Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse heeft goud in handen: 'Je kan wel zien dat hij bovengemiddeld is'

Laatste update:

Dominic Solanke scoorde zaterdag niet tegen sc Heerenveen, maar liet wel zien dat Vitesse nog wel eens heel veel plezier aan hem kan gaan beleven. Het supertalent van Chelsea wordt dit seizoen op huurbasis gestald in Arnhem en was in het Abe Lenstra Stadion de grote uitblinker.

/

Jerry St. Juste, verdediger van Heerenveen, had het erg lastig met Solanke. “Het is goed om tegen zulke spitsen te spelen en je daarmee te meten”, zegt St. Juste in De Telegraaf. “Dan weet ik wat er bij mezelf nog bij moet om de top te halen. Hij is heel beweeglijk, kan heel goed in de ruimtes weglopen. Dat is zijn kracht, want de meeste spitsen zijn statischer en komen meer in de bal. Maar hoe hoger je komt, hoe beweeglijker de spitsen ook zijn. Daarom was dit alleen maar mooi voor mij, want je kunt wel zien dat hij bovengemiddeld is, ja.”

De achttienjarige Solanke wordt bij Chelsea gezien als het grootste talent van Engeland en maakte vorig seizoen in alle competities liefst 41 doelpunten. José Mourinho liet hem ook al debuteren in het eerste elftal, in de Champions League-wedstrijd tegen NK Maribor, maar om meer ervaring op te doen, werd Solanke voor dit seizoen naar Vitesse gestuurd. De spits zegt dat hij zijn doel is om topscorer van de Eredivisie te worden.

Dominic Solanke wordt ooit de eerste spits van Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die St. Juste kreeg me toch eens een panna van Solanke, tenenkrommend. Gelukkig hebben we weer zo'n spelertje in onze Eredivisie na het vertrek van Botaka.

28 september 2015 om 10:02

Was dat niet otigba? Was idd gruwelijk

28 september 2015 om 10:05

Volgens mij was het inderdaad die st Juste, al moet ik zeggen dat ik geen enorm fan ben van Heerenveen waardoor ik er dus ook best naast kan zitten

29 september 2015 om 11:24

Het was Otigba die gepaneerd werd door Solanke. Speelde wel leuk maar als hij topscorer wil worden moeten die kansen als die in de laatste minuut er in.

28 september 2015 om 10:04

Zo ja he echt niet normaal , geweldig talent.

28 september 2015 om 12:25

Nee dat was Otigba.

En volgend jaar is ie weer pleite...

28 september 2015 om 21:06

Pleite en gaat ie naar Swindon Town, en dan naar Burnley etc etc, is ie 23 en hebben we weer een faalhaas die zijn belangrijkste leerjaren verknoeide.

5 wedstrijden 1 goal, is nog niet echt om over naar huis te schrijven. Goeie techniek, kiest goed positie en heeft een individuele actie. Rendement moet wel omhoog.

28 september 2015 om 10:19

Van die 5 wedstrijden zijn alleen de Laatste 3 volledige wedstrijden, hij heeft kwa speeltijd veel weg van Traore dus nu de goals nog want die kans in de laatste minuut had er echt in gemoeten.

28 september 2015 om 10:21

@bluerider,
Hij was de 1e wedstrijden slechts invaller voor het laatste kwartier.
Laatste 2 wedstrijden beker en Heerenveen staat hij pas in de basis.

Tegen Heerenveen miste hij echter wel een enorme kans.

Vond hem in de beker tegen Heracles écht goed. Was me toen opgevallen ! Gat Vitesse naar mijn mening veel plezier aan krijgen !

Chelsea heeft goud in handen hahah. Goed om te zien dat ie het goed doet. Zo jong nog.

" Vitesse heeft goud in handen"

Kan aan mij liggen maar als hij gehuurd is van Chelsea, dan heeft Chelsea goud in handen, Vitesse staat na zijn verhuurperiode gewoon met lege handen..

28 september 2015 om 10:21

Na Solanke zal er vast wel weer een andere spits gehuurd worden. Bij Chelsea loopt Abraham ook nog, die had er vorig jaar ook 41 gemaakt net als Solanke. Trainde afgelopen week al eens met Chelsea 1 mee als ik het goed heb. Die zou ook niet misstaan in de Eredivisie over één of twee jaar.

Echt een toptalent. Hij heeft lengte, fysiek, snelheid, techniek en kan redelijk koppen. Kan zeker een uitblinker worden bij Vitesse dit jaar.

Ja geweldige speler is dit zeg! Wat een talent, is zo enorm compleet. Weer een jongen in de Eredivisie waar je een wedstrijd voor gaat zitten kijken. Dat zijn er al niet al te veel, maar dit is er wel zo een.

Prima spits die alles in zich heeft om te slagen in de top. Alleen is het zonde dat elke spits het moeilijk heeft in Arnhem.
Bosz speelt een spelletje waarbij de spitsen vaak worden overgeslagen. Buitenspelers die geen of een veel te late voorzet geven.

Ik denk dat als je met 2 spitsen gaat spelen je de echte Solanke gaat zien. Daarnaast ook voor Vitesse de beste opstelling gezien het personeel.

Room.
Diks Kashia vd Werff Leerdam
Nakamba
Ibarra baker
Vako
Solanke Brown

28 september 2015 om 12:59

Ik zou Rashica boven alles en iedereen in de basis zetten. Heerlijke speler om naar te kijken en ook nog eens eigen materiaal van Vitesse. Denk dat Solanke ook wel kan draaien in een 4-3-3 systeem, maar de aanvoer is simpelweg te matig. Vako is een redelijk egoïstische speler. Als daar een nummer 10 komt die iets meer passt en iets minder dribbelt zullen de flanken ook beter bediend worden.

28 september 2015 om 13:49

Rashica is echt een jonge speler. Laat soms wat zien maar is nog te licht voor dit jonge team.
Als je dan ook met Nathan op de kant gaat spelen dan is je voorhoede zo jong, die kunnen er niet elke pot staan.

Ik probeer wat meer zekerheid erin te brengen en ervaring. Naast Solanke kan ik helaas niet iemand vinden. Dus dan maar Browm omdat ze elkaar goed kennen, en ik denk dat als Brown is gewend aan het voetbal hier, hij een hele goede kan zijn.

28 september 2015 om 14:30

Ik zou sowieso altijd met Yeini spelen. Wat een heerlijke speler is dat zeg. Speelt erg onopvallend, maar brengt zoveel rust en natuurlijk ook de nodige ervaring. Het werkt goed met hem, Kashia en Kruiswijk. Nakamba en baker zou je kunnen rouleren afhankelijk van de tegenstander. Brown in plaats van Ollinyk kan ik wel mee leven. Ollinyk voegt weinig toe en ik vond Brown in zijn laatste wedstrijd tegen Feyenoord prima spelen. Nathan valt me tot nu toe tegen, afgezien van zijn mooie actie en doelpunt tegen Roda en hij verdedigt niet voldoende mee terug. Verder verkies ik Rashica wel boven Ibarra. Het rendement van Ibarra ligt gewoon veel te laag en ik vind ook dat hij te weinig dreiging heeft de laatste tijd. Tegen Heracles speelde hij voor zijn tweede geel prima, maar ik vond hem tegen Heerenveen slecht invallen.

28 september 2015 om 17:32

Wat doet die Brown in de opstelling? Komt zwaar tekort voor dit niveau. Alleen maar lopen en balverlies.

Of hij nooit de 1e spits word bij Chelsea is heel moeilijk te zeggen omdat het beleid van deze club daar te grillig en te onberekenbaar voor is Dat Vitesse goud in handen heeft is ook een misopvatting, hij is nog steeds van Chelsea waardoor hij aan het eind van dit seizoen gratis en voor niets weer vertrekt naar Londen. Het is voor de zoveelste keer allemaal weer voor de korte termijn zodat er nooit een redelijk elftal opgebouwd kan worden.

28 september 2015 om 10:43

Idd Vitesse hebt geen goud in handen.
Maar een goed verstaande hebt maar een half woord nodig.
Ze bedoelen,dat hij Solanke,veel punten voor Vitesse gaat pakken.
Daar gaan ze vooruit,maar het is nooit een zekerheid.

28 september 2015 om 13:01

Tegen de tijd dat Solanke 22 jaar is en dus klaar ik voor een echte basisplek loopt Costa al tegen de dertig. Ik denk dat hij wel de toekomstige eerste spits van Chelsea is. Ook Tammy Abraham zal over een paar jaar aansluiten bij de selectie en dan staan er toch mooi twee jongens vanuit de jeugdopleiding voorin bij Chelsea.

28 september 2015 om 21:08

Wees nou eens realistisch man, ik heb deze discussie elk jaar opnieuw met zo iemand als jij, gaat gewoon niet gebeuren want dan kopen ze wel weer anderen en staan de talenten stil, wacht maar af.

28 september 2015 om 13:05

We verdienen er idd niks aan. Maar je kunt het ook zo zien, we hebben nu voor het tweede jaar op rij een prima spits voor weinig geld binnen 'gekregen'. Vitesse heeft met beperkte middelen nou niet bepaald veel keus uit spitsen en Solanke past net als Traore uitstekend bij het spelletje dat Bosz wil spelen.

Dit jaar zijn de wisselingen wel vrij extreem, want er liepen wat contracten af en natuurlijk werden Propper en vejinovic verkocht. Maar jaren daarvoor was Vitesse een van de stabielere clubs qua wisselingen. Bij ons wordt dat alleen extra uitvergroot

Even een correctie.

Niet Vitesse, maar Chelsea heeft goud in handen.

natuurlijk weet iedereen dat deze jongen eigendom van Chelsea is. denk dat de meeste vitesse supporters het een worst zal wezen. hij speelt dit jaar in Arnhem. alleen jammer dat veel mensen een correctie denken te moeten maken door alleen de headline te lezen. Dit kan alleen maar afgunst zijn

No no hij voetbalt nu bij Vitesse goud in kwaliteit en niet in geld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren