Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

LA Galaxy strikt ‘ervaren’ Nederlander: ‘Ik kijk uit naar deze mogelijkheid’

Laatste update:

Dennis te Kloese is de nieuwe algemeen directeur van Los Angeles Galaxy, zo meldt de club uit de Major League Soccer dinsdag via de officiële kanalen. De Nederlander komt over van de Mexicaanse voetbalbond, waar hij directeur was. Te Kloese gaat zich met verschillende teams van LA Galaxy bezighouden en is ook leidend in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer.

“Ik ben dankbaar en kijk uit naar deze mogelijkheid om mij aan te sluiten bij LA Galaxy”, zo laat Te Kloese weten op de clubsite. De Nederlander is bij de Amerikaanse club onder meer verantwoordelijk voor spelers halen en het scoutingsapparaat en technische staf op orde brengen. Te Kloese gaat samenwerken met onder anderen technisch directeur Jovan Kirovski en directeur spelersbeleid Kurt Schmid.

‘Ze kunnen bij PSV goede hoop hebben om Lozano nog een tijdje te houden’

Voetbalzone sprak Dennis te Kloese tijdens het WK in Rusland, toen hij nog als directeur bij de Mexicaanse voetbalbond werkzaam was.Lees artikel

“Dennis heeft heel veel ervaring”, begint voorzitter Chris Klein. “We hebben er alle vertrouwen in dat hij de mogelijkheden van de club op allerlei gebieden optimaal gaat benutten. We verwelkomen zijn leiderschap”, zo klinkt het. Te Kloese heeft bij LA Galaxy onder meer te maken met spelers Zlatan Ibrahimovic en Giovani en Jonathan Dos Santos.

Een goede stap voor Dennis te Kloese?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Apart dat ik nog nooit van hem gehoord had, zelfs zijn wikipediapagina is alleen beschikbaar in het Spaans.
Directeur van de Mexicaanse voetbalbond en Algemeen Directeur van Galaxy zijn toch zeer respectabele functies.

11 december 2018 om 21:46

Hier op voetbalzone heeft laatst een stuk gestaan volgens mij over hem. Of op voetbal international. Waar een hele rapportage over deze man staat. Zeker interessant om te lezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren