Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Chelsea-talent ging door hel: ‘Dat wens ik niemand toe’

Laatste update:

Sam Hutchinson moest in augustus 2010 noodgedwongen een punt achter zijn carrière zetten. De verdediger kampte met zware knieproblemen, maar tekende twaalf maanden daarna weer een contract bij Chelsea. Hij kwam bovendrijven en speelt sinds februari 2014 voor Sheffield Wednesday.

/

De 26-jarige Hutchinson, die op huurbasis voor Vitesse ooit tot drie wedstrijden kwam, beleeft zijn beste seizoen tot nu toe en daar is hij erg blij mee. “Het was vreselijk en ik wens niemand dit toe. Je moet er doorheen en mijn vrouw Jennifer heeft mij er doorheen geholpen. We zijn toen ook getrouwd”, doelt Hutchinson in gesprek met the Sun op zijn zware periode een jaar of zes geleden.

“Ik kreeg een depressie, want ik mocht iets wat ik sinds mijn zevende deed, opeens niet meer doen: voetballen. Ik zou het nu geweldig vinden om in de Premier League te voetballen, maar als dat niet gebeurt, is dat ook niet het einde van de wereld. We gaan er dan volgend seizoen weer net zo hard voor”, aldus Hutchinson, die met Sheffield op de zesde plaats staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, dat wens je inderdaad niemand toe.

Voor voetballers is het ook zo dat ze vaak alles opzij hebben gezet om te slagen als prof. Als je 20 bent en het erop lijkt dat je prof af bent, nog voordat je eigenlijk echt bent begonnen met verdienen, dan is dat natuurlijk een enorme shock. Een opleiding om op terug te vallen hebben voetballers bijna nooit. Bovenop het feit dat voetbal de passie is van veel profs en ze niet weten wat ze met hun leven aanmoeten.

Deze jonge was destijds samen met Chalobah en Mceachren een van de grootste talenten van Chelsea. Jammer van die blessure daarna heeft hij nooit meer zijn talent kunnen laten zien.

7 maart 2016 om 14:22

Hij scheelt 4 a 5 jaar met die gasten. Hutchinson was in 2010 al 21, Mceachran 17 en Chalobah 16. Daarvoor was ie al enige tijd met regelmaat geblesseerd. Toen ie debuteerde in 2007, toen was het een groot talent, maar toen waren die gasten 13 en 14.

7 maart 2016 om 14:31

Het kan toch dat ze toen de drie grootste talenten waren? Als ik zeg dat Kluivert en Muric de grootste talenten van Ajax zijn dan zeg ik toch niks vreemds?

7 maart 2016 om 14:49

Ik zeg toch ook niet dat ze in hetzelfde team speelden? Ja Hutchinson was toen hij geblesseerd raakte volgens mij 20. Dan ben je nog steeds een talent.

7 maart 2016 om 14:50

Alleen als er Patrick niet mee bedoelt

7 maart 2016 om 15:31

Muric en Kluivert is een ander verhaal. Kluivert is 16, daar kun je al aan zien hoe zijn fysieke ontwikkeling loopt (al aardig lang en redelijk sterk in de duels). Op je 13e of 14e kun je de beste van je leeftijdscategorie zijn en zelfs van een categorie hoger, maar je kunt nog niet zeggen hoe ze zich fysiek gaan ontwikkelen.

In die tijd waren Sahar en Sinclair de toekomstige toppers. Michael Woods was ook een groot talent. Ook had je nog Stoch, Cork, Bridcutt, Mancienne, Bertrand, Sawyer en Tejera. Van een aantal hoor je nog wel iets en sommigen hebben het eerste gehaald. Maar dat waren toch echt de toppers toen Hutchinson in de opleiding zat.

7 maart 2016 om 15:02

Hij heeft geen Chelsea niveau dat klopt. Maar is toch een constante factor in het Championship. Doet het goed en krijgt een prima carriere zo.

Deze jongen doet het super voor Wednesday. Ik was in het begin sceptisch over zijn komst maar hij heeft me positief verrast. Speelt erg sterk dit seizoen, en zeker een groot aandeel in de huidige klassering.

7 maart 2016 om 15:17

Een Nederlandse Sheffield Wednesday fan, dat zie je ook niet elke dag! Hoe is dat zo gekomen als ik vragen mag?

7 maart 2016 om 18:00

Ik heb in Italie een hele horde Engelsen ontmoet, uit Sheffield. Daar een band mee opgebouwd en vaak bezocht. Later zelfs nog in Leeds gewoond en een seizoenkaart gehad van Wednesday. Nu weer terug maar de liefde blijft uiteraard.

10 maart 2016 om 11:33

Wauw, mooi verhaal. Ik weet niet veel van Wednesday, behalve dan dat ze ons uit de FA Cup hebben geschopt. Maar mooi om te horen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren