Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voor ik hier tekende, was al duidelijk dat ik graag hoger wil spelen’

Laatste update:

Marinus Dijkhuizen rekende erop dat Luigi Bruins zijn contract bij Excelsior zou verlengen, maar de 28-jarige middenvelder is er nog niet over uit. Hij staat open voor een langer verblijf in Kralingen, maar speelt het liefst op een hoger niveau.

/

“'Voor ik hier tekende, was al duidelijk dat ik graag hoger wil spelen. Ik denk dat ik dat niveau aan kan”, zegt hij tegen RTV Rijnmond. “Maar ik kom hier erg graag, het voelt vertrouwd, ik heb het naar mijn zin. Het is geen straf om hier te blijven, ik denk daar zeker over na. Belangrijk is wel dat we in de Eredivisie blijven. Alleen bij een échte stap hogerop ga ik er over nadenken.”

De 28-jarige Bruins meldde zich in september in Kralingen en kwam dit seizoen in 22 competitiewedstrijden tot twee doelpunten en drie assists. Daar blijft het ook bij, want Bruins komt dit seizoen niet meer in actie. Hij heeft al weken last van een hielblessure en wil geen verder risico lopen.

Is Luigi Bruins 'te goed' voor Excelsior?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is mislukt bij Feyenoord, dus ik zou niet weten wat hij bedoelt met hogerop.

7 mei 2015 om 01:11

Bij alle clubs boven excelsior op de ranglijst zou hij op de bank zitten. Snap dat hij wat meer wil verdienen, maar denk dat ie blij mag zijn dat ie voor excelsior in de eredivisie mag spelen.

7 mei 2015 om 07:16

Misschien moet hij een club in de Alpen gaan zoeken. Op een andere manier hogerop zie ik niet gebeuren.

Sinds wanneer post VZ ook om 1 uir 's nachts? Ik dacht altijd tot 00:30.

7 mei 2015 om 01:30

Wel vaker hoor, meestal tot 0:50 als ik altijd oplet

Bruins kan denk ik prima uit de voeten bij een team dat doorgaans pakweg tussen de plaatsen 5 en 10 speelt. Een club als Cambuur of misschien zelfs AZ (?) zou prima bij hem passen.

7 mei 2015 om 05:44

Haha laat me niet lachen zeg. Cambuur prima, maar dat je dan Az noemt snap ik even niet. Wellicht is hij wat voor Ajax of Psv als vervanger voor Wijnaldum. Juist ja, come on...hij zit bij Excelsior op zijn plek.

Aub hou op flop! Heb 8 wedstrijden live gezien met exc. Jij doet weinig tot nies! En dan ben ik positief!

7 mei 2015 om 03:32

Dan weet ik niet welke wedstrijden jij hebt gezien? Ik zit elk weekend op de RVP Tribune, en dat hij nu wordt gemist zegt genoeg over zijn inbreng in dit elftal.

Hoogmoed komt voor de val en hij is al zoveel gevallen!

Luigi wil met drie doelpunten, twee assists en weinig inzet graag hogerop. Jongen, wanneer ga je nou eens kritisch naar jezelf kijken? Nooit?

Wat een onzin allemaal. Alsjeblieft niet praten als je niet weet waar je het over hebt. Deze jongen van dichtbij meemaken is een lust voor het oog, hij js zeer technisch en heeft een supergoed inZicht. Zou zeker passen hoger op, bij feyenoord is hij niet mislukt, het is hem misgunt door supporters die alleen maar van hard werken houden.

7 mei 2015 om 09:16

En de blessures niet te vergeten

Kan wel een stap hogerop, veschikt inmiddels ook wel over wat ervaring. Heb liever dat ik hem de komende jaren op Woudestein zie. Zn statistieken dit seizoen hoef je niet naar te kijken. Het gaat om wat hij iedere wedstrijd laat zien. Naast Stans is hij een echte leider op het veld en dat is wat we sinds zijn blessure missen in dit elftal. Dus het is sowieso een beetje onzin om te kijken naar zijn goals/assists.

mag van mij gerust bij Cambuur komen.goeie speuler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren