Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse geeft het helemaal weg in Almelo na oliedomme rode kaart Isimat-Mirin

Laatste update:

Vitesse heeft zaterdagavond niet kunnen profiteren van een prima start tegen Heracles Almelo. De Arnhemmers begonnen prima op Erve Asito en kwamen op een verdiende 0-2 voorsprong. Vlak voor rust, bij een 1-2 stand, pakte Nicolas Isimat-Mirin een oliedomme tweede gele kaart. Na rust ging het vervolgens mis: 3-2. Zodoende blijft Vitesse de hekkensluiter in de Eredivisie. Het gat richting nummer zestien RKC Waalwijk bedraagt momenteel zes punten. Heracles boekt een belangrijke zege en staat nu vier punten bóven RKC.

De laatste keer dat Vitesse wist te winnen in de Eredivisie was op 10 december. In GelreDome werd toen afgerekend met uitgerekend Heracles. Heracles begon in een 5-4-1-formatie met Jizz Hornkamp als enige echte spits. Ajdin Hrustic maakte zijn debuut voor Heracles. Ook bij Vitesse was er een debutant: Paxten Aaronson. Hij moest met Melle Meulensteen voor defensieve zekerheid op het middenveld zorgen.

Het was Vitesse dat de betere ploeg was in de openingsfase. Zo sneed Anis Hadj-Moussa na een vlotte counteraanval naar binnen, om vervolgens tegen een tegenstander te schieten. Vitesse zorgde bovendien voor de nodige dreiging via Mexx Meerdink en Amine Boutrah. Laatstgenoemde schoot na een combinatie tussen de twee wild over. Niet veel later schoot hij een nieuwe kans in het zijnet.

Al met al een hoopvolle openingsfase voor de zo geplaagde Arnhemmers, die de aangeslagen ogende Sven Sonnenberg naar de kant zagen gaan. De verdediger van Heracles werd afgelost door Stijn Bultman. Veel veranderde het niet aan het spelbeeld en halverwege de eerste helft kwam Vitesse op voorsprong. Via Hadj-Musa en Aaronson kwam de bal op rechts terecht bij Carlens Arcus, wiens voorzet werd binnengekopt door Kacper Kozlowski: 0-1.

Vitesse ging door en na een prima één-tweetje bracht Boutrah de bal bij Meulensteen. De middenvelder annex verdediger liet de bal een keer stuiteren en haalde vervolgens verwoestend uit in de korte hoek: 0-2. Meulensteen maakte van het juichmoment direct gebruik om zijn teamgenoten wat tactische aanwijzingen mee te geven.

Veel hielp dat enkele minuten later niet, toen Jordy Bruijn prima afrondde op aangeven van de mee opgekomen Fredrik Oppegård: 1-2. Het was een fase om snel te vergeten, want Mica Pinto moest zich vrijwel direct laten vervangen door Enzo Cornelisse. Desondanks scheelde het weinig of Vitesse had zijn derde goal van de avond gemaakt. De vrije trap van Meerdink vloog echter net over.

Ook Aaronson probeerde zijn eerste voor Vitesse te maken, maar hij schoot recht op Michael Brouwer af. Vlak voor rust pakte Nicolas Isimat-Mirin Hornkamp vast, waardoor hij zijn tweede gele kaart kreeg en mocht gaan douchen van arbiter Bas Nijhuis.

Heracles begon veelbelovend na rust, al bleven de echt grote kansen uit. Het was juist Vitesse dat met een man minder op 1-3 had kunnen komen. Meerdink liet zien behendig te zijn, schudde een Heracles-verdediger van zich af en verschafte zichzelf een prima schietkans. De huurling van AZ schoot net niet genoeg richting een hoek en zag daardoor dat Brouwer redding kon brengen.

De gewenste kansen voor Heracles kwamen er even later alsnog. Allereerst schoot Hornkamp op Eloy Room, die ook de rebound van Bruijn wist te keren. Uit de daaropvolgende hoekschop was het alsnog raak via Hornkamp, die feilloos raak knikte: 2-2. Vitesse kon Heracles simpelweg niet tegenhouden en de 3-2 viel dan ook via Hornkamp, die van dichtbij binnentikte op aangeven van Emil Hansson. Vitesse was in het restant niet helemaal knock-out, maar onder meer invaller Toni Domgjoni had het vizier niet op scherp staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Scoor je eindelijk twee keer, laat je aanvoerder je totaal in de steek. Wat een domme voetballer is dat toch die Isimat. Kost je drie punten en de definitieve genadeklap voor degradatie. Wat gaat er in dat hoofd om man? Zo zo zo zo zoooo dom...

Daarnaast wisselt Sturing ook weer belachelijk. Moussa er uit en Boutrah blijven staan? Die Boutrah speelde alleen voor zichzelf vanavond. Domgjoni en van Ginkel er in het laatste kwartier? Je moet iets proberen man! Waar zijn de aanvallers! Buitink? De Regt?

Dit is de genadeklap die ons laat degraderen en waarschijnlijk financieel ons gaat opbreken. Ben er ziek van dat de kans groot is dat mijn club er binnenkort niet meer is.

Oh ja, nogmaals bedankt Isimat.

10 februari 2024 om 23:06

Het was niet zomaar zo dat Cocu hem bij PSV met tennisballen in zijn vuisten liet trainen.

10 februari 2024 om 23:24

Omdat hij zo 2 ballen in zijn handen heeft?

Wat een idioot om daar zo'n domme 2e gele kaart te pakken. Maar ook domme wissel, Moussa speelde sterk en die haal je er toch uit, terwijl Meerdink alleen wat ballen doorkopte en niet zo sterk speelde. Was lekker met Boutrah en Moussa in een tweemans voorhoede gaan spelen dan was je een stuk gevaarlijker geweest.

Zo, wij mogen Isimat op onze blote knieën bedanken vanavond.

Wat een godsgruwelijke slecht eerste helft van Heracles. Dit heb ik echt nog zelden gezien. Hoe kun je in zo'n defensief systeem, nog steeds zoveel kansen tegen krijgen... Het klopt allemaal van geen kant.

Tweede helft speel je tegen tien man en vergeet je het eerder te beslissen, want die mogelijkheden waren er wel, maar ondanks deze zeer belangrijke overwinning, vrees ik echt voor degradatie. Er zit echt niks in in dit elftal..

Om het toch positief af te sluiten: we hebben wel echt een goede spits met Hornkamp. Sterk aan de bal, in de lucht, niet zelfzuchtig. Jammer voor hem dat de rest om hem heen een heel stuk minder is.

10 februari 2024 om 23:52

Ik heb Bruijn nu 2 wedstrijden bij jullie zien voetballen en vind dat hij het ook wel goed doet..

11 februari 2024 om 00:00

Naar mijn idee wordt Bruijn nog niet volledig in zijn kracht gebruikt, heb bij hem het idee dat er nog veel meer in zit. Wel met je eens dat ik het stukje betreffende Hornkamp iets te overdreven wellicht heb genoteerd. Want uiteraard,, Bruijn, maar ook Hansson, zijn geen koekenbakkers, alleen werkt het gewoon niet met deze manier van voetballen, die ellendige 5-3-2/5-4-1..



Mijn hemel, waar heb ik naar zitten kijken? Vitesse dat (in vergelijking met eerdere wedstrijden) geweldig begint en op een 0-2 voorsprong komt. Dan komt de 1-2, kan gebeuren en daarna is het gewoon een grote bende. Isimat die zichzelf voor schut zet met een domme tweede gele kaart, Sturing die dan maar Moussa eruit haalt en na de gelijkmaker het defensieve spel met af en toe een actie. Blijkbaar moest het vanavond de grote Boutrah show worden, want die jongen heeft vooral voor zichzelf gespeled vandaag en nauwelijks samen met zijn teamgenoten
Dan heb je De Regt en Buitink op de bank zitten, maar kom je met een geblesseerde Van Ginkel als invaller op de proppen. Respect voor Sturing dat hij de club telkens opnieuw helpt, maar vandaag bleek hij een tactisch onbenul met zijn wisselbeleid. (uitgezonderd blessures)

Met de huidige selectie hoor je niet in de eredivisie, zelfs de KKD heb ik nog mijn twijfels over.

Verdediging zo lek als een mandje… weinig productie vanuit de huidige jeugd die de kans krijgen. Enzo cornelissen….. komt overal te kort zit geen pit in, overal te laat….synoniem van degradatie type spelers zoals hij. Oroz en isimat is het niveau van de 2de divisie man een duo zeg abnormaal. Hendriks terug naar zijn eigen club zal hem geen reet schelen wanneer ons mooie club gaat degraderen. Giovanni van zwem is misselijk gespeeld tegen Almere city blijft hoe dan ook kansen krijgen. TIJD VOOR VERS BLOED DIE ALLES GEVEN!

11 februari 2024 om 13:03

Enzo Cornelisse is een jongetje. Voor deze remontada hebben we mannen nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren