Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse blijft ongeslagen na zege op Turken; Veldwijk scoort twee keer

Laatste update:

Vitesse heeft zijn vierde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2015/16 winnend afgesloten. De Arnhemmers waren vrijdagavond door een doelpunt van de van PEC Zwolle overgenomen verdediger Maikel van der Werff met 0-1 te sterk voor Rizespor. Die club eindigde vorig seizoen als veertiende in de Süper Lig. PEC Zwolle won met 3-1 van Sparta Rotterdam.

Rizespor - Vitesse 0-1
Vitesse blijft door de overwinning in Seekirchen am Wallsee ongeslagen in de voorbereiding. Het team van Peter Bosz kwam na rust tot scoren, maar kreeg in de eerste helft ook genoeg kansen. Guram Kashia was met een kopbal dicht bij een doelpunt, een vrije trap van Lewis Baker werd gekeerd door de doelman, Danilo Pantic mikte over en een vrije trap van Van der Werff zeilde naast. Rizespor liet zich sporadisch zien in de buurt van het vijandelijke doel.

Een kwartier na rust was het alsnog raak voor Vitesse: Van der Werff zette de aanval zelf op, werd weggestuurd door Mohammed Osman en tekende voor de 0-1 in het voordeel van de geelzwarten. Negen minuten voor tijd leek men ook nog uit te lopen naar een dubbele marge, maar een treffer van Kevin Diks werd wegens buitenspel afgekeurd. Vitesse keert zaterdag terug naar Nederland en oefent woensdag tegen Asteras Tripolis.

PEC Zwolle - Sparta Rotterdam 3-1
Zwolle opende in Hattem na een half uur de score: Lars Veldwijk miste een strafschop, maar de rebound was wel aan Jesper Drost besteed. Veldwijk kwam in de tweede helft alsnog tot scoren en kopte tweemaal raak. Sparta Rotterdam miste eveneens een strafschop, maar vond een kwartier voor tijd alsnog de eretreffer. Huseyin Dogan krulde raak uit een vrije rap. Zwolle oefent komende dinsdag tegen Mersin.

SC Heerenveen - MVV Maastricht 1-0
Luciano Slagveer kroonde zich op het veld van SDS in Easterein tot de matchwinner. De aanvaller scoorde een kwartier voor tijd met een lob na een pass van Caner Cavlan. De Friezen waren als verwacht de bovenliggende partij en waren al een aantal keer dicht bij een treffer gekomen. De grootste mogelijkheid was voor Slagveer en Branco van den Boomen mikte uit een vrije trap over.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij Rize speelt die Kweuke toch? Wat een spits is dat of fifa zeg.

17 juli 2015 om 22:22

Ja hij speelt bij rize inderdaad.

17 juli 2015 om 22:23

Kweukerol. Klopt zijn fysiek is indrukwekkend op FIFA.

Goede overwinning van vitesse al zie je wel dat bosz er nog wel een team van moet zien te maken binnen 2 weken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren