Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vink fluit Ajax in Nijmegen, Feyenoord ontvangt Heerenveen en Kuipers

Laatste update:

Landskampioen Ajax kwam zondag tegen AZ niet verder dan een 2-2 gelijkspel en mag aanstaande zondag op bezoek bij NEC onder leiding van scheidsrechter Pieter Vink proberen de eerste overwinning van het seizoen te behalen. De runner-up van de afgelopen jaargang, Feyenoord, krijgt een dag eerder te maken met sc Heerenveen en arbiter Björn Kuipers, die naar Rotterdam afreizen.

/

PSV trapt het weekend in de Eredivisie op zaterdag af en mag tegen Roda JC Kerkarde trachten de nederlaag tegen RKC Waalwijk te verwerken. Het duel in het Philips Stadion is door de KNVB toegewezen aan Danny Makkelie. Zijn collega Ruud Bossen gaat naar Limburg, waar VVV-Venlo en FC Utrecht het tegen elkaar opnemen. NAC Breda - FC Twente is voor Kevin Blom, Pol van Boekel neemt PEC Zwolle - Vitesse voor zijn rekening.

Op zondag krijgt FC Groningen bezoek van Willem II en makt ook scheidsrechter Ed Janssen zijn opwachting in Groningen. Jeroen Sanders heeft de wedstrijd tussen ADO Den Haag en RKC Waalwijk toegewezen gekregen, terwijl de ontmoeting tussen AZ en Heracles Almelo in Alkmaar onder leiding staat van Serdar Gözöbüyük.

Alle aanstellingen:

Zaterdag 18 augustus

PSV - Roda JC Kerkrade, 18.45 uur. Scheidsrechter: Makkelie. Assistent-scheidsrechters: Meenhuis en Schaap. Vierde official: Kamphuis.

VVV-Venlo - FC Utrecht, 19.45 uur. Scheidsrechter: Bossen. Assistent-scheidsrechter: Schenkels en Brondijk. Vierde official: Gerritsen.

NAC Breda - FC Twente, 19.45 uur. Scheidsrechter: Blom. Assistent-scheidsrechters: Lobbert en Goossens. Vierde official: Manschot.

PEC Zwolle - Vitesse, 19.45 uur. Scheidsrechter: Van Boekel. Assistent-scheidsrechters: Boonman en Van de Ven. Vierde official: Dieperink.

Feyenoord - sc Heerenveen, 20.45 uur. Scheidsrechter: Kuipers. Assistent-scheidsrechters: Van Roekel en Zeinstra. Vierde official: Van den Heuvel.

Zondag 19 augustus

FC Groningen - Willem II, 12.30 uur. Scheidsrechter: Janssen. Assistent-scheidsrechters: Simons en Hoksbergen. Vierde official: Mulder.

ADO Den Haag - RKC Waalwijk, 14.30 uur. Scheidsrechter: Sanders. Assistent-scheidsrechters: Steegstra en De Vries. Vierde official: Otto.

AZ - Heracles Almelo, 14.30 uur. Scheidsrechter: Gözöbüyük. Assistent-scheidsrechters: Diks en Strijker. Vierde official: Van de Graaf.

NEC - Ajax, 16.30 uur. Scheidsrechter: Vink. Assistent-scheidsrechters: Van Dongen en Buijk. Vierde official: Ketting.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moeten 3 punten voor ajax zijn. Verder denk ik dat Psv, Utrecht, Vitesse, Twente, Feyenoord, Groningen, RKC en AZ winnen

14 augustus 2012 om 14:34

Makkelijk gezegt de 3 punten voor Ajax , Word een mooi middagje in de Goffert heb er veel vertrouwen in

14 augustus 2012 om 14:51

Wat heeft dit met de aanstelling van scheidsrechters te maken ?.

14 augustus 2012 om 14:59

Dat winst voor ajax vaak afhangt van de scheidsrechter? :

Makkelijke 3 puntjes voor Feyenoord dit weekend tegen een aangeslagen Heerenveen.

Sheidsrechter Sanders zegt me niets, die Ado - Rkc fluit

14 augustus 2012 om 14:25

Is nog een jong ventje en floot vorig jaar af en toe in de eredivsie maar vooral in de Jupiler League. Ik vind hem niet best, maar we zullen zien hoe hij het dit jaar doet.

Hmm, opzicht heeft Feyenoord geen slecht verleden met Kuipers. De rode kaart van Engelaar in Feyenoord-psv (3-1) en de strafschop voor Guidetti bij Feyenoord-ajax (4-2)



14 augustus 2012 om 16:18

Kun je nou alleen 2 meevallers noemen?

14 augustus 2012 om 17:53

Dit zijn toch wel discutable momentvoor PSV zijn titel aspiraties geweest hoor. Dat zeg ik als Feyenoord supporter.

Sanders op de wedstrijd van mijn club helaas, ik vind die man echt schandalig slecht. Hoop dat hij zondag een goede dag heeft en een goede wedstrijd fluit.

ben benieuwd naar de ontwikkelingen rond Gözöbüyük vond ik persoonlijk de enige "sensatie" op gebied van scheidsrechters afgelopen seizoen.

Feyenoord Heerenveen lijkt me echt een mooie pot. Veel ruimte op het veld, ideaal voor beide teams.

14 augustus 2012 om 14:33

Ik denk juist dat het een schaakpartij wordt. Beide ploegen zijn erg goed in de counter en willen daardoor beiden zo min mogelijk ruimte weggeven.

Verwacht wel dat Feyenoord wint, vooral achterin een stuk meer kwaliteit.

14 augustus 2012 om 14:52

1/2-0 voor Feyenoord zal het worden. Zie SC Heerenveen geen goal maken. Immers zal wel zijn 1e officele doelpunt gaan maken.

15 augustus 2012 om 10:19

Op open goal zeker haha

Zinloos gezwets over die scheidsrechters vooraf. Het merendeel is uitermate zwak maar ze kunnen allemaal best een goede dag hebben. e weet het niet. Wat wel opvalt is dat de beste clubs vaak de beste arbiters krijgen, dat zou beter verdeeld moeten worden.

Is dit nieuws een manier om scheidsrechters te promoten/er bij te betrekken?

Het doet er totaal niet toe welke scheidsrechter je krijgt toch, dat is meer iets voor achteraf gezeur als die mensen per ongeluk en verkeerde beslissing hebben genomen. In principe doen ze allemaal hun best en werken ze het zelfde.

Of Fijenoord nu Kuijpers krijgt of een ander, willen ze van Heerenveen winnen moeten ze dat echt zelf doen.

14 augustus 2012 om 15:15

Niet mee eens, een scheids die opgegroeid is in Noord-holland zal waarschijnlijk meer in het voordeel fluiten van teams als Ajax en/of AZ (voorbeeld, kan net zo goed ook hetzelfde zeggen als opgroeien in Friesland en meer in het voordeel fluiten van Heerenveen bijv.) Wat ik hierbij bedoel zijn vooral de 50/50 beslissingen die of in je voordeel of in je nadeel gaan de hele wedstrijd lang, en dat heeft wel degelijk een werking op het resultaat. En dit is maar 1 perspectief, zo heb je nog veel meer standpunten die betrekking kan hebben op hoe een scheids fluit. Maat laat 1 ding duidelijk zijn, het hoeft niet persé express gedaan te worden door de scheids.

14 augustus 2012 om 15:22

Mag Nijhuis Twente fluiten? Die kwam toch uit die richting? Volgens mij deed hij dat wel een tijdje terug met Twente - AZ, niet geheel zeker. Je praat dan over 2-3 jaar terug al.

14 augustus 2012 om 15:49

@sanity

Onzin wat je zegt, daarbij begrijp je ook totaal niet waaar mijn post over gaat......

Van huis uit zijn alle scheidsrechters neutraal, anders hadden ze geen scheidsrechter geworden. Natuurlijk is er wel eens een gevalletje van het e.o.a. als bijvoorbeeld Nijhuis - Twente en Jol ADO , maar dat wordt veelal bepaald door de media en mensen er omheen.

Wat ik ook aangeef, is wanneer bijv. Feyenoord nu Kuypers,gözöbüyük, Blom of Wiedemeijer krijgt het er totaal niet toe doet, aangezien de scheidsrechter niet zal bepalen wie er wint en ze in principe allemaal dezelfde regels toepassen.
de ene scheids is soms wel wat beter dan de andere, maar de volgende keer hebben 2 andere teams die desbetreffende scheids weer, dus het is allemaal om het even.

Wil je winnen moet je dat als club zelf doen, of Jan nu fluit of Piet, dat mag er echt niet toe doen!

14 augustus 2012 om 16:14

@pah74
Volgens mij begreep ik je wel goed, wat je zei is dat een team altijd kan winnen ongeacht hoe de scheids fluit, en daar ben ik het toaal niet mee eens. Een scheids kan een erg grote impact hebben op de wedstrijd (correct of niet) en als hij steeds oncorrect tegen je fluit kan je niks beginnen. Dit zijn extreme voorbeelden, maar ik heb het vaak genoeg gezien.

Heerlijk!
Gözöbüyük gaat AZ fluiten, een van de betere scheidsrechters, dan wel niet de beste (in potentie)

Yes! Gözübüyük! Aan de scheidsrechter zal het in ieder geval niet liggen.

14 augustus 2012 om 15:39

Nog beter nieuws is dat Gözübüyük bij Volendam - Cambuur een goede pot heeft gefloten.

Nee hè, hoe is het nou mogelijk dat Ed Janssen nog scheidsrechter is in het Nederlandse betaalde voetbal. Hij eindigt steevast altijd onderaan in alle cijfer uitslagen van de afgelopen seizoenen. Hij is verre van consequent en ziet dingen die niemand anders ziet. De clubs zijn al niet blij met hem als scheidsrechter omdat je nooit weet waar je aan toe bent en de supporters nemen hem al helemaal niet serieus. Als je dit soort scheidsrechter niet weg "promoveert" dan maak je jezelf als scheidsrechters commissie ook compleet belachelijk. Dat wordt weer een gezellig seizoen. Dat kon je afgelopen weekend wel weer zien met de "consequente" Wiedemeijer. Al heeft zijn blunder om van Bommel geen rood te geven en de speler van RKC wel gelijk rood, de uitslag gelukkig niet beïnvloed.

Vooral Nec-ajax lijkt me heel interessant. NEC heeft zich goed geprofileerd, bij dit soort clubs is het altijd lastig om uit te spelen.
Feyenoord-heerenveen lijkt me geen gelopen koers, altijd lastige tegenstander. Maar als ik naar de vorm van Heerenveen kijk, verwacht ik wel 3 punten voor Feyenoord.
PSV gaat denk ik vrij simpel winnen.

Nac gaat Twente overmeesteren.
verwacht een 2-0 overwinning 1x Schalk 1x Lurling
Ajax 0-3 overwinning, 1x De Jong 2x Sightorson

Sander fluit Ado-rkc nou ik hou me hart vast. Ik heb die gast zien fluiten dat was niet om aan te zien. Discutabele fouten die hij maakte dat is een smet op de westrijd. Hoop dat hij zondag een goede dag heeft en de westrijd in goede banen kan leiden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren