Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Vitesse staat een paar weken boven ons, dan staan wij weer bovenaan'

Laatste update:

NEC had zondag weinig in te brengen in de Gelderse derby tegen Vitesse en verloor in Arnhem met 1-0. De Nijmegenaren moeten de rivaal daardoor weer voorrang verlenen op de ranglijst, maar coach Ernest Faber maakt zich geen zorgen. Het is een kwestie van tijd voor de rollen weer zijn omgedraaid, zei hij na afloop in gesprek met FOX Sports.

/

Faber was niet helemaal tevreden over de inzet van zijn ploeg, die te weinig uitstraalde dat het ten koste van alles wilde winnen. “We willen erbij blijven staan in de top. Dan mag en moet het dus ook wel wat beter. Dat kunnen we ook wel”, zei hij. “Maar dat Vitesse boven ons staat is maar voor een paar weekjes. Dan staan wij weer bovenaan.”

Ook aanvoerder Rens van Eijden legde zich zonder al te veel morren neer bij de nederlaag, maar dat was niet het geval bij Navarone Foor. De aanvaller van NEC baalde als een stekker. “Dit was de slechtste Gelderse derby ooit die ik hier heb meegemaakt. En dat hoort niet. Wij moeten er vol tegenaan gaan en dat hebben we zeker niet de hele wedstrijd gedaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een grote mond als je vandaag compleet maar dan ook compleet niks in te brengen hebt. Vitesse was al niet geweldig dus trek je conclusies........

29 november 2015 om 15:59

Voor de wedstrijd was ie ook al aan het blaten. Hij was er trots op dat vitesse zich aanpaste. Hij deed dat nooit.We gaan eigen spel spelen. Wat een hoop blabla zeg van deze man!

29 november 2015 om 16:45

Niks in te brengen is echt onzin, voor hetzelfde geld schiet Santos die 100% kans erin en wordt het 1-1. Vitesse was beter maar overdrijven is ook een vak.

29 november 2015 om 19:47

Eerlijk is eerlijk, dat het heel goed 1-1 had kunnen worden kan iedereen zien. Maar ook iedereen heeft kunnen zien dat NEC onmachtig was en dus niks in te brengen had vandaag. Dat heeft niks te maken met die ene kans er toevallig inschieten en gelijkspelen.

Haha, ik hoop dat hij een grapje maakte en voetbalzone dit niet heeft opgemerkt. Iedereeb ziet dat Vitesse meer kwaliteit heeft en beter voetbalt. Gekke Ernest!

Onzin, die zakken naar verloop van tijd wel weg, zeker als ze nog eventueel in de winter moeten verkopen. Er wordt vaak veel gepraat vanuit Nijmegen, maar ze maken het vrijwel nooit waar.

29 november 2015 om 16:13

' Er wordt vaak veel gepraat vanuit Nijmegen, maar ze maken het vrijwel nooit waar.'

Niet om nou heel lullig te gaan doen ofzo, maar echt een handige opmerking is dit niet als Vitesse-supporter. Want als het namelijk al waar is wat je zegt dan kunnen we mekaar mooi de hand schudden.

29 november 2015 om 16:31

Klopt, maar ik heb nergens ontkend dat dat bij Vitesse niet gebeurd.

29 november 2015 om 16:28

'Niet schrikken, Vitesse doet vanaf nu mee om de landstitel', hahahaha grote mond uit Nijmegen? Bovenstaande woorden maken me nog steeds aan het lachen... Nee als er iemand is met een grote mond...

30 november 2015 om 07:38

Die koe is wel heel oud.
Maar goed Faber mag zeggen wat die wil.
Hebt er nog geen eens voor hoeven lachen,flauwe grap denk ik.
Kijkte mijn vriedin aan,en vroeg wanneer zou die man weer moeten melden.

Faber heeft ff een reality check nodig want het is totaal niet realistisch om als NEC-zijnde boven Vitesse te eindigen. Het is al een godswonder dat de ploegen zo dicht op mekaar staan, laat staan dat NEC een weekje boven Vitesse stond, iets wat met mazzel volgende week nog een keertje kan gebeuren maar dan is het ook wel voorbij. Vitesse heeft gewoon simpelweg (veel) meer middelen en ga je er echt niet onder houden, net zoals een AZ en waarschijnlijk ook Groningen er op termijn gewoon duidelijk overheen zullen gaan.

Heb wel meer dingen gehoord in de aanloop naar vandaag die ik niet vond passen, (weer) o.a. Faber die het twee gelijkwaardige ploegen vond, iets wat qua stand nog enigszins te verdedigen is maar Vitesse is intrinsiek gewoon een (heel) stuk beter, dat zag je vandaag ook. Als het erop aankomt op de lange termijn kan je deze 'strijd' niet winnen, en daar is helemaal niks mis mee. Het gaat gewoon goed met Nec, met een beetje geluk sta je 6e en anders 7e, grote kans op overwinteren in het bekertoernooi en een grote kloof met de ploegen onderin. Maar na vandaag is bescheidenheid gepast, iets wat sowieso veel meer bij NEC past dan dit soort gebluf. Vandaag is het ff stilzitten en incasseren om de komende 2 wedstrijden lekker wat punten te pakken tegen PEC en Cambuur.

29 november 2015 om 16:31

Mooi en realistisch verhaal.

Ik denk verder dat die opmerking van Faber ook meer een provocerend grapje was dan dat hij het ook daadwerkelijk gelooft. Het lijkt me toch dat Faber ook wel in ziet wat jij hier zo keurig op somt.

29 november 2015 om 16:38

Dat denk ik ook. Faber is normaal gesproken ook gewoon een rustige en realistische coach, wat te zien is aan de speelstijl van NEC begin dit seizoen. Vitesse (die Rus) heeft veel meer geld dan NEC, wat NEC doet met de middelen die ze hebben is al geweldig.

30 november 2015 om 07:42

Hebt wel meer geld alleen hij kan het niet uitgeven om spelers te kopen.
Ja aan de jaarlijks tekorten.

29 november 2015 om 17:00

Stel je niet zo aan man. Grote kans dat hij dit met een knipoog zei. Daarnaast mag je best wat bravoure hebben. Is toch alleen maar mooi. Genoeg grijze muizen. Waar je je wel niet om druk kan maken.

29 november 2015 om 17:15

Waar ik me m.b.t. mijn eigen club druk over maak bepaal ik lekker zelf, daarbij maak ik me niet zozeer druk maar moeten we in Nijmegen gewoon waken voor hoogmoed en geen dingen gaan verwachten die te hoog gegrepen zijn, zoals toendertijd met Pastoor gebeurde(stonden ook 7e totdat het fout ging en er zo'n 9 maanden niet gewonnen werd). En het is echt niet alleen deze uitspraak, heb de laatste dagen, van Fabero.a. al vergelijkbare uitspraken gehoord en dat waren echt geen grapjes. Verder doet Faber het natuurlijk voortreffelijk, daar geen kwaad woord over. Maar voor iemand die zelf normaal erg realistisch is en benadrukt dat men het bij NEC met geel weinig moet doen vind ik dit soort uitspraken niet echt gepast, grapje of niet.

29 november 2015 om 17:40

Nu suggereer je gewoon dat de droogte mbt winnen te maken heeft met de uitspraken van Pastoor. Hij heeft een andere stijl van communiceren dan jij. prima maar laat hem lekker. Kan helemaal geen kwaad. Hij haalt, net als Mourinho, de aandacht weg van het team

29 november 2015 om 17:59

' Nu suggereer je gewoon dat de droogte mbt winnen te maken heeft met de uitspraken van Pastoor.'

Niet per se, maar toen is er hoogmoed ontstaan in het team omdat bepaalde spelers niet om konden gaan met succes en er gedacht werd dat men beter was dan daadwerkelijk het geval was. Iets wat Pastoor later ook nog verklaard heeft en zelfs zei dat ie het zag aankomen. En die hoogmoed heeft wel degelijk zijn rol gespeeld in die droogte. Enige wat ik eigenlijk zeg is dat men daarvoor moet waken nu en geen dingen van je team moet gaan eisen/verwachten die niet kunnen. En het is ook helemaal niet des Fabers, die is normaal zelf hartstikke realistisch. Vond hem alleen de afgelopen dagen paar onhandige uitspraken hebben, that's it. Want zijn vakmanschap valt natuurlijk niet te ontkennen.

Natuurlijk gaat NEC niet boven Vitesse eindigen, dat weet Faber zelf ook wel. NEC doet het uitstekend, maar zullen echt nog wel een terugslag gaan krijgen. Als ze uiteindelijk in het linkerrijtje kunnen eindigen hebben ze gewoon een heel goed seizoen gehad.

NEC heeft een spelersbudget voor de hele selectie van 2.5 miljoen euro, ik denk dat er spelers bij Vitesse zijn die in hun eentje al meer waard zijn. Dat verschil in individuele kwaliteit zag je vandaag duidelijk terug, maar NEC is gewoon een sterk collectief wat weinig kansen weggeeft, wat ook te zien was vandaag. Qua kansen heeft NEC zeker niet onder gedaan, alleen de effctiviteit was er vandaag niet en qua veldspel waren ze ook duidelijk minder dan Vitesse.

Als iemand tegen mij voorafgaand dit seizoen had gezegd dat NEC eind november zesde zou staan met 23 punten, dan had ik diegene voor gek verklaard. We doen het uitstekend met de middelen die we hebben en gezien het verschil in begroting met Vitesse is het geen schande om onder ze te eindigen.
Ik ga er van uit dat Faber doelde op het feit dat volgende week de stand weer omgekeerd kan zijn als Vitesse bijvoorbeeld punten verspeelt tegen PSV en NEC uit een ander vaatje tapt tegen PEC.

Eerste helft had Nec idd niks te vertellen.
Maar na die 1-0 vond ik ze toch aardig terug komen .
Of Vitesse zich liet terug zakken of dat Nec gewoon sterker werd,dat blijft een vraag.
Al hoewel niks voor Vitesse is om late terug zakken.
Zo slecht vond ik Nec ook weer niet,die gaan zeker in de linker rijtje eindigen.
Als ze niks verkopen.

Ongelooflijk wat een wanvertoning van mijn NEC. Eerste half uur was helemaal om te janken, geen beleving en inzet. Vitesse speelde lekker, niks van te zeggen. Over de rest van het seizoen ben ik dik en dik tevreden. Maar een derby zonder strijd is een belediging naar de supporters!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren