Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse rondt komst van ervaren doelman ‘op korte termijn’ af

Laatste update:

Vitesse gaat zich versterken met Michael Törnes. De club uit Arnhem maakt dinsdag via de officiële kanalen bekend dat de overstap van de dertigjarige doelman ‘op korte termijn wordt afgerond’.

/

De voormalig jeugdinternational van Denemarken sloot al aan bij het trainingskamp in Slovenië en deed 45 minuten mee in de gewonnen vriendschappelijke wedstrijd tegen Rubin Kazan. Het is onduidelijk voor hoeveel jaar Törnes in GelreDome kan tekenen.

Törnes speelde in de jeugd bij onder meer Farub BK en kwam later uit voor Lyngby BK, Brönshöj BK, Bröndby IF, HJK Helsinki, Sandefjord en Odense BK. Bij Helsinki vestigde hij een record door liefst 960 minuten achtereen geen tegendoelpunt te incasseren. Vitesse maakt overigens ook bekend dat Hamza Barry, een 21-jarige middenvelder uit Gambia, op proef is.

Een goede aanwinst voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Room blijft nog wel een jaartje 1e keeper bij Vitesse denk ik.. samen met Zoet en Cillessen de beste keeper van de ED, wellicht dat hij volgend jaar een mooie transfer kan maken.

26 juli 2016 om 10:38

Denk dat je Vermeer dan vergeet, of te kort doet. Room is zeker een behoorlijke doelman, maar zit niet voor niks niet bij de top 3. Maar voor Vitesse is Room zeker een goede keeper.

26 juli 2016 om 13:08

Vind hem niet bij de beste keepers horen hoor, daarvoor heeft Room te veel tekortkomingen naar mijn mening. Wel een redelijke keeper voor Vitesse.

Goede zaak. Je moet altijd een beetje druk op de eerste doelman houden door een waardige concurrent achter hem te hebben. Houwen is absoluut niet goed genoeg om het een tijdje over te nemen indien Room een blessure op zou lopen. Ik betwijfel ook of hij dat ooit gaat worden.

Hamza Barry nooit van gehoord natuurlijk. Het is blijkbaar een 21-jarige middenvelder die tweebenig is en eventueel ook op linksbuiten zou kunnen spelen. Volgens een transfersite is hij vanaf Augustus reeds verhuurd aan een club in Israël, dus dat ziet er een beetje vreemd uit.

Hamza Barry, goed schot en actie redelijk snel
Gambiaans international speelt nu voor Hapoel Tel aviv

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren