Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vlaar krijgt concurrentie van ervaren WK-ganger uit Zwitserland

Laatste update:

Ron Vlaar krijgt komend seizoen concurrentie, of steun, van Philippe Senderos. De ervaren Zwitser heeft donderdag een tweejarig contract getekend bij Aston Villa. Senderos, die met de nationale ploeg van Zwitserland deelneemt aan het WK, speelde in het verleden bij clubs als Arsenal en Fulham.

/

“Er is veel concurrentie om de plekken, met Vlaar, Ciaran Clark, Nathan Baker en Jores Okore”, laat de 29-jarige Senderos optekenen via de officiële kanalen van zijn nieuwe club. “Dat zijn goede verdedigers, dus het is aan mij om een plek in het team te veroveren. Met Brad Guzan bij de Verenigde Staten en Vlaar bij Nederland hebben we WK-ervaring die we meenemen naar komend seizoen.”

De sterke Zwitser is de eerste aankoop voor manager Paul Lambert. “Ik kijk ernaar uit om met hem samen te gaan werken”, gaat Senderos verder. De man die doorbrak bij het grote publiek als speler van Arsenal begon zijn profcarrière bij Servette. Hij speelde op huurbasis bij AC Milan en Everton; het voorbije halfjaar stond hij onder contract bij Valencia.

Philippe Senderos is beter dan Ron Vlaar

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toen hij nog bij Arsenal speelde deed het pijn aan mn ogen. Wat een verschrikking achterin en dan heb ik het niet over z'n uiterlijk...

5 juni 2014 om 16:36

Snap ook niet hoe die steeds aan een club komt. Kan er niet zoveel van namelijk.

5 juni 2014 om 16:57

Overdrijven is ook een vak.. Senderos heeft ook een aantal goede periodes gehad. In 2006 heeft hij het zelfs heel goed gedaan in de CL. Misschien verwar je hem met Cygan.

5 juni 2014 om 20:06

2006 ja, dat is acht jaar geleden. Bij Fulham was het ook verschrikkelijk om hem te zien spelen. Heb Valencia niet echt gevolgd dus weet niet hoe die het daar deed maar ik heb geen hoge verwachtingen van hem bij Villa.

5 juni 2014 om 21:02

Bij Fulham heb ik hem niet echt gevolgd. Alleen in samenvattingen zag ik hem wel eens voorbij komen. Fcexclusief had het over zijn periode bij Arsenal. Daar reageerde ik ook op. Zo super slecht was hij ook weer niet. Ja, hij maakte fouten en speelde met 0,0 zelfvertrouwen. Hij is eigenlijk iets te gevoelig om een verdediger te zijn. Maar je kan hem niet in een adem noemen met Silvestre en Cygan. Ik verwacht ook niet veel van hem. Wellicht verbaast hij ons nog. Hij stond ooit te boek als groot talent.

5 juni 2014 om 17:02

Dach dat ie t bij Valencia niet zo slecht deed. Bij Milan speelde hij ook amper. Is ook niet van dat niveau, maar Villa is wel wat anders dan Arsenal

5 juni 2014 om 17:05

Alleen sta je wel tegenover dezelfde spitsen als bij Arsenal

5 juni 2014 om 18:36

Maar wel met veel minder druk. Misschien kon hij gewoon de druk niet aan en is het een degelijke verdediger als hij minder druk heeft.

Lijkt me niet dat vlaar hier erg voor hoeft te vrezen. Senderos is gedegradeerd met Fulham en dus verwacht ik niet veel van hem. Ook is Vlaar aanvoerder dus wordt hij niet zomaar gepasseerd

Vlaar hoeft sowieso als aanvoerder niet te twijfelen om zijn plek.
Als ik de Aston Villa fanforums lees, is Vlaar echt verrijking en dat hij al zijn medespelers bij de hand moet nemen.( Wat ik ook zag in de x-aantal wedstrijden dat ik Aston Villa zag spelen)
Ze hopen juist dat er op de LCV positie versterking komt zodat hij niet meer als 'babysitter' hoef te spelen en z'n spel bevorderd wordt. Ze overigens ook bang dat Vlaar naar een hogere club gaat in Premier League.. Na onstabiel eerste seizoen, heeft hij zich 2e seizoen uitstekend herpakt.

Hoe is het toch mogelijk dat zulke spelers elke keer maar weer aan een club komen? Wat een dramatische verdediger is dit zeg

Dit zou Vlaar wel moeten winnen. Vond hem bij Arsenal altijd een zeer matige verdediger.

Volgens mij is deze speler tot nu toe overal mislukt. Dat zal nu niet veel anders zijn denk ik.

Vlaar en Senderos. Goede verdedigers voor Aston Villa maar hogerop zal ze niet lukken.

Aston Villa toont weer eens weinig ambitie hiermee. Eigenlijk is een club als Aston Villa het wel verplicht om voor top 8 te spelen. Als Southampton moeten zij het eigenlijk helemaal kunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren