Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Voor mijn gevoel heb ik die echte dip nu ook achter me gelaten'

Laatste update:

Jean-Paul Boëtius is van mening dat hij op de weg terug is. De aanvaller van Feyenoord raakte in een dipje en verloor zijn basisplaats, maar voelt zich inmiddels weer een stuk sterker. Boëtius denkt dat hij zijn vormdip achter zich heeft gelaten: "Die hele reeks mindere wedstrijden heb ik afgesloten. Ik kijk weer omhoog. Het is wachten op meer minuten", aldus de dribbelaar.

/

Fred Rutten geeft op het moment de voorkeur aan Elvis Manu als linksbuiten en Boëtius moet het voorlopig doen met invalbeurten. Ook tegen SC Cambuur kwam hij weer als invaller binnen de lijnen en het wachten is op het moment dat Boëtius weer eens een keer mag starten. Rutten heeft in ieder geval vertrouwen in de jongeling en dat heeft de hoofdrolspeler zelf ook.

Een verklaring voor zijn terugval heeft Boëtius niet en daar is hij ook niet naar op zoek. "Ik was in mijn hoofd altijd rustig, wilde precies dezelfde dingen doen als altijd. Maar het kwam er niet uit", zegt hij tegen NUsport. "Maar voor mijn gevoel heb ik die echte dip nu ook achter me gelaten."

Jean-Paul Boëtius is klaar voor een nieuwe kans in de Feyenoord-basis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kun je toch pas beter zeggen als je minuten hebt gemaakt en weer wat hebt laten zien?

27 oktober 2014 om 08:24

In de laatste 3 invalbeurten liet hij weer zien wat hij kon hoor. Hij is nog niet helemaal terug, maar wel op de weg terug.

Tja, nu krijgt Rutten toch een lastige keuze, of Manu, of Boetius. Lijkt me niet dat Rutten heel de samenstelling gaat omgooien om Manu én Boetius te laten spelen.

27 oktober 2014 om 08:42

Boetius moet gewoon op de plek spelen waar hij thuishoort, namelijk rechts. Hij speelde altijd op rechtsbuiten in de jeugd en ik snap ook niet waarom hij er nu niet wordt gezet aangezien het bij hem op links niet functioneert, dan maar toornstra gewoon op het middenveld en Bilal als sub.

27 oktober 2014 om 09:14

Dat is een fabeltje net als Vilhena een nummer #10 is. JP speelde in de jeugd op 10, Linksbuiten en rechtsbuiten. Hij heeft ook veel goeds laten zien vanaf links....

27 oktober 2014 om 09:11

Misschien voelt hij zich erg goed

boetius vind ik maar een overschat spelertje.
Paar trukjes zonder rendement, Waar is zijn meerwaard nu in te zien?
Bij mij op de amateurvelden lopen er honderden van dat soort types die nooit een kans krijgen om in de befaamde jeugdopleidingingen te komen.
Vriendespoliiek dat is het!!

Conclusie: God op je blote knieen danken Jean Paul!!

27 oktober 2014 om 09:13

haha geen rendement. na een Blessure van 5 maanden kwam Boetius heel sterk terug en scoorde 10 keer en gaf 10 assist ! dus hij was betrokken bij 20/73 goals vorig jaar terwijl hij maar 26 wedstrijden had gespeeld. Ik vind JP nog steeds een groot talent en iedereen heeft wel eens last van een dip maar hij werkt nu keihard en wil zijn basisplaats.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren