Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Ajacied Duarte staat voor opvallende transfer in Eredivisie

Laatste update:
/

Heracles Almelo onderneemt een poging om Lerin Duarte in te lijven, zo meldt De Telegraaf vrijdag. De overstap van de middenvelder naar Almelo zou zeker opvallend zijn. Ajax nam Duarte in 2013 voor 2,5 miljoen euro over van Heracles, dat hem nu gratis kan aantrekken.

Ajax maakte donderdag bekend dat de nog een jaar doorlopende verbintenis van Duarte was ontbonden. "Door de interesse van onder meer Heracles hebben Lerin en ik Ajax gevraagd om zijn contract tot de zomer van 2017 te ontbinden", zo verklaart Winny Haatrecht, de zaakwaarnemer van Duarte, in gesprek met het dagblad.

Heracles is niet de enige club met interesse, maar wel veruit de belangrijkste gegadigde. Duarte, 26 jaar, kwam in totaal 28 keer in actie voor Ajax, in alle competities, en scoorde vier keer. Hij werd in de afgelopen twee seizoenen al uitgeleend aan sc Heerenveen en NAC Breda.

Denk jij dat Lerin Duarte bij Heracles Almelo aan de slag gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oke. Wat is hier pikant aan? Dacht aan Twente of Feyenoord

12 augustus 2016 om 07:10

Inderdaad, dit is in de verste verre niet pikant, juist superchill voor hem. Hij komt terug op 't oude nest, in een vertrouwde omgeving waar hij heeft kunnen laten zien zo te spelen dat een topclub interesse voor m toont.

12 augustus 2016 om 07:35

Het idee is dat het pikant is dat hij gratis terug gaat naar de club die 2.5milj voor hem kreeg. Maar goed, bij iedere club mislukken transfer en meerdere spelers gaan dan terug naar hun oude club. Met de term pikant wordt hier dan ook de plank volledig misgeslagen.

12 augustus 2016 om 08:24

Het is pikant omdat het een slim spelletje is wat ze spelen. Dat jullie dat niet begrijpen zegt genoeg. Ajax koopt een speler voor 2.5 miljoen. Vervolgens is er interesse vanuit almelo en laat zijn zaakwaarnemer zijn contract van nog 1 jaar ontbinden.... waardoor heracles nu gratis duarte kan binnenhalen ipv er een miljoentje voor te moeten geven. En begrijp me niet verkeerd maar voor heracles is dat natuurlijk gewoon 2.5 mil winst.zeker als hij GRATIS terug komt.

12 augustus 2016 om 09:26

Het gaat om duarte he die staat op de loonlijst die ze eraf wouden hebben, het is niet alsof ze bazoer gratis hebben binnen gehaald he!

12 augustus 2016 om 09:30

Het gaat wel om miljoenen he.

12 augustus 2016 om 09:31

Vorige week was er sprake van een transfer naar Denemarken (of een ander Scandinavisch land) waar hij ook nog eens een maandsalaris mee zou krijgen en er geen sprake was van een transfersom. Dus ten opzichte van dit gaat Ajax er weer op vooruit

Ajax is dit seizoen gewoon heel goed bezig geweest met het opschonen van het salarishuis, Duarte was helaas al heel lang een speler die daar in zat maar geen bijdrage meer had. Dat hij nu weg is bied weer ruimte in de selectie en minder onrust binnen de club. Goed voor beide partijen.

12 augustus 2016 om 10:10

Heracles had hem ook wel transfervrij kunnen overnemen van Ajax hoor. Hooguit pikant omdat meneer nu tekengelden kan vragen aan Heracles.

12 augustus 2016 om 11:05

@jonkoman, ojahh thx wijsneus, dat jij 't wel begrijpt. Je haalt nu allerlei dingen uit een tekst die er niet staan.

12 augustus 2016 om 11:59

Pikant kun je opvatten op 2 manieren. In dit geval gaat het duidelijk niet omdat hij terug naar zn ouden club gaat maar om het financiele plaatje

Wat is het pikante hieraan ?

12 augustus 2016 om 07:37

Het feit dat Ajax 2,5 miljoen voor hem betaald heeft en nu gaat hij terug. Heracles hoeft niets voor hem te betalen aangezien zijn contract ontbonden is. Dat is er pikant aan.

Zou een mooie vervanger zijn voor Bel Hassani, mocht hij inderdaad vertrekken.

Terug naar het oude nest lijkt me niet echt pikant..

Zeer matige speler, leuk clubs als Heracles en Excelsior.

12 augustus 2016 om 07:10

Leuk voor clubs*

12 augustus 2016 om 08:08

Schat Heracles wel wat hoger in de Excelsior. Ik geloof niet dat dit seizoen een opleving was.

Pikant? Hier ligt geen Ajacied wakker van hoor. Het gaat ook om de speler zelf, niet per se de club waar je naar toe gaat. Ik Danny bij het lezen van de titel meer aan een Feyenoord. Maar ter vergelijking: van Boilesen zou ook niemand wakker liggen als hij ineens naar Feyenoord zou gaan. Nou ja, de aanhang van Feyenoord zelf misschien. Maar als Ajax zijnde kun je dat alleen maar toejuichen. Helaas want Boilesen net zo lang tot Barcelona komt.

12 augustus 2016 om 07:38

Het is pikant omdat Ajax 2,5 miljoen euro voor een speler betaald heeft die het niet waard was. Nu gaat hij voor niets terug maar zijn oude club.....

12 augustus 2016 om 11:05

Niet waard? Een speler die bij het Nederlands elftal zat en 2 goede seizoenen had gespeeld kan echt wel 2,5 miljoen waard zijn.

We zijn weer lekker bezig.. hij is 26 geen 28, en wat is hier pikant aan? Volgens VZ is het zelfs overduidelijk aangezien er staat 'zeker pikant'. Smullen man dit nieuws, sensatie!

Laat maar komen, altijd al een leuke speler gevonden.

Pikant is het niet maar wel een lekker berich op de vroege ochtend. Riep in de voorbereiding al dat hij terug moest komen. Hier kan hij weer aan voetballen toekomen, helemaal als Bel Hassani nog vertrekt (wat ik niet hoop). Financieel gezien natuurlijk een mooi verhaal voor Smit

Ajax is net een stap te hoog voor Duarte, lekker teruggaan naar Heracles! Leuke club waar je niet gelijk hoef te staan, en ritme op kan doen om zo weer een belangrijk onderdeel te worden van de selectie. Hopen dat de eredivisie nog een aantal jaren van deze man kan gaan genieten!

Jammer! Ik dacht Feyenoord!

Willem II sla je slag. Middenveld met Haye, Kali, Falkenburg en Duarte en als back-up Ojo.

Ik schrok al. Dacht dat Feyenoord weer een middenvelder had gekocht.
Wat een titel zeg.

Juiste oplossing voor alle partijen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren