Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

The Mirror weet welke Engelse club grootste kans maakt op komst Kökçü

Laatste update:

Aston Villa behoort tot de favorieten om komende zomer Orkun Kökçü in te lijven. Dat meldt The Mirror en wordt bevestigd door 1908.nl. De aanvoerder van Feyenoord heeft over interesse niet te klagen. Zo hebben nog zeven andere clubs uit de Premier League hem in het vizier en kan hij ook kiezen voor een transfer naar een andere Europese topcompetitie.

Naast Aston Villa wordt de Turks international ook gevolgd door West Ham United, Brighton & Hove Albion, Leicester City, Arsenal, Nottingham Forest, Wolverhampton Wanderers en Crystal Palace. Het Benfica van trainer Roger Schmidt en Borussia Dortmund zijn bovendien ook al langer in de markt voor Kökçü.

Een bod op de middenvelder is er echter nog niet uitgebracht. The Mirror weet dat een transfer naar Aston Villa sterk door Kökçü wordt overwogen. Onder manager Unai Emery zijn the Villans bezig aan een sterke opmars in de Premier League. Villa staat momenteel zesde, op evenveel punten als nummer vijf Tottenham Hotspur. Naar verluidt wil Kökçü volgend seizoen koste wat kost Europees voetbal spelen. Mocht Villa erin slagen om dit seizoen vijfde of zesde te eindigen, speelt het komend seizoen in de groepsfase van de Europa League.

Kökçü beschikt in Rotterdam nog over een contract tot medio 2025 en kan Feyenoord komende zomer een fraaie transfersom opleveren. Volgens Transfermarkt.com is de middenvelder inmiddels zo'n dertig miljoen euro waard. De aanvoerder was dit seizoen al goed voor 12 goals en 5 assists in 42 officiële duels. Hij gaf begin deze maand tegenover De Telegraaf aan de Premier League ‘een geweldige competitie’ te vinden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De nr 5 plaats zich voor de voorronde van de conference leaqe? En de 1e 4 voor de CL. Hoe plaats je je in godsnaam voor de EL dan? Via de beker?

Kokcu gaat ons een record opleveren, en dat gunnen we hem allemaal, van jeugd tot aanvoerder, een krijger en een prachtige goede voetballer. Arsenal naast partey en achter odegaard zal prachtig zijn

30 april 2023 om 00:24

40M pond wilt Villa betalen. Ik blijf hopen op een transfer ruim boven de 50M euro.

30 april 2023 om 00:32

Ruim boven de 45M pond moet Villa betalen.

30 april 2023 om 00:38

Dat zou echt geweldig zijn!!

30 april 2023 om 05:09

Als je kokcu voor 40+ verkoopt en branco gratis bij toulouse ophaald heb jehet perfect gedaan. Kokcu is het min waard, maar vind Branco een waardige vervanger. Hoop dat feyenoord goed gaat cashen zoals ajax dat kan!

30 april 2023 om 07:55

Van den Boomen is niet de vervanger van Kokcu. Die heeft namelijk te weinig dynamiek en is door de scouting als ongeschikt bevonden voor het spel vab Feyenoord.

30 april 2023 om 00:49

Via de FA Cup wordt inderdaad het EL ticket verdeeld. Volgens mij werkt dat in elk land via de beker

30 april 2023 om 01:16

Volgens mij gaan in de top 5 competities de eerste 4 naar de CL en de nr 5 naar de EL, plus de bekerwinnaar is dus 2 EL tickets. In de rest vd landen gaat alleen de bekerwinnaar naar de EL.

30 april 2023 om 07:31

45 miljoen las ik op fr12. Maar laat ze maar wachten. De competitie is nog niet eens klaar. Wie weet gaan ze elkaar lekker opdrijven.

Hij kan, met alle respect, wel hoger mikken dan Aston Villa. Leuke ploeg die het momenteel goed doet onder Emery, maar dat kan zo inelkaar storten binnen 18 maanden. Hebben we vaker gezien bij PL ploegen. Hij moet naar een club die structureel meedoet om de hoogste plekken in de competitie. Ik ben benieuwd of hoe hij het zou doen bij een Liverpool, Man utd, Spurs of Atletico Madrid ofzo.

30 april 2023 om 00:25

Je moet ook kijken wat voor spelers er staan op die posities. Aston Villa heeft met Douglas Luiz, Ramsey en McGin echt wel sterke middenvelders. Een ploeg als Brighton staat met spelers als Caicedo Mac Allister op die posities. Het wordt gewoon erg lastig om bij een topploeg jezelf basis te spelen. United zal voor spelers als Frenkie of Bellingham gaan. Daar kan Kokcu toch nooit mee concurreren..

30 april 2023 om 00:37

Vd Beek, Klaassen, Ziyech… ze zijn allemaal met veel bombarie naar Engeland vertrokken en zwaar mislukt. Geen enkele garantie dat deze Kokcu na zijn eerste stabiele seizoen het wel ff gaat maken in Engeland.

De Wijnaldum / Van Dijk ‘route’ zal ik elke speler die vanuit de Eredivisie naar de PL gaat aanraden.

30 april 2023 om 00:45

Vorig seizoen was hij ook de beste..

30 april 2023 om 00:52

Terwijl Feyenoord met een straatlengte achterstand op Ajax en Psv 3e werd?

30 april 2023 om 08:15

Valt wel mee, vergelijkbaar met het verschil tussen ajax en feyenoord nu

30 april 2023 om 08:21

Terwijl Feyenoord 3e werd en in de finale van de Conference League stond. En ook toen kon hij al een mooie transfer maken.

Die straatlengte van jou is onnodig drama. Want wat is daar dan weer de overtreffende trap van? Pas op hoor want daar kan dit jaar spraken van komen. Gaan we dan spreken van een oceaan tussen Feyenoord en de voormalige top2?

30 april 2023 om 00:55

Hij kan wel hoger mikken dan een subtop ploeg, maar dan kan hij zomaar op de bank belanden. Emery is wel een coach die spelers als Kokcu gebruikt en beter maakt. Geen slechte optie lijkt me.

30 april 2023 om 08:33

Bij die clubs gaat hij t nooit redden en wordt hij de volgende in t rijtje mislukkelingen die dachten een stap naar de top te kunnen zetten. Een club als Villa is perfect, laat m lekker wennen aan t niveau aan de premier league zonder veel druk.

30 april 2023 om 08:51

Ik denk het niet, als hij verstandig is volgt hij de Wijnaldum route. Eerst wennen aan een andere competitie bij een club waar hij de meeste jans maakt om te spelen. Teveel spelers die voor een topclub kiezen komen niet aan de bak ( Ziyech, vd Beek, Gravenberg, Masraoui). Dat is niet echt bevorderlijk voor je carrière, dus vooral speelminuten maken zou ik zeggen....

30 april 2023 om 11:00

Hij zal dan denk ik de route van veel Turkse voetballers nemen en gewoon voor Fener of Gala gaan spelen, want dat maakt hun fam. zo trots. Zo koos hij ook voor Turkije ipv. Nederland. 😉😜😝

30 april 2023 om 10:33

Bij Atletico zou hij misschien kunnen slagen, bij die andere clubs die jij noemt niet. Er zijn genoeg voorbeelden van spelers die de Nederlandse top verlaten hebben en het totaal niet waargemaakt hebben. Hij kan beter de overstap maken naar een ploeg als Villa of Brighton, daar is de kans op spelen het grootst. Als hij daar wekelijks presteert, dan komen die grote clubs vanzelf wel. De route die Wijnaldum na zijn vertrek bij PSV geslozen heeft, moeten meer spelers kiezen. Eerst een middemoter of subtopper, dan de echte topploegen. Dan is de kans van slagen het grootst.

Lastig lastig, zou heb graag bij Arsenal zien, villa wel mooie club. Orkun is de eredivisie ontgroeid helaas. Ik gun hem een mooie stap.
45 tot 50 mio moet haalbaar zijn voor Feyenoord

30 april 2023 om 01:15

Eens, ik bedoel ook niet dat een middenmoter goed genoeg is voor hem, maar heel de BPL heeft meer te besteden dan de NL top, opzich is dit een mooie club om mee te starten, ik denk dat zijn plafond hoger ligt dat villa

30 april 2023 om 02:19

Je lijkt het af te doen als een feit, maar dat is het natuurlijk niet. Arsenal is de nummer 2 van de PL, geen enkele garantie dat hij dat niveau aankan.

30 april 2023 om 05:52

Kokcu is helemaal niet goed genoeg om een middenveld te dragen van topniveau.hij moet gewoon een stap bij de subtop maken en nog paar jaar rijpen.elke keer tegen Sangare is hij 90 min nergens te bekennen en daarvan loopt er bij elke pl club wel een van rond.

30 april 2023 om 08:18

Dan heb je echt geen idee van Aston Villa als ploeg en het niveau van de pl. en komop, we hebben nou al zoveel goede eredivisiespelers zien mislukken in Engeland dat een beetje voorzichtigheid wel verstandig is.

Mensen die beweren dat het een optie is voor Arsenal moeten echt even dimmen. Laat Kokcu het nou maar eerst gewoon zien bij een club als Wolverhampton ( waar overigens diverse Portugese internationals lopen).

30 april 2023 om 10:01

Als Kokcu slim is bewandeld hij de route zoals bijvoorbeeld Wijnaldum.
Een route met tussenwegen naar de top. Eerst een wat kleinere club. Wellicht is Dortmund wel een nog betere stap. Daar is het niveau nog ietsje minder dan de PL en vanaf daar kan je je in de kijker spelen van de absolute top. De vraag is alleen wel, gaat Dortmund hetzelfde kunnen en willen betalen als menig Engelse club?

30 april 2023 om 10:39

Voor de grote bedragen moet je in Engeland zijn. Gaat Dortmund en Atletico echt niet doen. Zin wel clubs die het meest bij hem passen denk ik. Je kan wel naar de PL willen, maar voor Feyenoord is dat het gunstigste aangezien ze meer kunnen vangen, maar ik denk dat die andere clubs beter bij hem passen.

30 april 2023 om 11:17

Aston Villa wint van elke ploeg in de eredivisie. Ben ik van overtuigd..

30 april 2023 om 15:04

BVB haalt heel vaak relatieve middelmaat voor grof geld. Haller, Adeyemi, Malen etc. voor 30-40 miljoen euro. Kokcu gaat prima in dat rijtje passen

30 april 2023 om 10:37

50 miljoen op basis waarvan? Dat Ajax ook veel geld krijgt voor zijn spelers? Ik ben bang dat het niet zo werkt. Ik gun hem een mooie transfer en Feyenoord een mooi bedrag maar CL heeft hij nog niet gespeeld en daarop worden de waardes van spelers echt heel hoog. Als hij nog een jaar blijft en het goed doet in de CL kan hij idd 50mln opleveren. Nu mag je denk ik blij zijn met 35.

Mooi om al die interesse te zien is hem zeer gegund, hij is de afgelopen jaren flink gegroeid en is nog steeds maar 22 jaar. Ik hoop dat de clubs tegen elkaar op gaan bieden, dat kan voor zowel Kokcu als Feyenoord interessant zijn.

De Premier League is niet weggelegd voor iedereen. Je moet toch alles goed op een rijtje zetten voordat je die stap maakt. Turkse internationals en de PL is naar mijn weten nooit een goede match geweest buiten een enkel voorbeeld. Misschien kan die met zijn voorgangers bellen hoe die het ervaren hebben, want dat waren zeker niet de minste spelers. Denk maar aan spelers als Nuri Sahin, Tuncay Sanli, Yildiray Bastûrk, Alpay Özalan, Tugay Kerimoglu, Emre Belözoglu, Cenk Tosun, Gökhan Tôre, Hakan Ünsal, Cengiz Ünder en recent Ozan Kabak en Okay. Al met al hebben er misschien maar 1 a 2 echt een stempel weten te drukken.

Het is een competitie waar je zowat iedere maand 1 a 2 krakers hebt. Fysiek moet je op en top zijn en het aller belangrijkste wat ik zelf vind ontbreken bij Turkse spelers is ''concentratie''.

Mocht er een Italiaanse club komen met een bod had ik het wel geweten. Prachtige land, mooie competitie goed weer en lekker eten en natuurlijk warme mensen.

Ik vind het helemaal geen verkeerde club, hij is nog 22 en kan mooi tot zijn 27ste daar ontwikkelen en dan altijd nog naar een club gaan die CL niveau speelt. Hij is jong en als hij echt heel goed is dan zal hij bij Aston Villa ook weer boven zijn collega's uitstijgen en word die toch weer opgepikt door de top.
Feyenoord word daar alleen beter van met opleiding vergoedingen als hij gewoon met kleine stappen omhoog gaat.

Prima transfer, hopelijk kan ie de wijnaldum route belopen. Eerst knallen bij een middenmoter in wellicht de beste competitie om vervolgens de stap te zetten naar de echte top. Is de eredivisie ontgroeid maar ben bang dat hij gaat verzuipen in de concurrentie als hij nu al naar de absolute top gaat.

Kijk, dit is een club waar hij misschien wat kan laten zien. Een Arsenal is echt te hoog gegrepen voor hem momenteel. Ben alleen bang dat hij fysiek en handelingssnelheid tekort gaat komen.

30 april 2023 om 09:20

Ik zie veel mensen puur en alleen qua naam kijken naar clubs. Maar clubs als Aston villa en Brighton hebben behoorlijk wat talent rondlopen. Daar heb je echt niet zomaar een basisplek. Laat staan bij een Arsenal.

30 april 2023 om 16:28

Zeker waar. Bedoel ook niet dat hij zomaar even basis gaat spelen daar. Maar ik vind dit wel een club waar hij een kans zou hebben. Bij Arsenal of Newcastle gaat hem dat nooit lukken.

30 april 2023 om 17:28

Ik snap zeker wat je bedoelt en ben het er mee eens. Een tussenstap is een stuk verstandiger en dat blijkt ook veel voorgaande transfers van dit soort talenten.

Altijd prettig als er belangstelling voor je is.
Kocku mag Slot erg dankbaar zijn. Door oa zijn manier van spelen heeft hij zich zo kunnen ontwikkelen. Als ik hem was zou ik het ijzer smeden als het heet is en daarbij naar een PL club gaan die nu niet in de top staat maar de berg aan het beklimmen is. Een mooie Spaanse club is ook niks mis mee

Top Engeland is te hoog gegrepen voor hem. Bij Villa maakt hij tenminste kans op speelminuten. En of hij het daar redt is ook maar de vraag. Zijn probleem is gewoon dat elke premier league club middenvelders heeft van minimaal zijn niveau en dan wordt het lastig om je te onderscheiden. Misschien dat er plek is bij de subtop van Spanje.

Lijkt mij een slimme stap. Je kan wel meteen naar iets van Arsenal gaan, maar de stap van Nederland naar Engeland is echt gigantisch. Zelfs de sterren uit Duitsland willen nog weleens keihard mislukken in de Engelse top. Veel slimmer om het zoals Wijnaldum en Van Dijk rustig op te bouwen.

Mensen doen wel denigrerend naar Aston Villa maar die zijn echt goed hoor onder Emery. Daar kan Kokcu enorm veel van opsteken. Een stap naar de top faalt meestal voor heel veel spelers in de Eredivisie. Zie maar is Ziyech en Van de Beek. Spelers zoals Van Dijk en Wijnaldum die het stap voor stap hebben gedaan hadden meer succes.

Borussia of Arsenal zou een prachtige stap zijn voor hem. En denk dat die daar ook in zal slagen. Een complete voetballer die te goed is voor de eredivisie en een echte leider. Dat op 22 jarige leeftijd. Strijder

Doen het nu leuk maar is echt zo'n club die volgend seizoen zomaarbweer degradatiekandidaat kan zijn.

Luis Sinisterra red het niet eens maar volgens de 010 supporter is kokcu 50mio waard en moet hij bij een Arsenal spelen. Wat een grap zeg. Dat Feyenoord een goed samenspelende ploeg is wil niet zeggen dat spelers als Kokcu ook echt van PL kaliber zijn. Bij een Aston Villa gaat die het als zwaar krijgen.

30 april 2023 om 12:24

Sinisterra redt het niet? In 1018 minuten 7 goals en 1 assist terwijl die blessure op blessure heeft. Ik weet niet of jij leeds kijkt als hij erin staat maar hij is vaak een van de weinige lichtpuntjes. Zet sini bij brighton neer en eindigt minimaal op 15 op goals als buitenspeler.

Ik zou hem niet te vroeg afschrijven want deze jongen gaat het 100% redden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren