Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalige PSV-flop mag zich zevende aanwinst van Wolfsburg noemen

Laatste update:
/

Fágner Conserva Lemos, kortweg Fágner, is de zevende aanwinst van VfL Wolfsburg voor komend seizoen, zo schrijft BILD. De Bundesliga-club maakt via de officiële kanalen nog geen melding van de transfer, maar met de komst van de 23-jarige rechtsback van Vasco da Gama is vier miljoen euro gemoeid.

In Eindhoven komt de naam van Fágner ongetwijfeld bekend voor. Zes jaar geleden tekende de Braziliaan een vijfjarig contract met PSV, maar hij kwam in totaal niet verder dan tachtig speelminuten. In 2008 koos PSV ervoor om de contractuele samenwerking te verbreken; Fágner koos vervolgens voor Vasco.

Felix Magath trekt als vanouds weer veel spelers aan voor VfL Wolfsburg. Eerder gaven ook Bas Dost en Naldo hun jawoord aan de Bundesliga-club, die met minimaal zeven nieuwelingen hoger wil eindigen dan de achtste plaats van vorig seizoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Magathje moet weer is matige spelers halen voor hoge prijzen
Dat heeft hij ook bij Schalke gedaan waar Schalke nu de tol voor moet betalen want de topaankopen voor spits Huntelaar kunnen niet komen
Overgens is Naldo niet door de medische keuring gekomen voetbalzone!

22 juli 2012 om 11:17

Hij is wel door de medische keuring gekomen, alleen heeft Wolfsburg een clausule in zijn contract opgenomen dat hij bij een eventuele knieblessure geen geld zal ontvangen van Wolfsburg.

22 juli 2012 om 11:24

Hmm oke ik las overal dat hij niet door de medische keuring is gekomen
Maar als een moderator dat zegt zal dat wel goed geinformeerd zijn
Bedankt voor het melden Phermes

23 juli 2012 om 01:07

Nee, wat jij nu zegt klopt volgens mij ook niet!
Wolfsburg betaald Bremen ongeveer 4 miljoen en mocht een blessure verhinderen dat Naldo veel/genoeg speelt dan blijft het daar ook bij. Als Naldo wel genoeg speelt kan dat bedrag oplopen tot ongeveer 5 miljoen.

22 juli 2012 om 14:31

@ Shaygiven,

Mag ik jou vragen hoevaak jij Fagner hebt zien spelen? En dan niet een filmpje op internet maar een hele wedstrijd of in elk geval een gedeelde daarvan? Hij is de beste rechtsback uit de Braziliaanse competitie en is onlangs zelfs selecteert voor de Braziliaanse ploeg. Je kan me veel wijsmaken, maar dan ben je toch geen matige speler.

Jij baseert je mening er zeker op omdat hij PSV mislukt is. De Nederlandse en Braziliaanse mentaliteit gaan vaak niet samen. Kijk naar een Louis van Gaal die niet met Brazilianen door één deur kan. Kijk bijvoorbeeld naar een Leonardo of Leandro (psv). Niet voor niks zijn de laatste 10 jaar vijf Brazilianen in Nederland geflopt die het tot het nationale team hebben geschopt. Tardelli, Fred, Bastos, Filipe Kasmirski en deze Fagner.

Natuurlijk slaat het beleid van Wolfsburg helemaal nergens op en Magath heeft ook Schalke met een financieële wanboel achter gelaten. Maar goed, de man moet toch iets goed doen? Hij is met een jong Stuttgart ooit 2e geworden. Hij heeft Bayern kampioen gemaakt en een nietzeggende middenmotor Wolfsburg heeft hij ook kampioen gemaakt. Volgens mij is het een prima trainer a la Verbeek. Alleen moet Magath de technische zaken aan het bestuur overlaten en zelf gewoon lekker concentreren op het trainen.

De werkzwijze van zo'n Felix Magath staat mijlenver af van hoe wij in Nederland (willen cq moeten) werken. Deze trainer heeft niet veel op met het inbrengen van eigen jeugd.

22 juli 2012 om 11:53

als hij denkt dat hij Wolfsburg daarmee weer aan de top kan brengen
dan laat ik hem dat lekker doen
het zal uiteindelijk niks worden denk ik

Echt verbazingwekkend om te zien dat het bestuur van Wolfsburg deze Magath werkelijk alle ruimte geeft om elke transferperiode opnieuw voor vele miljoenen te spenderen in nutteloze aankopen die niks toevoegen of over the hill zijn. Echt schandalig, en dan nog niet eens presteren ook. Te gek voor woorden. Je zal eens voor de grap moeten nagaan wat Wolfsburg de afgelopen jaren aan spelers heeft gehaald. Doordat je telkens elke transferperiode (veel) nieuwe spelers haalt, kan een team nooit op elkaar ingespeeld raken of aan elkaar wennen. Dit met alle gevolg van dien wat betreft het presteren in de competitie.

22 juli 2012 om 11:22

Je hebt helemaal gelijk. Maar het is dan ook geen publiek geheim dat Magath verdiend aan transfers. In dat licht gezien verklaart het een hoop, wat betreft de vele transfers.

22 juli 2012 om 11:27

Dat verklaart inderdaad wel een hoop. Magath heeft zijn zaakjes wel geregeld dus. Maar echt verbazingwekkend dat het bestuur van Wolfsburg deze man de volledige ruimte geeft om elke keer weer te investeren in nutteloze aankopen die niks toevoegen aan Wolfsburg of het niveau verhogen en tegelijkertijd ook enorme salarissen opstrijken. Daar ligt de fout dus al in deze kwestie. Ze zouden eens een bezem door heel die club heen moeten halen.

Wolfsburg waar zijn die in godsnaam mee bezig? Dit is toch wanbeleid van de eerste orde. En maar dom met geld smijten.

Het is toch ook niet normaal wat die man allemaal weer heeft gekocht sinds hij er weer zit. Slaat werkelijk nergens op, misselijkmakend. Wolfsburg heeft volgens mij nu echt een selectie van 40 man ondertussen.

Hmz...ik volg Wolfsburg niet zo hoor, maar iedereen die zo af zit te geven op Magath moet wel bedenken dat hij Wolfsburg hun eerste titel ooit heeft gebracht, dus niet zo gek dat ze hem wat krediet geven...en als ze genoeg financiele middelen hebben, Dostlijkt geen gekke aankoop, voor Naldo hebben ze een speciale cluasule opgenomen mocht het niet goedgaan met z'n knie las ik...het wordt weer dringen voor de Europa League plekken in Duitsland

Bij PSV heeft hij toen helemaal geen fatsoenlijke kans gekregen. Dat was ook in de tijd dat ze in Eindhoven nog dachten dat elke Braziliaan een wereldster was. Fagner was dat niet, maar ze hebben hem toen toch echt verkeerd beoordeelt. Hij doet het nu best aardig in Brazilië en is zondermeer 10x beter dan Manolev.

22 juli 2012 om 11:20

Die speelt al ruim een jaar in Dubai.

Ik zei allemaal negatieve reacties over Fagner hierboven, maar volgen jullie de Braziliaanse competitie dan?

Ik denk het niet! Ik wel trouwens en hij houdt zich er staande en is beter dan Manolev die PSV nu heeft.

22 juli 2012 om 13:29

Voor die wijsheid hoef je de Braziliaanse competitie niet voor te volgen.

22 juli 2012 om 13:45

Zoals met Bastos toch? Die was notabene mislukt bij Excelsior, maar goed als jij het zegt moet het wel kloppen!

die magath, zucht.... wie geeft die man de autorisatie om maar te blijven kopen? als Wolfsburg gericht aankopen zou doen en met beleid zou investeren zou het structureel voor de prijzen spelen. Magath is een ongeleid projectiel!

Ik begrijp de Vorstand van Wolfsburg niet, Magath is idd ooit 1 keer eerder kampioen geworden met Wolfsburg, mede door de wisselvalliggeid van Bayern en mede door de 3 superspelers van Wolsburg destijds: Misimovic, Dzeko en Grafite. Magath heeft het verkloot bij clubs als Stuttgart en Schalke. Bij Schalke kocht hij maar liefst 12 nieuwe spelers oa. Anthony Annan, Ciprian Deac, Sergio Escudero, Mario Gavranovic, Jan Morávek en Vassilios Pliatsikas. Slechts 1 speler wist zich af en toe in de basis te spelen: Jurado. Clubs zouden limieten moeten stellen aan de transferuitgaven van ''passanten''. Onder leiidng van Magath werd Bayrn kampioen maar dat was ten verdienste van de spelers, niet van Magath. Walgelijke trainer vind ik het, clubs naar de rand v/d afgrond brengen en vervolgens weer bij een nieuwe club vrolijk verdergaan waarmee hij bezig was....

Mijn mening is dat VFL Wolfsburg, Magath veel eerder moeten ontslaan. Sinds hij kampioen is geworden met VFL Wolfsburg is hij slechter geworden als coach. Hij koopt vaak onnodige spelers en hij is heel snel ontevreden over de nieuwe aankoop. Zo lang de Volkswagen de club steunt, kant hij nog van genieten bij VFL Wolfsburg.

Ben het met veel reacties hier niet helemaal eens. Natuurlijk slaat het beleid van Magath helemaal nergens op. Maar met deze Fagner hebben ze wel een goeie binnen gehaald. Als hem voor 4 miljoen kan halen dan had ik dat ook gedaan.

Dat hij bij PSV nooit een kans heeft gehad zegt misschien ook wel wat over PSV en het Nederlandse voetbal. Als je ziet er zijn de laatste tien jaar al gewoon 5 Brazilianen in Nederland mislukt die het daarna tot de Braziliaanse selectie hebben geschopt. Namelijk, Fred, Bastos, Filipe Kasmirski, Diego Tardelli en deze Fagner.

Ongelooflijk dat deze man nog trainer is van een bundesligaclub. De trainingsmethoden zijn saai en ouderwets! Verder heeft hij succes en de ploeg niet! En als de ploeg verliest ligt het aan het team en niet aan magath. En als klap op de vuurpijl kan deze man nog steeds zijn gang gaan met aan en verkoop van spelers. En geloof me. Hij heeft al heel heel heel veel spelers gehaald bij Wolfsburg. Wat ben ik blij dat deze uitermate slechte trainer weg is bij Schalke. Nou Dost succes he in Wolfsburg II

Dus als Bas Dost de komende half jaar niet veel scoort, dan zal zeker hem op de transferlijst zetten. Of terug gezet naar VFL Wolfsburg II (2de elftal). Dat hebben ze de vorige jaar precies gedaan met Helmes en einde van het seizoen, had trainer Magath hem hard nodig. Toen ging VFL Wolfsburg punten pakken en hij (helmes) scoorde regelmatig. Geen fijne trainer, hij is ook bekend om vele loopwerk zonder bal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren