen leuk seizoen gaat hebben, mochten de clubs het ook dan niet eens worden. Dan zitten ze met een coach die ongemotiveerd aan het werk is. Die er dus ook de kantjes vanaf gaat lopen. Ben je klaar mee als club. Dan vrees ik volgend seizoen degradatievoetbal voor den Haag. Maarja zover is het nog niet, dus laten we niet op de zaken vooruit lopen.

24 juni 2011 om 22:10

We hebben nog een nieuwe Assistent nodig voor Steijn :P Dus VD Brom je ben welkom

Geef van der Kallen in deze groot gelijk.

ADO maakt een geweldig jaar door, vooral nu met EL. Het gevoel is goed in de groep, en we hebben er een ploeg bij die de 'toppers' kan verslaan. Wat willen we nog meer? Wat hier al is vermeld. Als vd Brom gaat gaan Derijck, Verhoek, Immers etc allemaal weg.

In de ogen van Jordania en van den Brom is het ook geheel te begrijpen. Zijn salaris krijgt een flinke boost en met Vitesse ga je de komende tijd verder komen dan met Ado.

Als vd Brom een beetje liefde voor Den Haag heeft, kiest hij voor Ado. En gaat er een mooi EL seizoen van maken.

Ado moet zijn poot stijf houden !!! Vitesse wil zo snel mogelijk het zwalkende schip van een kapitein voorzien en van Kallen ziet geld,en gelijk heeft hij. Nu zadelt Vitesse Ado met een probleem op zo kort voor aanvang van het nieuwe seizoen dus moeten ze dat maar met een flinke smak geld verzachten.
Aangezien de voorzitter van Vitesse bulkt van de poen zal Ado minimaal 2 miljoen op tafel willen zien komen.
Op positie verbetering hoeft vd Brom het ook niet te gooien want van de nr. 5 naar 15 is niet echt een stap voorwaarts.maar aangezien geld niet stinkt en het verleden van vd Brom zal hij graag naar Vitesse vertrekken.

24 juni 2011 om 22:27

hahahaha droom jij vaak?

2 miljoen, waar heb jij gezeten jongen? een contract voor 1 jaar en dan 2 mijloen afkopen haha.
3 ton is het maximum wat ze er evt voor kunnen geven.

ado heeft dit seizoen een uitschieter gehad. dat kan v.d.brom niet verbeteren volgend seizoen komen ze gewoon weer in het rechterrijtje. met de spelers die nog zullen vertrekken. Vitesse gaat 50 miljoen uitgeven aan spelers dus wel degelijk een verbetering.

overigens zie ik v.d.brom graag komen echt een clubman van Vitesse!

24 juni 2011 om 22:35

Nee,ik niet maar alle Vitesse fans trappen er allemaal met open ogen in 50 miljoen investeren in stuk voor stuk net niet voetballers.

Keep on dreaming !!!!! haha dit doet me denken aan een voorzitter van Vitesse een jaar of 10 geleden en we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

24 juni 2011 om 23:08

we shall see. hij heeft gezegd 50 miljoen, en wat hij daar nog allemaal omheen al doet of gaat doen heb je kunnen horen en zien.

we spreken elkaar nog voor de eerste wedstrijd.

Ze zien euro-tekentjes in Den Haag. Ik denk dat als er een bod van 3 ton ze het moeten accepteren gezien het contract van vd Brom.
Tevens heb je ook maar weinig aan een trainer die eigenlijk liever weg wil

fc den haag kan nu gewoon lekker cashen, kallen heeft gelijk.. brom wil.. vitesse will.. jordania wil.. dus kom maar met die poen, dan wilt fc den haag ook wel.

door zijn eerdere aangeven dat hij ze contract zou uitzitten, wat men geloofde in den haag, heeft den haag wel aankopen gedaan en spelers uit de selectie gezet. nu moet er een andere trainer even snel vd broms visie volbrengen.

ben benieuwd wat de uiteindelijke transferprijs gaat worden

Neem aan dat die georgiër ook met zijn voorbereiding wil beginnen, of begint die pas als hij het land weer in mag? Geeft wel goed weer in wat voor wereld diie v..d. Brom zich begeeft.

Die man denk zeker dat hij ADO ook als zijn lakeien kan behandelen. Geen munten geen trainer, zo werkt dat in nederland gooz.

Wij spelen europees, v.d. Brom vriendschappelijk tegen Chelski.

24 juni 2011 om 23:00

Jullie zijn er wel heel zeker van dat jullie die voorronde wel even winnen of niet? Hoofdstedelijke trekjes in Den Haag.

Vooralsnog zijn jullie nog helemaal nergens zeker van.

24 juni 2011 om 23:24

Waar ben je wel zeker van tegenwoordig in het leven,het kan alle kanten op. Nu is het ook niet zeker dat vd Brom naar vitesse zal verhuizen. Ik hoop het wel voor hem,maar vind ook dat Ado er wel wat aan mag verdienen. Zij hebben hem de kans gegeven om zich te bewijzen in de eredivisie,was toch een sprong in het diepe met hem en het is uiteindelijk goed gekomen. Het zijn zakenmensen en die gaan meestal tot het uiterste,met als eind resultaat een deal die voor beide partijen goed is.

25 juni 2011 om 00:18

Calimerogedrag van een provinciaal ongelovelijk wat een boerenpummelniveau tssss

Opmerkelijk als vd Brom na Vitesse gaat maar niet onmogelijk hij heeft er tenslotte een historie, maar toch vind ik het nog altijd een indianen boel bij Vitesse met het Jordania verhaal etc. Den Haag gaat Europa in en vd Brom zal wel flink salaris krijgen bij Vitesse maar toch raar dat hij dan niet verder gaat bij Den Haag met die voorruit zichten.

Met alle respect voor van de Brom maar wil Vitesse echt aan de weg timmeren dan moeten ze met een echte zwaargewicht als trainer komen. Van de Brom heeft het leuk gedaan maar kwam op het goede moment bij Ado, ik zie hem dit kunstje niet nog eens flikken maar buiten dat wil Vitesse goede spelers kunnen strikken dan moet men die lokken met een internationaal bekende trainer (zoals van Gaal). Spelers die twijfelen om naar Nederland te komen of spelers die kunnen kiezen tussen Vitesse of de top 4 Ajax, Twente, PSV en AZ kiezen nooit voor Vitesse maar dit zou veranderen als daar zo'n van Gaal aan het roer stond en natuurlijk een goede beloning.
Zo heeft het Sheringa met Adriaanse en van Gaal ook gedaan Jordania zou eens met de gewezen bankman contact moeten opnemen want die weet hoe je de weg moet bewandelen.
Dus Jordania gooi je geld nu niet weg aan zo'n beginneling als van der Brom maar ga voor een echte naam als trainer!

Het niveau van sommige vitesse supporters is erg laag hier. Ze voelen zich opeens de grotere dan Ado. En gaan dan als baby's doen omdat mark vd kallen geld ziet.

Er is geen betere trainer te krijgen voor ADO dan John. Hij heeft een goede band met zijn spelers, supporters. Het zelfvertrouwen is er. De haagse bluf is er. Het haags kwartiertje is er.

Ik ben bang dat ADO als John weggaat het weer slecht gaat. En dat zou ik heel jammer vinden.

Dit komt voor een Ado supporter natuurlijk op een rot moment. Denk je net dat er eindelijk stabiliteit en rust om de club heen hangt hoor je dat je trainer wordt weggekaapt. Dat neemt niet weg dat vd Brom zich wil bewijzen bij zijn clubje en wij dat gewoon moeten accepteren. Met Maurice Steijn heb je nog wel iemand die de lijn door zou kunnen trekken,maar dat moeten we gewoon afwachten. Waar ik meer moeite mee zou hebben is als meerdere spelers Ado nu de rug zouden toekeren en we weer terug in het oude systeem zullen belanden (degradatievoetbal).

Gewoon het onderste uit de kan halen, stoer doen dat je veel geld heb, nou betaal het dan ook haha, v d Brom moet gewoon rond de miljoen opbrengen, vd Kallen is goed bezig zo, weten de andere clubs ook gelijk dat ze flink moeten betalen voor spelers.

Ado zal idd deze prestatie niet snel meer evenaren, er zullen ook spelers weggaan ja(ben ik bang). Maar ze hebben al wat aardige spelers gehaald, en van de miljoenen die binnenkomen kan er ook nog wat gehaald worden,

Klopt dat dit een uitschieter was, maar denk dat ze best aardig meekunnen in de suptop nu 7-10,

maarja dat is mijn mening, IK Wens John HET Beste EN Bedank HEM VAN Harte, maar we willen wel de hoofdprijs haha

Op teletekst staat dat het rond is

sorry hoor maar word wel beetje moe van de mede vitesse supporters hier.
wij willen v.d Brom en hij heeft het geweldig gedaan bij ado en hij heeft nog een jaar contract bij ado.
en eerlijk is eerlijk maar ado mag de hoofdprijs vragen en dat zouden wij ook doen dus Jordania gewoon de portemonnee trekken zodat ado ook gewoon er wat aan over houdt en misschien wat goede spelers te halen.
wij hebben ook vorig jaar geld weggegooid aan die salarissen van Babangida,lopez,riverola etc,
gewoon lappen en is iedereen blij en wat goede spelers aantrekken en we kunnen de weg naar boven inslaan.


Ado succes in Europa en john welkom terug

Zou niet weten waarom vd Brom niet minder dan een miljoen zou opbrengen? Om zijn huidige salaris en nog 1 jarige contractduur?? Wat een onzin dat soort dingen tellen gelukkig al een aantal jaar niet meer mee. Een speler / trainer tekent een contract en moet dan niet gaan piepen.
Maargoed wat is het verschil tussen een trainer en een speler vraag ik me dan af?
Verhoek, Toornstra, Immers, Bulykin enz. moeten allemaal minimaal een miljoen kosten, kortom de belangrijkste spelers kosten minimaal 1 miljoen en veel nog wel meer dan dat. Dan zou een succes trainer die zeker wel voor 10% een aandeel heeft in het succes seizoen nagenoeg gratis de deur uit moeten lopen?
Het is heel simpel vd Kallen is slim genoeg om een rekensommetje te maken. Mocht Vitesse vasthouden aan een bod van een paar ton dan levert het Den Haag gewoon meer op om vd Brom nog een jaartje hier te houden. Denk daarbij vooral aan het beter maken van de door hem gehaalde talenten.

25 juni 2011 om 01:16

en jij geloofd dat als je een trainer persoonlijk al rond is tegen houd zich 100% voor de oude club zal inzetten ? dream on

Joh, als een tranier zelf weg wil is dat toch niet geloofwaardig.

Ik geef ADO groot gelijk, laat vitesse maar een half miljoen betalen als ze een goede trainer willen, maar of van den brom sportief vooruit betwijfel ik.

Altijd al een goeie trainer gevonden, laat vitesse maar betalen

Natuurlijk moet Ado minimaal een miljoen vragen voor John van de Brom. Vitesse heeft al naar buiten gebracht dat van de Brom de nieuwe hoofdtrainer wordt, dus Vitesse kan al niet meer terug. Een arbritage zaak zal Van de Brom altijd verliezen, want Ado speelt volgend jaar europees voetbal en is hoger geeindigd. Dus van een funktieverbetering is gezien het afgelopen seizoen geen sprake. Alleen een hoger salaris zal nooit genoeg zijn om deze zaak te winnen. Als Ado voet bij stuk houdt, en dus ook van de Brom aan zijn contract gaat houden, zal Vitesse dat miljoen echt wel gaan betalen. Ze kunnen het nooit maken om komend seizoen nu niet met van de Brom als hoofdtrainer aan de slag te gaan.

Als het nog niet rond is, komt het dat heus wel. Kwestie van tijd.
Ik ben benieuwd hoe VD Brom het gaat doen bij Vitesse. Toch een heel andere cultuur ten opzichte van Den Haag. In mijn ogen moet een toptrainer met verschillende omgevingen om kunnen gaan. Bij Vitesse kan VD Brom zich dus echt profileren als toptrainer.

Van der Kallen is verantwoordelijk voor veel werkeloze families in de grafische industrie, een spoor vanvernieling heeft hij achtergelaten bij leveranciers en werknemers..en hij heeft het over fatsoen ???

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren