Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Parma-speler overlijdt bij wedstrijd ter ere van overleden broer

Laatste update:

In Italië is met verslagenheid gereageerd op het overlijden van Giuseppe Perrino. De voormalig speler van Parma speelde eerder deze week een wedstrijd ter ere van zijn overleden broer, zakte in elkaar met een hartstilstand en overleed ter plaatse. De pas 29 jaar oude middenvelder werd ter plekke nog wel gereanimeerd op het veld, maar hulp mocht niet baten. Ook toegesneld ambulancepersoneel kon niet voorkomen dat Perrino in zijn woonplaats Poggiomarino overleed.

De broer van Giuseppe, Rocco, stierf in juni 2018 op 24-jarige leeftijd als gevolg van een noodlottig fietsongeluk. Ter ere van het overlijden van de Italiaan organiseerden nabestaanden deze week een regionaal toernooi in zijn geboorteplaats. Lokale media melden dat Giuseppe tijdens het spelen werd getroffen door een hartaanval en meteen naar de grond ging. Onder andere Parma heeft geschokt gereageerd op het overlijden van hun oud-speler. "Heel Parma leeft mee met de familie Perrino om de dood van Giuseppe Perrino", schreef de club op Twitter.

Giuseppe was gedurende zijn carrière vooral actief op het derde en vierde niveau in Italië, waar hij onder meer dienst deed namens Turris, Ebolitana en Bellaria Igea. In Italië worden ondertussen condoleances gestuurd naar de familie van de gebroeders Perrino. Zaterdag werd Italië ook al opgeschrikt door het nieuws dat Seid Visin een einde heeft gemaakt aan zijn leven. De jeugdspeler van AC Milan schreef in een zelfmoordbrief dat hij steeds meer haat en afgunst merkte van anderen, waar hij aan onderdoor ging.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is absoluut een heel zwarte dag voor het Italiaans voetbal. Eerst al de eerdere voormalig jeugdspeler van Milan die zijn leven beëindigde en nu dit .

5 juni 2021 om 21:20

Dat van die jeugdspeler van Milan was al een paar dagen terug volgens mij.

RIP erg triest dit. Hoop dat hij zijn broertje tegen komt in de hemel

Trieste dag voor het Italiaanse voetbal. Echt erg om uitgerekend tijdens een wedstrijd ter ere van een overleden broer zelf te overlijden. Veel sterkte gewenst aan de ouders en andere nabestaanden. Je zou maar 2 van je zonen verliezen... het ergste wat een ouder kan overkomen.

5 juni 2021 om 21:33

Heel triest, maar voetbalzone dit y is 1 juni al gebeurd.. 2 juni stond het in de kranten

5 juni 2021 om 23:54

Wat een (bizar) verhaal is dit zeg, wat een gebeuren. Wens die ouders heel veel kracht.

Pfff geen woorden voor. Echt jammer dit. Mijn hart gaat uit naar de nabestaanden en liefhebbers van het Italiaanse voetbal, Rip.

Tjonge jonge wat veel ellende in de wereld. Tuurlijk gebeurd het dagelijks maar vandaag twee berichten op Voetbalzone vanuit Italië die te maken hebben met overlijden. De ouders van deze jongen ook, in 2018 al hun andere zoon en nu deze zoon... Geniet van alles wat je krijgt in dit leven mensen!

Jemig hey, die arme ouders ook. Wat een tragedie.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren