Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse voert gesprekken met ‘topkandidaat’ en ‘clubman’ over trainerspositie

Laatste update:

John van den Brom is de 'topkandidaat' om de trainerspositie van Vitesse te bekleden, zo schrijft clubwatcher Lex Lammers namens De Gelderlander. De trainer heeft al meerdere gesprekken met de Arnhemmers gevoerd.

Volgens het regionale blad hoopt de clubleiding van Vitesse aan het eind van de maand een nieuwe coach te presenteren, daar huidig interim-trainer Edward Sturing aan heeft gegeven volgend seizoen niet door te willen gaan als hoofdcoach.

Van den Brom is een echte clubman. Als speler was hij tussen de jaren 1986 en 1993 en 1996 en 2000 actief bij Vitesse. In het verleden, in het seizoen 2011/12, was hij ook al de eindverantwoordelijke bij de Arnhemmers.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

En nu staat de oefenmeester dus open voor wederom een dienstverband bij Vitesse. Hem wacht de loodzware klus om Vitesse enigszins uit het drek te trekken. Van den Brom is zich bewust van de uitdaging, maar wil de noodlijdende club graag de hand toereiken.

"Ik maak me zorgen om de club", laat de clubman zich citeren door De Gelderlander. "Ik wil graag helpen. Het liefst in de Eredivisie, maar ook in de eerste divisie", verschuilt Van den Brom zich niet achter de uitdaging.

Toch zitten er nog wel enige haken en ogen aan de eventuele komst van de trainer. "Vitesse wil weer van de regio zijn. Dat is mooi. Maar er is niets concreet. Voor een contract moeten nog wel wat zaken worden geregeld.”

Ondertussen moet Vitesse alle zeilen bijzetten om de proflicentie te behouden. Kersvers directeur Edwin Reijntjes hoopt maandag terug te horen van de KNVB over een 'conceptplan' dat het voortbestaan van de club moet garanderen, zo vertelt hij op de clubwebsite.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel fijn dat hij dat vrijwillig gaat doen omdat er geen geld is

12 april 2024 om 18:47

Bierkaartje voor de kantine.

Mooi dat hij dit aangeeft, toch wel een redelijke naam in het voetbal in Nederland. Theo Janssen in de staf, Nicky Hofs..
Die club hoort in de Eredivisie.
Daar moet je niet heen voor het geld, dan blijft clubliefde over.

14 april 2024 om 09:58

Vitesse is dan wel echt een club met weinig karakter. Tegenwoordig breken er weinig jeugdspelers door, veel gehuurde spelers uit het buitenland, vreemd reconstructies met eigenaars, stadion halfvol. Dit is niet van de laatste jaren, maar al sinds 2004 ofzo, toen ze ook al aan het randje van de afgrond hingen

Op zich netjes en ik denk dat Van Den Brom ook wel geschikt is voor de situatie, maar de vraag is toch vooral of hij wel de kans krijgt om het te laten zien. Zelfs als Vitesse blijft bestaan, is het de vraag wat de mogelijkheden nog zijn en of er niet nog lijken uit de kast gaan komen. Die zijn er namelijk altijd wel bij een degradatie en vooral bij grotere clubs in de problemen als Vitesse. Overigens ben ik wel nieuwsgierig naar dat conceptplan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren