Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse wordt afgedroogd door Shakhtar en lijdt tweede oefenverlies

Laatste update:

Vitesse heeft maandagavond ook de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op komend seizoen verloren. Drie dagen na de nederlaag tegen het Oostenrijkse Wolfsberger AC (2-1) ging het team van trainer Leonid Slutsky onderuit tegen Shakhtar Donetsk. De landskampioen van Oekraine droogde de Arnhemmers met 1-4 af.

Slutsky wijzigde zijn elftal op slechts één plek. Eduardo, gehuurd van Chelsea, verving Remko Pasveer en bleef negentig minuten onder de lat staan. De eerste kans van de wedstrijd in Kärnten was voor Tim Matavz, die na drie minuten spelen net naast knikte. Na een half uur spelen verscheen de openingsgoal op het scorebord. Taras Stepanenko kopte de bal hard in de bovenhoek.

Enkele minuten voor rust kwam Andriy Totovitskiy bij de tweede paal een teenlengte tekort om de 0-2 te maken. In de tweede helft trok Shakhtar het duel definitief naar zich toe. Eduardo had na 57 minuten spelen geen antwoord op een inzet van Bohdan Butko en een kwartier voor tijd verzilverde invaller Viktor Kovalenko een rebound: 0-2 en 0-3.

De laatste treffer van Shakhtar kwam op naam van Aluisi Moraes, na een uitstekende aanval. Een keurige schuiver van Roy Beerens vlak voor tijd betekende het slotakkoord van de ontmoeting: 1-4.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pas bezig en men moet nog aan elkaar wennen en verliezen van een fitter en slimmer Shaktar is geen schande. Vitesse moet nog feller en slimmer worden dan komt het best goed.

9 juli 2018 om 20:14

Waarop baseer jij dat fitter verhaal?

9 juli 2018 om 20:17

Shaktar begint over 2 weken al aan de competitie, dus zullen verder en fitter zijn. Droogden vorige week ook austria wien met 3-0 af. Shaktar is gewoon een behoorlijk maatje te groot nog nu. Vitesse mist wel een goede 10 naar mijn mening. Clarke Salter was erg matig vandaag.

9 juli 2018 om 20:21

Zij hebben al een paar wedstrijden gehad en het is algemeen bekend dat sporters uit de oostblok landen meer uithoudingsvermogen hebben en dat was in deze wedstrijd ook te zien.

Natuurlijk, nieuw team, nieuw coach etc.
Maar of dat een excuus voor dusdanig slechte resultaten is, weliswaar in oefenpotjes …?

In ieder geval nog veel werk aan de winkel voor Slutsky

9 juli 2018 om 20:15

Nou nou, tegen een topploeg zo'n resultaat is geen schande, zeker niet in een oefenpot.

Onder leiding van Slutsky trainen ze bij Vitesse momenteel 2x per dag. Dit deden ze ook al voordat ze op trainingskamp gingen. Slutsky wil zien hoe het team en de spelers individueel het oppakken als ze er doorheen zitten.
Vandaag hebben ze ook eerst een training gehad en later op de dag deze wedstrijd gespeeld tegen een hele sterke tegenstander.
Maar heel eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee hoe Vitesse er momenteel voor staat. Nieuwe centrale duo en keeper achterin wat nog op elkaar ingespeeld moet raken, wie wint de strijd op het middenveld enz enz. Geef ze ook de tijd om aan een team te bouwen.

9 juli 2018 om 23:51

En Wolfsberger AC, waar ik eerlijk gezegd nooit eerder van gehoord had.

Wolfsberger AC is een Oostenrijkse voetbalclub uit Wolfsberg, uit de deelstaat Karinthië. De club speelt sinds 2012 in de Bundesliga, middels het kampioenschap in 2011 in de Erste Liga. (wikipedia)

De wedstrijd Vitesse - Shakhtar werd in Kärnten gespeeld. Een rare mededeling, daar Kärnten (nl: Karinthië) een van de negen Oostenrijkse Bundesländer is en geen plaats dus. Zoiets als in Nederland zeggen, dat de wedstrijd in Gelderland werd gespeeld....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren