Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig PSV’er mogelijk naar PSG: ‘Het zou een erg goede club zijn’

Laatste update:

Andreas Pereira gaat zijn Premier League-debuut bij Manchester United mogelijk nooit maken. De negentienjarige middenvelder komt voorlopig niet in aanmerking voor speelminuten in het eerste elftal van Louis van Gaal en Paris Saint-Germain zou de Braziliaanse Belg graag willen overnemen.

/

Dat meldde de Daily Mail donderdag, maar vader en zaakwaarnemer Marcos zegt in gesprek met Canal+ van niets te weten. “Ik heb geen contact met PSG gehad en weet ook niet of de clubs wel met elkaar hebben gesproken. Mijn zoon zit goed bij United, een van de grootste clubs ter wereld.” Daarmee is een transfer echter nog niet uitgesloten, aldus Pereira senior.

“Als de verantwoordelijken binnen Manchester United hem deze winter willen verkopen, dan zou PSG een erg goede club zijn voor Andreas. Maar op dit moment is hij enkel bezig om zich verder te ontwikkelen.” Pereira maakte in 2011 de overstap van PSV naar United en tekende in januari 2013 zijn eerste profcontract.

Bij welke club maakt Andreas Pereira meer kans om door te breken, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee lekker bij Man United blijven, daarna nog een keertje uitgeleend worden om daarna Di Maria of Mata te vervangen.

Begrijpelijk dat hij er goed zit(finacieel)

Zou iedere vader zeggen over zijn 19 jarige kind.

Wat is wijsheid in dezen? Bij Manchester United blijven of bij Paris Saint-Germain aansluiten, waar eigen talent eigen geen kans krijgt...

Ik zou denk ik voor het eerste kiezen...

29 januari 2015 om 19:47

pfff dat is ech onzin, als er een goed talent door stroomt uit de jeugd laat PSG hem echt wel spelen, Rabiot was eerder dit seizoen geblesseerd en maakt nu wel weer minuten als je daarop doelt. trouwens wel grappig dat je dit zegt, remember Pogboom?

29 januari 2015 om 20:09

Remember scholes giggs etc etc etc....

29 januari 2015 om 20:35

tuurlijk zijn er talenten bij utd die de kans hebben gekregen, maar ga nu niet lopen roepen dat je bij psg geen kans hebt als talent en bij united wel.

30 januari 2015 om 01:39

Wel veel meer dan bij PSG.

30 januari 2015 om 02:56

veel meer kansen bij United? ja dat zien we, die jongen heeft geen een minuut gemaakt in de Bpl, dat noem ik nou echt niet veel kansen.

30 januari 2015 om 03:02

Remenergie Pogba?

30 januari 2015 om 03:02

Remeber, autocorrect...

30 januari 2015 om 10:43

Nou wow Pereira misschien niet, maar kijk naar Januzaj, Wilson, McNair en Blackett.

30 januari 2015 om 12:18

Januzaj krijgt onder van Gaal veel minder speeltijd dan voorheen, ik kan niet 1,2,3 zo zeggen dat een goed talent veel meer kansen krijgt bij united dan bij Paris.

30 januari 2015 om 16:22

Wie stroomt er bij PSG door dan? Precies. Je kan discussieren wat je wil maar feit is dat je wel degelijk meer kansen krijgt bij United, ik noem nu 4 die regelmatig aardig wat minuten maken, jij noemt.. 0? Dat Januzaj weinig minuten krijgt ligt aan hem zelf, hij heeft zeker genoeg kansen gehad om het te laten zien.

30 januari 2015 om 17:08

speciaal voor jou wat namen: Rabiot, Ongenda, Bahebeck, Areola

Je haalt nu 2 dingen door elkaar, ik zeg dat een goed talent bij PSG niet altijd minder speeltijd hoeft te krijgen dan bij United, dat United nou meer talenten heeft meer goede talenten in hun jeugd heeft, dat is een ander verhaal.

Ja inderdaad, PSG zou een erg goede club zijn om naar toe te gaan......om veel geld te verdienen..

zou geweldig zijn als PSG hem kan strikken aangezien motta cabaye Rabiot en chantome allemaal met een vertrek in verband worden gebracht.

29 januari 2015 om 20:43

Op Rabiot na mogen ze van mij ook wel weg.

Ken deze Pereira redelijk van zijn PSV-tijd en vond 'm een prima talent. Zou leuk zijn als PSG hem haalt en 't word een schot in de roos.

29 januari 2015 om 21:41

Ik hoop ook dat het lukt om Rabiot te behouden maar dan zal hij wel meer speeltijd moeten krijgen.

29 januari 2015 om 22:45

zlatanibra18,

kijk jij ook naar wedstrijden van manchester united's reserve team? (uit je reacties kan ik opmerken dat je pereira wel ''goed kent''?)

29 januari 2015 om 23:24

nee, nergens zeg ik dat ik hem goed ken, het enige wat ik zeg is dat het me geweldig lijkt als ze hem kunnen strikken aangezien hij bekend staat als een goed talent, United probeert hem ook te behouden+ hij is gratis.

29 januari 2015 om 23:29

Haha ik zeg ook niet dat jij dat hebt gezegd, maar dat het overkomt alsof je hem heel goed kent.

30 januari 2015 om 00:51

sorry, dat was niet zo bedoelt

Denk dat als hij echt talent heeft, hij bij United en vooral Van Gaal veel meer de kans zou kunnen krijgen dan bij Psg. Daar hebben ze al een selectie van 30 en kopen ze alleen maar... Als hij er net een tijdje zit en een beetje op begint te schuiven in de hierarchie kan hij zomaar vervangen worden door een topspeler voor veel geld...

29 januari 2015 om 21:44

valt reuze mee, dat zeiden mensen ook over Pastore die voor veel geld overkwam en daarna niet zo goed meer presteerde, kijk hem nu, hij speelt bijna elke wedstrijd. Behalve als een speler echt slecht speelt en blijft slecht spelen na vele kansen gekregen te hebben, dan zal die vertrekken en wordt er een nieuw iemand aan getrokken

Toch jammer dat we dit talent hebben moeten laten gaan, had nou sowieso in de basis gestaan, heeft ook al wat minuten gemaakt voor United..

Als je bij United al geen minuten krijgt denk ik ook niet dat het bij PSG wel gaat lukken, maar dat terzijde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren