Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig PSV-doelwit speelt nauwelijks: 'Maar hij blijft, honderd procent'

Laatste update:

PSV informeerde eind augustus bij Bayern München naar Pierre-Emile Höjbjerg, die voor een seizoen gehuurd moest worden van de Duitse recordkampioen. Dit ging echter niet door: Höjbjerg liet zich uitlenen aan Schalke 04, maar daar komt de middenvelder opvallend weinig aan spelen toe. Hij mocht pas bij een competitiewedstrijd in de basis beginnen en viel zes keer in.

/

Het avontuur in Gelsenkirchen valt vooralsnog flink tegen, maar er wordt niet gedacht aan een vervroegde terugkeer naar Bayern of aan een verhuur aan een andere club, zegt zaakwaarnemer Sören Lerby tegen Goal: “Dat is geen optie. Hij zal het seizoen afmaken bij Schalke 04, daar ben ik honderd procent zeker van”, klinkt het.

“Er is nog een lange weg te gaan in dit seizoen”, vervolgt Lerby. “Pierre is optimistisch dat hij nog veel wedstrijden zal gaan spelen voor Schalke en heeft het naar zijn zin bij de club.” Schalke staat op de vijfde plaats in de Bundesliga en speelt zaterdag thuis tegen Bayern, de broodheer van Höjbjerg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Lerby..wat een waardeloze zaakwaarnemer. Had ie werkelijk gedacht dat hij zou spelen bij Schalke? Subtop van de Bundesliga is op dit moment te hoog gegrepen. Weinig spelertechnisch inzicht ontwikkeld die Lerby.

19 november 2015 om 18:49

Hij heeft gewoon in iedere wedstrijd meegedaan. Als speler van Bayern is het logisch dat hij denkt veel te spelen bij een club die iets lager staat aangeslagen. Hij heeft alleen de pech dat Goretzka beter is en hijzelf geen balafpakker is die naast Goretzka kan spelen. Op links is Meyer beter en op rechts Sane.

Tsja dat hij weinig aan spelen toe zou komen riep ik al meteen bij het artikel waarin stond dat Schalke hem had gehuurd. Ze geven daar liever hun eigen talenten de voorkeur op het middenveld: Meyer - Geis - Goretzka - Sané. Door de blessure van Marco Höger komt hij wel wat meer aan speeltijd toe, maar vooral in de EL en met invalbeurten. Hij is op dit moment ook een speler die niet heel veel toevoegt aan het team, meer een (tijdelijke) breedteversterking.

Bij Augsburg vorig seizoen was hij een speler die het verschil kon maken en de club naar een 5e plaats heeft geloodst. Misschien was een club in die rangorde voor hem nu beter geweest.

19 november 2015 om 22:08

Augsburg eindigde toch boven Schalke dus hij heeft een club met dezelfde rangorde gevonden ;p

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren