Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voorbeeld voor alle spelers’ blijft langer bij Sparta

Laatste update:

Michel Breuer gaat met Sparta Rotterdam mee naar de Eredivisie. De 35-jarige verdediger en aanvoerder kwam de voorbije tweeënhalf jaar met zijn club uit in de Jupiler League, maar stelde vorige maand het kampioenschap veilig. Sparta is vanaf volgend seizoen weer van de partij op het hoogste niveau en ook Breuer maakt dan nog deel uit van de selectie.

/

Coach Alex Pastoor zegt op de clubsite blij te zijn dat Breuer aanblijft. De routinier had een aflopend contract, maar Sparta wilde graag dat hij zou bijtekenen en dat is nu dus gelukt. “Het afgelopen seizoen is hij van grote waarde geweest voor het team. Als aanvoerder van Sparta Rotterdam was hij een vaste waarde in het elftal en nam hij altijd het voortouw”, zegt Pastoor trots.

“Deze op-en-top professional is een voorbeeld voor alle spelers”, vindt de trainer van de Rotterdammers. Breuer gaat zo voor zijn negentiende jaar in het betaald voetbal op. Hij kwam van 1998 tot 2004 uit voor Excelsior en speelde daarna acht seizoenen op rij voor sc Heerenveen. Vervolgens verkaste hij naar NEC, maar die club verhuurde hem in het seizoen 2013/14 na de winterstop aan Sparta.

Mac-Donald
Wie niet blijft, is Sherjill Mac-Donald. De 31-jarige spits was meestentijds invaller in dit kampioensjaar en scoorde niet vaker dan twee keer. Hij was op huurbasis aanwezig op Het Kasteel en Pastoor zegt dat Mac-Donald zich op uiterst professionele en positieve wijze inzette.

Het is goed dat Sparta doorgaat met Michel Breuer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jaaaa voor de bank oke. Maar denk ik niet als vaste waarde !

Wordt weer genieten met Breuer komend seizoen terug in de ED. Is natuurlijk al 5 jaar lang te slecht voor de eredivisie, maar aan zijn instelling ligt het niet. In de Jupiler L ging het 'm goed af. Ben benieuwd of hij zich komend jaar staande weet te houden.

2 mei 2016 om 16:03

De JL is ook zijn plafond

2 mei 2016 om 20:10

Vroeger was hij nog prima voor in de ED maar toen hij bij NEC kwam was t wel afgelopen

Belangrijkste voor Sparta is dat Verhaar zal blijven. Dan kunnen ze mooi om hem een team gaan bouwen. Op dit moment verre weg de beste speler daar. Kan debal 1 keer raken plus een geweldig schot/kaats.

Breuer kan vooral erg nuttig zijn op dit hoger niveau met zijn ervaring. De rest van dit Sparta is niet gewendaan de Eredivisie.

Ik ben bang dat hij te traag is voor eredivisieniveau. Dan moet er wel een snelle naast.

Komt niveau tekort voor de Eredivisie, maar kan natuurlijk wel een goede steun zijn met al zijn ervaring.

Ik denk niet dat ik dezelfde beslissing had genomen. Het was nu een mooi moment geweest om te stoppen, nu gaat hij waarschijnlijk een zeer zwaar jaar tegemoet. Ik kan natuurlijk niet in de toekomst kijken maar als Sparta zich niet flink versterkt wordt het direct weer vechten tegen degradatie. Op dit moment heerst natuurlijk het gevoel van euforie, maar als je de laatste tien wedstrijden bekijkt en dat ze uiteindelijk met maar 4 punten verschil kampioen zijn geworden. Het is wat anders dan NEC vorig seizoen, zeg maar.

2 mei 2016 om 15:38

Ze lieten jeugd spelen na het ksmpioenschap

Is Cabral niet iets voor Sparta ?

Breuer is alleen voor de strijd die hij levert een aanwinst voor de Eredivisie

Breurer vond ik altijd te slecht voor de eredivisie. Vind het knap dat hij nu kampioen word met sparta maar kom op. Hij is veelste traag voor e Ed.
Dat word smullen voor spitsen die tegen sparta spelen. Voorspel veel tegendoelpunten.

Jammer voor Sherjill dat ie waarschijnlijk nooit in de eredivisie gaat spelen,en die Breuer gaat het zwaar krijgen weet nog dat ie tegen Danso speelden toen speelden die bij Utrecht die heeft hem helemaal weggespeeld

Ik kan me niet echt een tijd herinneren dat Breuer geschikt leek te zijn voor de eredivisie. Komt wel heel erg tekort voor het gewenste niveau.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren