Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voor de Bundesliga niet slecht als Bayern niet wint van Borussia Dortmund’

Laatste update:

Borussia Dortmund is in Duitsland terug aan het front en het land maakt zich op voor de eerste echte kraker van het seizoen. Zondag neemt het ongenaakbare Bayern München (7 gespeeld, 21 punten) het op tegen de achtervolger uit het Ruhrgebied (7 gespeeld, 17 punten). Als Borussia Dortmund wint is de spanning helemaal terug, als Bayern München wint heeft der Rekordmeister alweer een enorme slag geslagen richting een volgende titel.

/

Er zijn in Duitsland genoeg mensen die hopen dat Borussia Dortmund de kraker in de Allianz Arena in winst om weet te zetten. Ook Ottmar Hitzfeld, ex-trainer van beide clubs, hoopt stiekem op een overwinning voor de bezoekers. “Voor de spanning in de Bundesliga zou het goed zijn dat Bayern niet wint”, laat Hitzfeld optekenen in de Duitse media.

Overigens is Borussia Dortmund-directeur Hans-Joachim Watzke van Borussia Dortmund niet bang voor een verliespartij in Zuid-Duitsland. Zelfs als zijn ploeg verliest, is er geen man overboord. “Wij zagen en wij zien onszelf niet als Bayern München-jager.”

Denk je dat Bayern München wint van Borussia Dortmund?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij verlies is Bayern Munchen kampioen. Zo simpel is het ook alweer. Jammer dat de competitie van Duitsland op zo'n manier de laatste jaren zo oersaai is. Ik zie Bayern Munchen hier ook wel met 4-0 winnen.

2 oktober 2015 om 11:55

En dat lewa er 3 van scoort en gotze die laatste. Ja het is bidden

2 oktober 2015 om 11:56

Het is wel een vd sterkste competities van de wereld. De sterkste is La Liga, komt daarna de Bundesliga of de PL? Ook de Serie A is weer een opmars aan het maken.

2 oktober 2015 om 12:24

Dan noem je Spanje ook oersaai omdat alleen 2 clubs het domineren?

2 oktober 2015 om 12:33

Nee, omdat daar tenminste twee clubs om de hoogste eer in het land strijden! Dat willen de mensen zien hier in Duitsland. Trouwens, in Spanje heb je soms nog Atletico die meedoen om de titel

2 oktober 2015 om 12:55

1 of 2 hetzelfde. Atletico soms? Dan kunnen we ook zeggen Dortmund soms Wolfsburg soms, BMG soms. De meeste hier doen als of Bayern al 20 jaar achter elkaar kampioen is geworden.

2 oktober 2015 om 13:08

Is toch bijna ook zo. Kijk maar.

Wat de meeste hier doen of denken weet ik niet. Maar Hitzfeld articuleert alleen de algemene stemming van het voetbal volk hier in Duitsland.

2 oktober 2015 om 13:54

Met Hitzfeld ben k het eens. Maar wat Fcda zei niet.

Succes zondag! Het gaat een geweldig pot voetbal worden

2 oktober 2015 om 14:03

Dat zeker, ben zelfs aanwezig, achteraf met wat BVB en Bayern fans op de Wies'n. Ik wens je ook veel plezier. Ik hoop op top voetbal, dan is het resultaat tweederangs.

Zolang er minstens 3 doelpunten vallen vind ik het goed

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren