Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig bondscoach haalt uit naar Ribéry: 'Hij heeft een slecht karakter'

Laatste update:

Franck Ribéry heeft gezegd dat hij niet meer voor de Franse ploeg wil spelen, maar er zijn heel wat landgenoten die hopen dat de aanvaller van Bayern München op die beslissing terug komt. Raymond Domenech hoort niet bij die groep: de voormalig bondscoach van Frankrijk beschrijft Ribéry in zijn nieuwe boek 'Mon dico passionné du foot' als een rotte appel.

/

Domenech kijkt in zijn boek terug op het voor Frankrijk dramatisch verlopen WK van 2010, toen enkele spelers in opstand kwamen en niet meer wilden trainen. Bij terugkeer werden zelfs vragen gesteld in het Franse parlement en Nicolas Anelka kreeg een schorsing van liefst achttien wedstrijden. Volgens Domenech was ook de rol van Ribéry echter zeer dubieus.

"Hij heeft de nationale ploeg met zijn slechte karakter opgehitst. Dat was een domme actie", laat Domenech volgens Voetbal International weten in zijn boek. "En daarna probeerde hij een wit voetje te halen om de verkiezingen van de Voetballer van het Jaar te winnen." De 31-jarige Ribéry speelde 81 interlands voor de Franse ploeg en wil het daar graag bij laten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is dit toch, iedereen brengt opeens boeken en biografieën uit.
Crisis in voetballand?

28 oktober 2014 om 19:44

Hoezo opeens? Dat gebeurt al tientallen jaren...

28 oktober 2014 om 21:45

Volgens mij is het enige verschil dat
Voetbalzone hier artikels van maakt.

Ik weet niet wat het is, maar Ribery ligt mij ook niet zo goed. Vind zichzelf soms een te goed voor het team naar mijn idee. Ik ben blij dat hij gestopt is met interlands vind Griezman namelijk een goede opvolger.

Is Domenech niet de coach die met sterrenbeelden zijn opstellingen maakt? Zo'n man kan ik echt moeilijk serieus nemen...

28 oktober 2014 om 19:33

Ja dat was Domenech idd haha, weet nog dat hij altijd moeite met spelers die 'schorpioen' waren. Zo'n man kan je moeilijk serieus nemen ja xD

28 oktober 2014 om 20:55

Hij wilde ook geen leeuwen in zijn team hebben, die brengen de teamgeest omlaag ofzo. Haha

Domenech is zelf ook maar een rare en bovenal zeer incompetente vogel. Van een ander geloof ik die woorden best (mocht dat al erg zijn over een wereldvoetballer), maar niet van deze gast

Dan zal Ribery wel een Boogschutter zijn, of niet Wat een waus, deze Domenech

Domenech... als ik iemand niet serieus neem, is hij het wel. Zijn selectiebeleid baseren op sterrenbeelden... Hoe dom kan iemand zijn?

Je kunt aan die kop van Ribery zien dat ie niet spoort, dus zal domenech best wel een punt hebben, buiten het feit dat het zelf een waardeloze coach is.

De opstelling van simeone ook, kijk wat er daar gebeurt in madrid! Het werkt blijkbaar wel daar...

Domenech heeft wel een beetje gelijk. Je hebt zogenaamde voetbaleikels, zoals een ribery, Ronaldo, zlatan en ook robben. Jongens (voefbalkwaliteit daargelaten) die niet tegen verlies of kritiek kunnen. Ribery doet er goed aan om niet meer voor het Franse elftal uit te komen.

28 oktober 2014 om 22:54

Als hij dat vond had hij ook het lef moeten hebben om hem niet te selecteren.
Nu komt hij heel ongeloofwaardig over.

Domenech. Die kan het natuurlijk ook niet laten om een boek uit te brengen. Wat een watje en slechte coach is dat zeg. Kan absoluut niet met een spelersgroep om gaan en het licht nooit aan hem. Ja, Ribéry is niet de ideale schoonzoon maar alles wat daar is gebeurd kon zo ver komen zonder ook maar een kleine aandeel voor Domenech? Om dit zo uit te brengen in de hoop wat centjes aan een boek te verdienen terwijl je waarschijnlijk meer geld hebt dan je ooit kan uitgeven getuigd zelf van een slecht karakter.

28 oktober 2014 om 20:59

Hij kijkt niet eens naar de kwaliteit van een speler, maar puur en alleen naar zijn sterrenbeeld, om te bepalen of hij iemand selecteert of niet. Als een Zidane geen goede sterrenbeeld had, zou Domenech hem afwijzen.

Ribéry met die baard ziet er ook niet uit. Hij is bekeerd moslim vanwege zijn vrouw. Beetje provocant om dat met die baard net nu in de tijd van jihadstrijders en Isis te doen.

28 oktober 2014 om 22:26

Hahaha jij bent grappig.

29 oktober 2014 om 00:02

Als je niet weet waar je over praat. Praat dan niet aub.

29 oktober 2014 om 00:04

Als je naar de Seria A kijk heeft 40 procent een baard. Nog langer dan hem. En daar is de meerderheid geen moslim. Domme jongetje

29 oktober 2014 om 00:28

Hij was al bekeerd sinds dat hij op jonge leeftijd die auto ongeluk overleefd had.. Ik hoop dat je vanavond geen nachtmerries gaat krijgen van baarden, ik vind ze stiekem ook wel een beetje eng hoor..

29 oktober 2014 om 08:51

Hij is al langer bekeerd, gewoon omdat hij zich gangsta wil voelen er ergens wil bij horen. Hij heeft in het openbaar bier gedronken bij Bayern en het jaar nadien werd hij boos op een ploegmaat omdat hij bier over zich kreeg bij de kampioenenviering. Hij heeft er niks mee

Domenech is een megool

Domenech is niet serieus te nemen. Al heeft hij hier gelijk, Ribery is een arrogante kwal die zichzelf bij de beste voetballer praat. Je kan het op zijn gezicht aflezen dat hij een irritant kereltje is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren