Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Villarreal heeft voormalig Barça-middenvelder met jaar vertraging binnen

Laatste update:

Villarreal keert komend seizoen terug in de Primera División en hoopt zich met behulp van Giovani dos Santos te handhaven op het hoogste niveau. El Submarino Amarillo heeft woensdag via de officiële website bekendgemaakt dat de 24-jarige middenvelder voor vier jaar heeft getekend.

/

De Mexicaans international, die deze zomer nog in Brazilië actief was tijdens het toernooi om de Confederations Cup, degradeerde met Real Mallorca naar de Segunda División, maar hoeft zelf dus geen stap terug te doen. “Ik ben erg blij met deze stap in mijn carrière”, vertelt de spelverdeler, die al in 2002 bij Barcelona en daar ook zijn debuut maakte als profvoetballer.

Een echte doorbraak bij de Catalaanse grootmacht zat er echter niet in voor Dos Santos, die in 2008 verkaste naar Tottenham Hotspur en voor zijn vertrek naar Mallorca werd verhuurd aan Ipswich Town, Galatasaray en Racing Santander. Villarreal wordt de vierde Spaanse club voor de linkspoot. “Een geweldige club. Ik zou er een jaar geleden al naartoe gaan, maar omdat ze toen degradeerden ging dat niet door. Ik ben ervan overtuigd dat we het komend seizoen goed gaan doen.”

Denk je dat Giovani dos Santos een echte versterking zal zijn voor Villarreal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Giovani is absoluut een versterking voor Villarreal. Is een ontzettend ondergewaardeerde speler naar mijn mening. Speelt al vele jaren de sterren van de hemel in het Mexicaanse elftal maar heeft helaas enkele jaren weggegooid bij Tottenham. Ook ben ik van mening dat hij het niveau van Barcelona aan had gekund als hij meer geduld zou hebben.

Verrassende stap gezien het feit dat ook Valencia zeer geïnteresseerd was in de diensten van Giovani dos Santos, maar niet een minder mooie stap voor het voormalig toptalent. Hopelijk helpt hij mee Villarreal beter te gaan voetballen, vorig seizoen was het namelijk niet om aan te zien en vooral met veel geluk wedstrijden winnen.

Toen ik hem pas op de confederations cup zag spelen tegen Brazilie wist ik weet dat hij nog steeds zo goed was, ik vind dit echt een geweldige speler, het is er alleen nooit echt uit gekomen bij hem. Ben benieuwd of hij het nu bij Villarreal wel laat zien. Ik zou hem liever bij een nederlandse topclub zien spelen, daar zou hij echt geschikt in een 443 systeem passen.

Mooie aanwinst voor Villareal! Hoop toch dat ze met een aantal jaar weer boven in de subtop mee kunnen gaan doen. Mooie club met in het verleden toch leuk/ sterk voetbal.

Dit was al lang en breed te lezen op NOS om 10.35 vanochtend.

Hij is 24 jaar en heeft nu al 67 wedstrijden gespeeld voor Mexico.
Dat is echt heel veel voor zijn leeftijd.

Goede voetballer trouwens voor Villarreal, maar heeft het bij de echte grote clubs nog niet echt waar kunnen maken. Benieuwd hoe hij het gaat doen, maar het is wel een gevallen toptalent.

10 juli 2013 om 23:16

Ik lees hier dat mensen deze reactie van Brood arrogant vinden. Hij heeft echter gewoon gelijk. Met deze opmerking wil Brood gewoonweg zichzelf beschermen tegen het beschuldigende vingertje van Koeman dat zijn kant op wijst, en dat is zijn goed recht.

Heel slim gehandeld van Mallorca. Door Gio Dos Santos(1m) en Tomás Pina(9m) in één deal te verkopen, hoeven ze zo min mogelijk aan Tottenham te betalen, wat 50% van de transfersom van Gio Dos Santos zou krijgen. Nu krijgen de Spurs maar 0.5m.

Gio doet me eigenlijk denken aan Ronaldinho hoe hij eruit ziet. En een beetje de bewegingen ik noem hem el Ronaldinho mexicano

10 juli 2013 om 12:30

Alleen laten ze de voeten spreken op verschillende manieren. Dos Santos heeft (nog) niet laten zien van hetzelfde niveau te zijn als Ronaldinho.

Ja dat klopt maar zijn uiterlijk doet me denken aan Ronaldinho

Dit is een grote tegenvaller voor het bestuur van Feyenoord en voor de toekomstige financiële groei van Feyenoord. Ben benieuwd wat er nu gebeurt, het is duidelijk dat er in ieder geval iets gaat gebeuren mbt renovatie of nieuwbouw..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren