Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voetbal is entertainment, dus Zidane zou voor ons fantastisch zijn’

Laatste update:

Girondins Bordeaux heeft de interesse in Zinédine Zidane bij monde van grootaandeelhouder Nicolas de Tavernost bevestigd. De oud-middenvelder, nu de rechterhand van Carlo Ancelotti bij Real Madrid, is bij les Girondins in beeld om de opvolger te worden van trainer Francis Gillot.

/

Gillot maakte onlangs bekend dat hij ondanks een doorlopend contract na dit seizoen afscheid neemt van de club uit de Zuid-Franse wijnstad. iTele Foot berichtte onlangs dat de komst van Zidane naar Bordeaux voor ‘negentig procent’ zeker is en De Tavernost laat in de Franse media weten dat men inderdaad belangstelling heeft: “Zidane zou voor ons fantastisch zijn.”

“Wat is voetbal voor een industrie? Juist, een entertainmentindustrie. En als je daarbij de juiste persoon kan krijgen, graag!”, aldus De Tavernost, tevens baas van televisiezender M6. “Ik lieg als ik zeg dat we niet aan hem gedacht hebben, maar het gaat ook te ver om te zeggen dat de deal al beklonken is.”

De 41-jarige Zidane lijkt zodoende na 18 jaar terug te keren bij Bordeaux. Zidane speelde tussen 1992 en 1996 140 competitiewedstrijden voor de blauwhemden, voordat hij naar Juventus vertrok. Met Bordeaux won Zidane de Intertoto Cup, maar verloor hij de finale van de UEFA Cup. Bordeaux staat momenteel zevende in de Ligue 1.

Is Zinédine Zidane volgens jou een geschikte trainer voor Girondins Bordeaux?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou toch wel mooi, hopelijk wordt hij net zo,n goeie trainer als speler

16 mei 2014 om 01:42

Hij moet ook bij een subtop beginnen.. Als hij nu meteen Real overneemt wanneer Ancelotti weggaat en het loopt slecht. Zal dat niet fijn uitpakken voor hem

Moet hij echt niet doen. De spelersgroep is een ramp. Die kan nooit mee gaan doen over europees voetbal. De kans dat hij mislukt is behoorlijk groot. Hij kan beter naar een andere club.

15 mei 2014 om 23:28

Waarom? Dus wat jij zegt, hij moet alleen maar grote clubs coachen die grote namen heeft en veel geld kan en uiteraard gaat investeren? Om te beginnen is Bordeaux echt niet verkeerd. In een niet al te moeilijke competitie met heel veel druk, waar hij de taal vloeiend spreekt en zeer geliefd is bij de fans is dit gewoon een heel goed begin zelfs. Als hij Bordeaux richting de top van de Ligue 1 kan leiden, zou dat fantastisch zijn. Ik zie hem, als hij daadwerkelijk naar Bordeaux gaat, binnen een jaar of 2 bij PSG waar hij de Champions League gaat winnen. (althans, dat gun ik hem).

16 mei 2014 om 07:01

Dus jij ziet hem over twee jaar bij PSG? Laat hem dan maar Castilla gaan coachen en waar mogelijk op de bank zitten bij Ancelotti. Zo is Guardiola ook klaar gestoomd bij Barcelona. Je kan niet het risico nemen dat hij dan niet meer beschikbaar is, dus laat hem maar lekker bij Real blijven.

16 mei 2014 om 08:34

Als Bordeaux niemand gaat kopen, gaat Zidane Bordeaux echt niet naar de top van de Ligue 1 brengen. Alleen Saivet, Sertic, Carrasso en Diabaté zijn nog aardige spelers. Ze hebben een spelersgroep die ergens in de middenmoot zal eindigen.

16 mei 2014 om 17:34

Nee, niet bij een grote club beginnen. Bordeaux is een vallende topclub in Frankrijk. Daar moet je niet starten als beginnend trainer. Bordeaux moet een zeer ervaren oefenmeester aantrekken zoals Marseille dit heeft gedaan. Voor Zidane is het beste dat hij naar een andere club gaat. Lyonnais zou kunnen, het probleem is dat hij dat nooit zou doen vanwege zijn achtergrond. Dus het is moeilijk maar hij kan het beste naar een stabiele middenmotor als: Nantes, Toulouse of Montpellier. Lorient zou ik het mooiste vinden voor Zidane. De meest onderschatte ploeg uit de Ligue 1. Alleen ik denk dat Lorient niet van zijn huidige trainer Christian Gourcuff af wil.

Zou hem idd graag willen zien als hoofdtrainer, vind hem een goeie kop hebben en heeft veel uitstraling, het is een intelligente man en heeft ongetwijfeld veel verstand van tactiek etc. Heeft alles in zich om een toptrainer te worden, hopelijk gebeurd dat ook

Het bordeaux van een paar jaar terug was wel eer mee te halen, toen met Chamakh en Gourcuff. Ik zeg niet doen en wachten totdat Ancelotti weggaat om t stokje over te nemen

Ik zie liever Zidane coach van real Madrid Castellón worden en volgend jaar van eerste

Remi Garde van Lyon gaat een sabbatjaar houden, misschien iets voor Lyon? Toch een iets betere spelersgroep als Bordeaux en Zidane werkt toch graag met jong talent..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren